Термин Юли 2022

• 50 415
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
MelissaY, бързо да се оправя и това да ти е последното влизане в болница до термина.

# 196
MelissaY, бързо да се оправя и това да ти е последното влизане в болница до термина.

Благодаря, дано!

# 197
Здравейте отново. Днес беше втория ми преглед. Този път ме гледа с вагинален ехограф, вижда се ,че плодния сак е пораснал, вижда се жълто тяло от ,което се храни бебето (поне така го разбрах ),но не се видя ембрион ,камо ли сърдечна дейност. По изчисления съм 7ма г.с. , след 10 дни иска пак да ме види. Каза че няма индикации за аборт ,но не се знае....чудя се дали да потърся второ мнение или просто да си седя и да си чакам следващия преглед.

# 198
Mery.M.., това, което описваш е характерно за това, което наричаме кухо яйце. Ембрион така и не се появява. Мисля, че е добре да изчакаш. Ако няма развитие ще ти дадат опция за вакуум аборт или медикаментозен. Когато нова се случи на мен избрах да е с хапчета. След 4 - 5 дни все пак можеш да потърсиш второ мнение.

# 199
Mery.M.., това, което описваш е характерно за това, което наричаме кухо яйце. Ембрион така и не се появява. Мисля, че е добре да изчакаш. Ако няма развитие ще ти дадат опция за вакуум аборт или медикаментозен. Когато нова се случи на мен избрах да е с хапчета. След 4 - 5 дни все пак можеш да потърсиш второ мнение.

Ми тя жената се опита се вгледа в нещо което нарече "зачатие на ембрион" или нещо подобно ,опита се да ми го покаже ниско долу в плодния сак ,но като цяло говореше много спокойно , каза че не се знае ,кога се е имплантирало и е възможно просто да е рано...незнам дали ми замазваше очите за да не се притеснявам ,каза че в практиката си е виждала много случаи като моя с щастлив край ,но знаеш ...притесненията си ги има и няма как да ги контролирам.

# 200
Момичета,сега като ви чета,се сещам,че на прегледа с вагинален ехограф и на мен АГ ми показа сака и жълтъчето от където се храни,но не ми показа ембрион,но пък имаше силен и ясен пулс,чухме го и ми показа сини и червени точки ,за които каза,че са сърцето му. Сега се притесних,че не го видях. Кураж на всички ви и много позитивни мисли 🤗🤗

# 201
Mery. M, твърде рано е да се тревожи за кухо яйце. Опитай се да си спокойна и след седмица иди отново на лекар. Hug

Нямах намерение да се записвам в темата, но исках да успокоя Мери. Сега така и така писах да взема да се представя. На 37г., в момента съм в 6г.с. Термин 12.07. Имаме син на 13г.,който е роден края на юли 😊 Миналата година имах неуспешна бременност, приключила с кюретаж в 11 г.с. Така и не успях да разбера какво точно се случи - кухо яйце или спряла да се развива бременност, лекарите не бяха на едно мнение. С месеци се чувствах много объркана.
Преди няколко дни бях на лекар, но не си тръгнах по-спокойна. Другата седмица ще отида при друг с надеждата, че, ако нещо не е ок, ще се разбере по-рано и ще мина с по-щадящо процедура, а не с К.
От симптомите имам напрегнати гърди, гади ми се от време на време, позагубих апетит.
Това е от мен засега. Хубав ден, момичета. ❤️

# 202
Здравейте отново. Днес беше втория ми преглед. Този път ме гледа с вагинален ехограф, вижда се ,че плодния сак е пораснал, вижда се жълто тяло от ,което се храни бебето (поне така го разбрах ),но не се видя ембрион ,камо ли сърдечна дейност. По изчисления съм 7ма г.с. , след 10 дни иска пак да ме види. Каза че няма индикации за аборт ,но не се знае....чудя се дали да потърся второ мнение или просто да си седя и да си чакам следващия преглед.
Здравейте! Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред! 🤗
На моя първи преглед беше видеозон и се видяха две сакчета, в първото се виждаше много ясно, а във второто едва забележима точица, даже като изпрах снимката по телефона на близки казваха ,, че там няма нищо,, .  Докторът на прегледа каза, че всичко е наред. И след две седмици чухме две сърчица и много добре се виждаха и двете.
За ваше успокоение, можете да си пуснете ЧХГ през два дни да видите как се удвоява. Ако се удвоява на 48 часа всичко ще е наред.
Желая ви лека бременност! Heart

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 15:37 от Мацинка 33

# 203
Благодаря момичета ,човек има нужда от малко кураж...всъщност за сега реших да не го мисля ! Имам все пак една успешна бременност и знам ,че ако не стане сега ,значи нещо не е било наред ,но ще стане следващия път.
Всъщност сега виждам ,че съм забравила  да спомена в предните ми комемтари,че на 14ти (миналата неделя ) имах леко розово-ръждиво еднократно , тогава АГ ми назначи дуфастон 10 дни ,по 1 сутрин и вечер...като казва че може да е инплантацията . Възможно ли е при последен цикъл 29ти септември, да се е инплантирало чак на 14ти ноември...и от там да вървя просто назад и за това на ехографа днес да не се видя нищо , за мен звучи малко като наична фантастика, но нека по-опитните споделят мнение.

# 204
Mery.M.., може ако цикълът ти е 50 - 60 дни.

# 205
Mery.M.., може ако цикълът ти е 50 - 60 дни.

Да да...абсолютно невъзможно и за мен..но хубаво е да си мислиш ,че има някакво хубаво,логично обяснение...
Дано все пак нещата се развият положително

# 206
За мен всичко е възможно на този свят. Приятелка, защото буквално и беше приключил цикъла беше правила секс без да се пази и така заченаха сина си. Жена може да има и повече от една овулация в месеца. Възможностите са много и всякакви. Но така или иначе имаш време да изчакаш и да ти кажат дали се развива.

Не мисля , че докторката би ти спестила , ако има нещо, честно казано оставам с впечатлението, че по-скоро ги казват тези неща и не си мълчат. Кураж и дано всичко е наред и да е късна овулация.

# 207
За мен всичко е възможно на този свят. Приятелка, защото буквално и беше приключил цикъла беше правила секс без да се пази и така заченаха сина си. Жена може да има и повече от една овулация в месеца. Възможностите са много и всякакви. Но така или иначе имаш време да изчакаш и да ти кажат дали се развива.

Не мисля , че докторката би ти спестила , ако има нещо, честно казано оставам с впечатлението, че по-скоро ги казват тези неща и не си мълчат. Кураж и дано всичко е наред и да е късна овулация.

Благодаря за куража. Имам 3 ъзможни дати за зачеване,тук съм сигурна, защото ги следя и не мисля че е станало по-късно от предполагаемото ,защото плодния сак на първия преглед си отговаряше на 5та г.с. ,сега каза че е пораснал,но забравих да питам на коя седмица отговаря... четох ,че дори да не се вижда ембрион, би трябвало да се установи сърдечна дейност ,но уви...не успя. За сега се надявам следващия път , това ембрионче да се покаже от скривалището си и притесненията ми да са неоправдани.

# 208
Скрит текст:

Благодаря за куража. Имам 3 ъзможни дати за зачеване,тук съм сигурна, защото ги следя и не мисля че е станало по-късно от предполагаемото ,защото плодния сак на първия преглед си отговаряше на 5та г.с. ,сега каза че е пораснал,но забравих да питам на коя седмица отговаря... четох ,че дори да не се вижда ембрион, би трябвало да се установи сърдечна дейност ,но уви...не успя. За сега се надявам следващия път , това ембрионче да се покаже от скривалището си и притесненията ми да са неоправдани.

С обикновен ехограф ли те гледа? Защото при мен също не хвана обикновения, виждахме пулсациите, но не можехме да ги чуем. И за да не се притеснявам аз, използва и вагиналния и там се случиха нещата, но пак с много зор. Малко назад върви, с 2-3 дни, което не е страшно каза, пък и за мен отговаря на това кога е станало. То вариантите са или много рано или много късно, явно е късно Grinning

# 209
Скрит текст:

С обикновен ехограф ли те гледа? Защото при мен също не хвана обикновения, виждахме пулсациите, но не можехме да ги чуем. И за да не се притеснявам аз, използва и вагиналния и там се случиха нещата, но пак с много зор. Малко назад върви, с 2-3 дни, което не е страшно каза, пък и за мен отговаря на това кога е станало. То вариантите са или много рано или много късно, явно е късно Grinning

С Вагинален ехограф,който всъщност изглеждаше старичъл. Не знам как изобщо различава нещо на него,но явно специалиста ще види и на най-стария,когато има какво да се види.. не видя пулсации

Общи условия

Активация на акаунт