Термин Юли 2022

• 50 355
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Навремето съм правила домашен пастет. Бях сложила 1 кг св. дроб и 1 кг св.месо. Само от дроб ще стане много силен. Много насищаше, а и трябва да имате здрав пасатор, моят не издържа и изгора Laughing

# 166
Evcheto,много се зарадвах на съвпадението,ще си бременеем заедно и с удоволствие,радвам се много и на другите мами в темата,много сте позитивни и мили. Аз утре съм на преглед,стискайте ми палци да можем да чуем сърчице и всичко да е наред.

# 167
Здравейте! От темата за юни съм аз,но и вас следя. Исках само да ви споделя,че Живея в Англия и тук се забранява/не се препоръчва на бременни да ядат дробчета и пастет.
https://www.bgmedic.com/bremennost-opasni-hrani

# 168
Айде бе хора! Не му ли се доповръща на някого вече! 🤣 Много сте тихи. Казахте ли на татковците и как, ако сте?  Аз на моя още не съм.

Май с Мелиса стана нещо. Блокирала ме е и спря да пише. Дано да не е загубила бременността.

Здравейте на всички, не съм те блокирала премахнах профила си 😇
На мен ми се гади и повръщам от време на време,съответно не ходя на работа.
Бях на преглед вече 2 пъти. Имаме си пулс и си отговарям на седмиците.
За гаденето приемам Антиметил.
Казах на таткото още на 3.11 много е щастлив. ❤

# 169
По повод пастетите и черния дроб - силна концентрация на Ретинол имат /животински витамин А/. Препоръчва се избягването им през време на бременността. Пастетът /ако не е домашен/ и поради опасност от бактерии.

# 170
Привет, момичета Simple Smile Моят преглед мина вчера и засега всичко е наред. Бебчо си отговаря на седмиците, чух пулс... голяма радост. Симптоми все още нямам, поне ясно изразени и неприятни като гадене и повръщане.

# 171
Като чета, че на повечето ви се гади, имам чувство, че на мен нещо не ми е наред. Аз гадене нямам и до сега не съм повръщала. Вчера бях на първия си преглед и видяхме точицата. Казаха ми, че е рано да се чуе пулс, но се видя как се мурда и пулсира на екрана. Колко е различно като можеш да го видиш… Таткото се разплака заедно с мен на прегледа. В 6 г.с. съм, а бебчето го измериха в 5+5. Казаха ми, че не е тревожно това разминаване.
Откриха ми и киста, която казаха, че сама ще се махне. За сега това е от мен. Терминът ми е на 12 Юли🥰

# 172
mpoto, изобщо не е задължително да имаш гадене при здрава бременност. Знам, че е нормално да се притесняваш, но щом всичко се развива както трябва, радвай се на момента. Гаденето може да се появи ей така. Миналият петък бях леко притеснена, че не чувствам симптоми, два дни по-късно започна да ми е лошо от сутрин до вечер. Grinning

# 173
Да помоля новите дами да посочат дата на термин за да ги добавя в първия пост.

Мис, нямам избор на лаборатории. Имаме си една болнична за пкк и урина, и Рамус. Това е.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 10:13 от fillme

# 174

Мис, нямам избор на лаборатории. Имаме си една болнична за пкк и урина, и Рамус. Това е.

Моят термин е на 24 юли според калкулатора.

# 175
Здравейте на всички бъдещи мами! Много се вълнувам! Моя термин е на 04.07.22г ☺️. Включвам се чак сега, защото до сега ме беше страх да се зарадвам. Бебчо стана малко трудно, та след 2те чертички чакахме ехохраф. На първия преглед ми казаха, че не се вижда ембриончето, но "би трябвало да е там някъде" 😶. Прибрах се след прегледа със свито сърце. В понеделник бях на преглед вече се видя ембриончето и видях пулсациите на сърчицето му. Много емоционален момент! ❤️После цял ден плаках. 😁 Вече с таткото успяхме да се отпуснем малко и да се зарадваме на момента. Много ми е любопитно да обменяме опит и мнения с други мамчета. 🤗

# 176

Моя е 07.07.2022

# 177
Момичета,днес бях на преглед и чухме сърдечен ритъм,АГ каза,че всичко на този етап е добре. Другата седмица пак имам час ,за да проследим растежа и да започваме с изследванията. Не ми е за първи път,но толкова се развълнувах като чух сърцето,че се разплаках. Дано да мине леко бременността на всички ни🤗

# 178
Честито сърчице, Жужу.
silvana.ivanova, добре дошла и честито сърчице.

Аз още нямам никакви симптоми и се готвя за утрешния шопинг.

# 179
Момичета, след първия преглед днес - записвам се и аз. Чухме ❤. Голямо вълнение! Термин 05 Юли.
Второ детенце, живо здраво, ще ни бъде. А бъдещият ‘батко’ е бебе на 11 мес. Как ще се справям, не знам!

Леко бременеене на съ-форумките и дано всичко да мине добре.

Колкото до симптомите - нищо нямах с първата бременност, но сега ми прималява и ми се повдига сутрин. Плюс търчене подир малкия - едвам събирам енергия да го облека и разходя…

Общи условия

Активация на акаунт