Термин Юли 2022

• 52 639
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
И моята лекарка ги брои така - 9с3д = 10 г.с.  По същия начин ми излизат и в приложението на feia.

# 451
При мен си се броят точно както са си - еди колко си седмици и еди колко си дни. Вероятно всеки лекар по различен начин си ги преценява. Както и да ги броите, важното е да нямаме проблеми и да устискаме до щастлив финал 🤗🍀

# 452
Момичета, едно време във форума имаше едни лентички за подпис, които точно отброяваха в коя седмица и кой ден си. Сега никъде не ги откривам! Има ли ги още тези екстри Thinking

# 453
  • Замък сред облаците
Да, виж тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=421758

# 454
# 455
Аз също не мога да погледна месо. Карам основно на таратор и по-солени неща. Също така много портокали. 
Много ми се пие вино и бейлис, но не си позволявам. Често се събираме с приятели и за сега никой не се е усетил как тайно си изливам виното в мивката или мъжът ми пие от него, че да намалява. Ако се усетят, че не пия, излизам с номера "Вчера пих много и сега ми е още кофти". Голямо е шоу, засега номерът минава Simple Smile

# 456
Няма винце, няма бира... Бебетата са по-важни. На лято ще пием.
Съгласна съм. Че, ако сме щастливки да имаме да кърмим, и на лято няма да пием.
Няма минимум позволен алкохол. Напълно е противопоказен.
Много ми е странно като започнат бременните да си казват Наздраве.
Не е времето, момичета. Но споко, пак ще дойде.

# 457
Мен ми е странно бременните, които пушат, но има и такива. Всичко е много индивидуално. Аз не го правя на своя глава, консултирала съм се. Надявам се да не ме от пишете от групата, заради това ми признание 😁
А за кърменето бирата даже се препоръчва, за засилване на кърмата, колкото и да е странно.

Raffaela_ хубаво е че номера минава, дано не се усетят още дълго 😂

# 458
Деска, не визирах теб въобще. ❤

# 459
HappyRSmile без бой се признавам 😁❤️

Деска, не визирах теб въобще. ❤

# 460
  • София
Миналата бременност пропих бира аз. До сега никога не съм я харесвала, но един ден просто ми се допи и взех Хайнекен 0% алкохол. Изкарах си лятото с нея , че после и като кърмех си пийвах. И до ден днешен бира не пия, само тази от време на време😅 Така че, на които му се пие толкова може да си вземе. Има и безалкохолно вино, което на вкус си е като нормалното - има бяло, розе и червено. Вкъщи имам едно останало от сватбата на сестра ми, че беше в 6ти месец и не искаше да се знае, но то не ми се услажда на мен.

# 461
Аз съм от лошите които пушат. Силно казано ,но паля отвреме на време. Понякога даже имам огромно желание и в момента в който запаля вече не ми се пуши. Има дни и дни, но е много трудно особено ако си пушил по повече от кутия на ден.

Мен ми е странно бременните, които пушат, но има и такива. Всичко е много индивидуално. Аз не го правя на своя глава, консултирала съм се. Надявам се да не ме от пишете от групата, заради това ми признание 😁
А за кърменето бирата даже се препоръчва, за засилване на кърмата, колкото и да е странно.

Raffaela_ хубаво е че номера минава, дано не се усетят още дълго 😂

# 462
Момичета, много ми с гади - постоянно ми се гади и повръщам .. вече съм 3 кг надолу .
Изписаха ми “Антиметил” , но не помага.
Прочетох коментарите ви и утре ще пробвам с малки глътки айрян .
Също така ще ви помоля за съвет за косопад , който започна още от началото и вече горката ми коса бая уредя Cry
ПС : за майките от София къде ще правите първата фетална ?
На първата ми бременност я правих при Д-р Стратиева / Стратийска ( Щерев ) сега май съм се ориентирала към към Д-р Иван Вецев в Клиника България и мисля да се запиша да ме следи той . Ако имате обратна връзка ще се радвам да споделите .
Целувки 🥰

# 463
Dianag13, виж и таблетките Емил/ ок са за бременни/, на мен ми ги изписаха за гаденето и повръщането. Може би има някакво леко подобрение, знам за жени на които доста са помогнали.

# 464
DianaG13, преди няколко дни публикувах тук едно видео за хомеопатия по време на бременност. Лекарката предлагаше и лекарства за гаденето.

Общи условия

Активация на акаунт