Термин Юли 2022

• 50 403
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Вчера бях на преглед, рано ми е да чуем Yellow Heart , тъй като съм 5+6 и според АГ термина ми е на 19.07.2022г.
Дотук добре, но се оказа, че точиците са 2 и честно не знам къде се намирам, не очаквах и тази новина Grinning но продължаваме напред и чакаме с нетърпение следващия преглед, когато ще чуем Two Hearts и да се надяваме всичко да бъде наред. Успех на всички и леко бременеене Flowers Hibiscus

# 181
Misha25, това е страхотна новина!
HappyRSmile, радвам се, че се присъедини най-после.

# 182
Здравейте, момичета. Включвам се и аз във вашата групичка. След дълги опити за бебче, най - накрая и аз видях втората чертичка. Цикъла ми е доста нередовен, така че термина ми излиза да е 24 - 27 юли. Не смея да се зарадвам истински още. Живея в Англия и първият ми час с АГ е чак на 17ти декември и ще бъде разговор по телефона. Нямам идея кога ще има физически преглед. Малко съм се наплашила, ама ще видим каква ще е. Стискам палчета всички да прекараме безпроблемна бременност.

# 183
Здравейте, за съжаление моята бременност приключи и притесненията ми с разминаването на седмиците се оправдаха. Въпреки, че вече трябваше да съм в 8-ма, сакчето изобщо не беше порастнало за последните 2 седмици и отговаряше на 5-та, имаше жълтъчно мехурче, но нямаше ембрион, вече беше започнало да се отлепя сакчето. Честно казано, очаквах го (малко предистория, ЧХГ се удвояваше на 69 часа, което е малко бавничко и още тогава ми светна лампичката, също на прегледа в 6-та седмица сакчето отговаряше на 5-та), така че не се изненадах, разбира се, все пак надеждата умира последна и съм разочарована. Предложиха ми вакуум и медикаментозен аборт и избрах медикаментозния.
Попитах за причината - АГ е сигурна, че не е от Хашимотото, защото хормоните са ми в норма от последните няколко изследвания,  каза, че няма как да е и от MTHFR мутациите, защото си пия метилирани форми от месеци.
Пожелавам на всички вас лека и безпроблемна бременност и здрави бебенца! Flowers Four Leaf Clover

# 184
Скрит текст:
Здравейте, за съжаление моята бременност приключи и притесненията ми с разминаването на седмиците се оправдаха. Въпреки, че вече трябваше да съм в 8-ма, сакчето изобщо не беше порастнало за последните 2 седмици и отговаряше на 5-та, имаше жълтъчно мехурче, но нямаше ембрион, вече беше започнало да се отлепя сакчето. Честно казано, очаквах го (малко предистория, ЧХГ се удвояваше на 69 часа, което е малко бавничко и още тогава ми светна лампичката, също на прегледа в 6-та седмица сакчето отговаряше на 5-та), така че не се изненадах, разбира се, все пак надеждата умира последна и съм разочарована. Предложиха ми вакуум и медикаментозен аборт и избрах медикаментозния.
Попитах за причината - АГ е сигурна, че не е от Хашимотото, защото хормоните са ми в норма от последните няколко изследвания,  каза, че няма как да е и от MTHFR мутациите, защото си пия метилирани форми от месеци.
Пожелавам на всички вас лека и безпроблемна бременност и здрави бебенца! Flowers Four Leaf Clover

TheAxe, съжалявам, от все сърце ти пожелавам в най-скоро време да се случат нещата.

# 185
Здравейте, бъдещи юлски мами!

Записвам се при вас с термин края на юли. Различно ми до дават различните калкулатори - 23.07 или 27.07.

На 28 съм, от Пловдив и ми е първа бременност, абсолютно желана, даже май излиза, че ние като сме решили да работим по въпроса (началото на ноември), вече съм била бременна. Моята ситуация е малко странна и дълга, но все пак ще споделя ако някой е имал подобна Relieved

Сега съм в 5та + 0 г.с. по калкулатор. Разбрах, че съм бременна 9 дни преди да трябва да ми закъснее, направих си тест без реална причина и показа положителен, което, по мои сметки, беше невъзможно и нямам идея защо реших да си го направя. От там още 5 теста (започнах да се съмнявам, че е цветна и че не съм разбрала) и преглед, при който нищо не се видя.
Пуснах 3 ЧХГта, всички преди закъснение, които бяха високи (започнах от 700 ЧХГ 7 дни преди закъснение) и се удвояваха на 48ч +/-.
На 16.10 (ден преди закъснение) бях на 2ри преглед и се потвърди бременност. Викат ме отново на 26.10. По предположение на лекаря съм забременяла веднага след октомврийския цикъл, който беше необичайно дълъг от 15.10 до 26.10, 12 дни. Относно как ми е отчело толкова рано, не е особено ясно, може би организмът ми произвежда по-голямо количество хормон на по-ранен етап..Говореше се и за възможността за близнаци, но лекарят не потвърди нищо такова, поне не на този етап.

Реално, днес вече имам 2 дни закъснение. Цялата работа е доста объркана, но все пак, живот и здраве, ще бъда юлска мама.

# 186
Здравейте, момичета. Включвам се и аз във вашата групичка. След дълги опити за бебче, най - накрая и аз видях втората чертичка. Цикъла ми е доста нередовен, така че термина ми излиза да е 24 - 27 юли. Не смея да се зарадвам истински още. Живея в Англия и първият ми час с АГ е чак на 17ти декември и ще бъде разговор по телефона. Нямам идея кога ще има физически преглед. Малко съм се наплашила, ама ще видим каква ще е. Стискам палчета всички да прекараме безпроблемна бременност.
И аз съм в Англия. Моят първи час също беше по телефона. А следващата седмица се видяхме да ми вземат кръв,урина и да ми дадат документите. Първият преглед на ехограф е чак в 12та седмица. Лека бременност!

# 187
Здравейте мами,
Включвам се и аз малко плахо в темата с термин 12-14 юли. Сега съм 6+2 седмица, като за момента нямам кой знае какви симптоми.
От време на време усещам леко напрежение ниско долу в корема, дали някоя мама усеща нещо подобно? За мое успокоение ми изписаха 3х1 Но Шпа.
След няколко дни живот и здраве съм на първи предлед, дано всичко да е наред❤

Лека и пухкава бременност на всички! Щастлив финал❤

# 188
Здравейте отново, бъдещи мамчета! Аз не усещам напрежение и силно изявени симптоми. Преди 2 дни, обаче, започнах да усещам леки контракции, реших да се информирам по темата и стигнах до заключението, че всичко е наред и е нормално да имам такива усещания, щом са леки. Днес бях на преглед и доктора ми каза, че тези леки контракции изобщо не са желателни, изписа ми магнезий и 2х1 но-шпа. Доста се притесних, въпреки че ме увери, че плода се развива нормално. Пих но-шпа, магнезия и по-късно пак 1 но-шпа и се успокоиха, но сега пак усещам леки контракции иии... Вече ще се побъркам. Някоя мама ако е имала същите усещания, ако може да сподели как да "укротя" тези контракции?

# 189
Привет и от мен, момичета!

Включвам се към групата с голямо удоволствие.
На кратко за мен:
На 39г. с първа бременност след 5-годишни опити. Тази година минахме 2 инвитро. Втората успешна😊
Последен цикъл на 25.09; трансфер на ембрион на 13.10; положителен тест на 26.10; първи преглед на 03.11- видя се сърчице; втори преглед на 18.11- чух сърцето на ембриончето, всичко е наред;  планиран последен преглед при репродуктивен АГ на 02.12 и първа ФМ и БХС на 16.12.

Чувствам се много добре като изключим постоянното гадене вече 10 дни и липса на апетит. Храня се насила, а иначе съм чревоугодник😁 Миризмите ме съсипват🤭

Според приложението - термин 02.07 - джулайче😍

Ще ви следя с интерес.
Лека и успешна  бременност на всички с щастлив финал - хубави и най-вече здрави бебчета 🍀🍀🍀

# 190

На кратко за мен:
На 39г. с първа бременност след 5-годишни опити. Тази година минахме 2 инвитро. Втората успешна😊
Последен цикъл на 25.09; трансфер на ембрион на 13.10; положителен тест на 26.10; първи преглед на 03.11- видя се сърчице; втори преглед на 18.11- чух сърцето на ембриончето, всичко е наред;  планиран последен преглед при репродуктивен АГ на 02.12 и първа ФМ и БХС на 16.12.

Чувствам се много добре като изключим постоянното гадене вече 10 дни и липса на апетит. Храня се насила, а иначе съм чревоугодник😁 Миризмите ме съсипват🤭

Ще ви следя с интерес.
Лека и успешна  бременност на всички с щастлив финал - хубави и най-вече здрави бебчета 🍀🍀🍀

Здравейте! Много хубава новина, честито! 💓
И при мен се получи от втори опит ин витро с близнаци. Пиете ли в момента хапчета? Аз пия 7-м вида. Нямам търпение да ги спра. Ох,  мисля моят репродуктивен доктор да ми води женската консултация, все пак той е запознат с организма ми , не ми се рискува да ходя при друг доктор. Макар че , не ми харесва, защото нищо не ми обяснява само ,, всичко е наред,, ,а аз има нужда от детайли 💓😉

# 191

На кратко за мен:

Ще ви следя с интерес.

Здравейте! Много се радвам за Вас! Желая Ви лека бременност и здраво бебче! Ако е удобно може ли да споделите къде направихте инвитро опита? И да Ви попитам за първата ФМ... Не е ли малко рано? Моя термин е на 04.07 и ФМ + БХС са ми на една дата 22.12.

# 192
Благодаря, момичета!
@ Silvana, и двата опита направихме в Токуда при д-р Шефкетова. Харесах я от пръв поглед и имам много голямо доверие в нея и екипа й.
ФМ и БХС ме посъветва докторката да направя в 12 г.с., което при мен е в интервала 16-22.12.

@Маценка 33, пия Еутирокс 75 за ЩЖ (регулирахме ТСХ преди процедура и сега се следя на 30 дни ), фолиева к-на мета, медрол,
отделно утрогестан вагинално 2х дневно и всеки ден бия Клексан 40 мг заради генетични дефекти и дефицит на фактор 12 (открити съвсем случайно  преди първата процедура).
Нямам опция да продължа при репродуктивната  АГ, иначе бих останала при нея без да се замислям.

# 193
TheAxe, много съжалявам, че така се развиха нещата. Аз също съм имала кухо яйце и се наложи да правя медикаментозен аборт. Добрата новина е, че след един цикъл можете пак да опитате. Най-честата причина са увредени яйцеклетки (ИР, диабет, наднормено тегло, възраст и др.) и съответно увредени и с лоша морфология сперматозоиди.
Надявам се скоро да се завърнеш в отбора на бременните, а до тогава си обърнете внимание с твоя мъж да подобрите хранене, вредни навици, липси на витамини (вит.Д, и Б12 например). Прегръщам те. Знам какво ти е. И това ще мине.

# 194
Здравейте момичета!

Не можахме да овладеем гаденето и повръщането в къщи и се наложи хоспитализация.
В петък към 22.30ч.ме приеха на системи и инжекции.
Също така продължавам да съм си на диета (картофи,ориз,малко вода,малко чай..)..
Чувствам си стомаха постоянно празен и изпитвам глад..
Бебче е добре отговаря си на 7 седмици, чух сърчицето.
В понеделник ме изписват.  😇

Общи условия

Активация на акаунт