Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 22 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лека неточност: под навеса отлично се тренират дълги удари. Късите се много по-трудни и не са под  навес.

# 631
Това е от цитат от интервю на момчето. Иначе да, до нас имаше такъв обект за тренировки, впредвид големината му, става за всякакви удари. Но пък идея се нямам какъв навес има тук.
Не съм убедена ме и навес е точния термин, там използват bay.

В САЩ много от големите фирми имат собствени турнаменти, за клиентите си, по голф. Доста е интересно, има и инструктори. Използват го като место за създаване на контакти.

# 632
  • София
Прилича на нещо средно между конюшна и стрелбище. Като вали, си на сушинка.

# 633
  • София
Бърдииии, идвай да казваш как си!!!

Лейди?

Скрит текст:
Доволна съм - лакирах си ноктите в любимия ми цвят "опушено капучино с боровинки".

След малко отиваме да гласуваме.

# 634
  • софия
Бърдииии, идвай да казваш как си!!!

Лейди?
Точно така, чакам ги!
И гадамер да даде отчет също -и за коляното и за роднината!

# 635
  • София
Не четат, Амели. Не четат Sad

Нито Гади-Мери, нито пациентките Sad

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Коляното е по-добре. Няма ревове, щъка с патериците, ходи на рехабилитация. Има една много яка машина, която й свива коляното пасивно и ще наема една такава, която да ползваме вкъщи.

Роднината в Пирогов е все така зле, но казаха, че е с по-стабилни показатели. На маска-балон е, изцяло на легло, но е вдигнал сатурацията.

# 637
  • София
Аш, опушено капучино с боровинки е цвят? Аз чао, а като прочетох на мъжът ми той прихна да се хили. Какво ли не измислят хората...

Лейче, грешки стават, не казахте ли да коригират сметката? Аз не съм ходила в този преФърцунен ресторант, щото не сме фенове на гурметата.

Гадамер, помага много тази машина, но не знаех, че дават под наем. Щом има действай смело.

Бърди наистина не е писала от няколко дни, дано да са я изписали и да си почива вкъщи.

Вчера приеха и мой роднина(на 80г.) с Ковид в Лом. След прекаран инсулт преди 2 седмици + бъбречна недостатъчност, естествено неваксиниран, щото Ковида бил измама Sad

# 638
Гад, много е гадна и болезнена рехабилитацията при скъсани връзки. Но трябва да търпи и да се раздвижи пълноценно. Сполучливата операция е едва 50% от успеха. Останалите зависят от рехабилитацията. Но ти сигурно го знаеш. Успешно възстановяване и на щерка ти, и на роднината!

# 639
  • София
Аш, опушено капучино с боровинки е цвят? Аз чао, а като прочетох на мъжът ми той прихна да се хили. Какво ли не измислят хората...

Или колко нищо не разбират мъжете от цветове Simple Smile За цвета на маникюра ми веднъж мъжът ми каза, че му приличал на салам Камчия.

# 640
  • в страната на чудесата
ААаа оправиха сметката. Но това не е гурме, много далеч от гурме. Две бутилки вино (по 45), три салати, едни ребра и някакво телешко (не рибай) с лимонада 280 лв Simple Smile
Ракета е същият шит, много лошо обслужване, някакви фамилиарни сервитьори и лоша кухня. Аз не знаех, че е ракета. Видях приликата на място.
Иначе обстановката е добра, опитват се да докарат берлинския ърбън стайл...

Някой знае ли дали продават някъде пресен гъши дроб?

# 641
Ние почти не ходим по заведения вече, но поръчвам за вкъщи понякога. Никъде не ми се беше случвало да сложат горещото супоподобно ядене в найлонови торбички и после самите торбички в кутиите за храна. Това от някакъв корейски ресторант Юн.

# 642
Възможностите за добро хранене навън в София намаляват с всяка изминала година.
Доставките също са пълен потрес. В "новот" Глово не успяват за пореден път да ми активират профила и директно ги отрязах. Въпреки, че бях клиент на Фудпанда. Постоянно си смаляват километрите за доставка, все едно сме в Ню Йорк, а не в София. Някакво ново има Order.bg  и гледам, че свестни ресторанти се изнасят там.

Един ресторант бях харесала - Бистрело, но последния път нещо кухнята не ме вдъхнови. Концепцията им е да сменят периодично готвача и сега с новия не съм го посещавала.

# 643
  • София
Лейче, явно съм се объркала от снимките, но пак не е моя тип ресторант. Водим чужденците по подобни, но след огромната издънка на "При Орлите", вече залагам само на Воденицата. Там грешки не сме имали.

Призма, мани ги мъжете, ама то на мен това ми е прекалено, като цвят. Цвят Камчия кърти, честно си представих и моя мъж как може да го оприличи на същото Grinning

Дъждец, е как в пликче, няма ли да се разтопи това пликче Sad

# 644
Виж, от маникюр не разбирам, само плащам🥲, но за кръчмите знам доста.
Новите млади посрещат гости с пластмасовите кутии от Ракия бар на масата и всеки си слага. Много яко им изглежда явно.

По повод едно такова гости се сетих за лафа на един приятел по повод някои ресторанти: “Сложи на прасето, яж и ти”.

Общи условия

Активация на акаунт