Термин Юли 2022

• 52 658
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
За гаденето си взех капки Вомитусхил, свършиха ми работа за периода с целодневното гадене.  При мен вече отшумя това с гаденвто, но киселините са си нон стоп..

Момичета, много ми с гади - постоянно ми се гади и повръщам .. вече съм 3 кг надолу .
Изписаха ми “Антиметил” , но не помага.
Прочетох коментарите ви и утре ще пробвам с малки глътки айрян .
Също така ще ви помоля за съвет за косопад , който започна още от началото и вече горката ми коса бая уредя Cry
ПС : за майките от София къде ще правите първата фетална ?
На първата ми бременност я правих при Д-р Стратиева / Стратийска ( Щерев ) сега май съм се ориентирала към към Д-р Иван Вецев в Клиника България и мисля да се запиша да ме следи той . Ако имате обратна връзка ще се радвам да споделите .
Целувки 🥰

# 466
Аз тайничко се надявам те да ме подминат този път 😂
Между др днес не съм пила кафе и все още не ми се е подгадило .. ще наблюдавам , може да има общо .

# 467
Момичета,здравейте! Аз днес минах първата фетална морфология и БХС. Бях в клиника Щерев при д-р М.Искилиева. Изключително доволна останах,много добре оглежда,говори разбираемо. Препоръчвам ! При мен нещата са добре и в норма !

# 468
Здравейте бъдещи мами!Аз съм Роси на 29г имм дъщеричка на 8г,родих нормално в Торакс Пловдив, бременна съм в 7г.с. и чухме сърчице,термина ми е на 02.08.2022,обаче с първата избърза и се роди 10дни преди термин и сега си мисля,че някъде в края на юли ще е тази😊😊😊

# 469
Здравейте, момичета!  Бременна съм в 11 седмица и се чудя към кой гинеколог да се насоча за женска консултация и болнични във Варна, защото разбрах, че не всички лекари дават болнични, а на мен вече ми се налага да прекратявам работа. До сега два пъти съм ходила на частни прегледи в Майчин дом, но не знам дали ще продължа и занапред  и дали ще ми дадат болнични до края. Имам силни болки в корема и повръщам. Моля момичетата , които имат опит да споделят.

# 470
Ще се присъединя след #Rosinkaaaaa.
И аз съм с термин 02.08. Но баткото родих 23 дни по-рано, така че , ако живот и здраве стигнем до края предполагам ще е юлска радост.
Аз още не съм чула ембионално сърчице и моето е свито като лешник заради това. Утре съм на преглед и моля, стискайте ми палци 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

# 471
Sunshine34 ще ти дадат болничен,аз цялата предишна бременност я изкарах вкъщи,от мн повръщане,пусни си болнични при личната и иди до гинеколог и той ще те запише.

# 472
Sunshine34 ще ти дадат болничен,аз цялата предишна бременност я изкарах вкъщи,от мн повръщане,пусни си болнични при личната и иди до гинеколог и той ще те запише.
Здравей, на теб от коя седмица ти додоха болничен? На мен ми казаха предния път да чакам да стана 12 седмица, а то идват празници и лекарката ми говореше със супер големи условности. Плюс това работя в рискова среда. Дали няма да направи компромис да ме запише на ЖК в 11 седмица? Чувставам се в безисходица.

# 473
личния лекар ще ти даде,аз си взех за гастрит,после гинеколога ще ти даде ,ако можеш си пусни отпуск . Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 16:07 от Rosinkaaaaa

# 474
5та седмица си пуснах болничен от ЛЛ за 14 дни. След това АГ почна да ми издава и общо взето от началото съм си вкъщи, но ще минавам през ЛКК. И на мен работата ми е физически тежка и работодателя също нямаше проблем с това.
Здравей, на теб от коя седмица ти додоха болничен? На мен ми казаха предния път да чакам да стана 12 седмица, а то идват празници и лекарката ми говореше със супер големи условности. Плюс това работя в рискова среда. Дали няма да направи компромис да ме запише на ЖК в 11 седмица? Чувставам се в безисходица.

# 475
Аз си карам супер леко нещата...не ми се гади ,не повръщам ...и с предната бременност бях така... (не ме мразете ) 😀...все още нямам киселини ,с предната ме мъчиха доста,но нямам спомен от кой месец се почна...като цяло всичко е супер. Обаче много ме болят гърдите...едвам се намествам нощем,четох някъде че е хубаво да се спи на ляво ,на мен на дясно ми е най-добре. Относно храната...всеки ден ми се яде нещо различно...единия ден тестени,на другия ден манджи, така ги редувам ...качила съм 3 кг 😮...хапвам си за хубост. Единствено скара не ми понася...леле само да видя кебапчета или кюфтета на скара,ще разваля нещата с не гаденето... в 11 г.с. съм вече, на 29ти ми предстои БХС. Дано всичко е наред, последно бях на преглед на 30.11. и тогава видях "какавидата"за последно, вече ми долипсва да го гледам през 2 седмици 😀

# 476
Здравей те на всички! Аз съм Вили, бременна съм в 8- ма седмица за 4- ти път 😀. Терминът ми е 26 юли.

# 477
Някой вече да се маже с нещо против стрии? Ако да, с какво? Чудя се дали да започвам или да изчакам още малко, тъй като съм с два ембриона Heart Eyes и смятам, че ще ми се появят стрии..

# 478
Аз си взех кокосово масло , просто защото ми е суха кожата и ме сърби коремчето. Иначе съм чувала ,че на Мустела серията за бременни е хубава.
Някой вече да се маже с нещо против стрии? Ако да, с какво? Чудя се дали да започвам или да изчакам още малко, тъй като съм с два ембриона Heart Eyes и смятам, че ще ми се появят стрии..

# 479
Аз си взех на Мустела, но още не съм започнала, все забравям, а четох, че е хубаво да се започне още от сега.

Общи условия

Активация на акаунт