Термин Юли 2022

• 50 164
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за отговорите Simple Smile значи може и да не бързам с изследванията ,аз съм 9 + 1.Няма да е фатално ако не ги направя веднага .

# 661
деган не ми помага,вомитосхил също и някакви прахчета също,а лекаря ми реши да запразни отрано и скоро ще ходя на преглед,от 6 г.с. не сме се виждали.

# 662
деган не ми помага,вомитосхил също и някакви прахчета също,а лекаря ми реши да запразни отрано и скоро ще ходя на преглед,от 6 г.с. не сме се виждали.
Виж някъде назад в коментарите бях пуснала лекция с хомеопатия през бременността. Имаше за прилошаването.

# 663
  • София
Аз с предишната бременност смених лекарката , която ме следеше. Ходи се за ново направление при личния лекар и нищо повече.

# 664
Боядисвате ли си косата? Има ли проблем с това и трябва ли да мина на безамонячна?
С предишните бремености все още нямах побелели коси и не я боядисвах, но сега не мога просто да спра....

# 665
Включвам се от офиса - добро утро ида много години, сигурна съм че ще бъде изпълнена с много емоции. Току що казах на шефката и на колежката, не се очертават проблеми, както и очаквах, позволено ми е и да работя от вкъщи, че много болни имаме (от друго, не ковид).

Пия си по една кафе с мляко сутрин, с първата бременност към финала чак го спрях. Като цяло съм с ниско кръвно и съвсем ще се омотам, ако не пия. Колежката ме заплаши, че ще ми го спре 😂

Все още чакам резултат от БХС, дано скоро да излезе, че да си запиша час вече и да видя бебо ❤️

# 666
Боядисвате ли си косата? Има ли проблем с това и трябва ли да мина на безамонячна?
С предишните бремености все още нямах побелели коси и не я боядисвах, но сега не мога просто да спра....

Аз да, но с такава без амоняк😊

# 667
Здравейте момчета. Честита Нова година от мен. Понеже мине първа бременност и не съм наясно с това кога е редно да се започне с покупките. Наясно съм че е много рано , тъкмо влязох във 2ри триместър, обаче таткото все дава зор да ходим по магазините да гледаме по- големите неща , като колички, легло и т.н..

# 668
Dobchi, идете. Обиколете. Наумете си какво ви харесва. Направете си сметка. Мъжете имат нужда да си направят мислено сметка колко пари ще им излязат от джоба. Добре е да са психически подготвени. Има страшно голям избор. Мнения много. Ти самата ще си промениш мнението за всичко поне по 5 пъти.

# 669

Здравейте момичета! Включвам се дива и щастлива! Днес водих и таткото с мен, за първи път видя " жабката"( в такава поза явно е било, аз не видях нищо,те доктора и мъжа ми си обсъдиха по мъжки кое какво е).
В 12+6 г.с съм, а по сметки на доктора,бебето върви като за 14 г.с. Та явно ще да е юначе.
Освен това вълнение, днес станах и леля! Та щастието е двойно и неописуемо! Живот и здраве, децата на брат и сестра, ще са с по-малко от 6 месеца разлика!
Желая на всички вас такива новини, позитивни емоции и щастие! Утре започвам с изследванията! Стискайте палци!
Моята година започва.... накъде около 1007462681 пъти по-добре, отколкото съм мечтала! ❤️❤️❤️

п.с : Док успя да снима само глава. Освен, че сме големи , сме и изключително палави! 🥳

# 670
Dobchi няма редно-нередно, както го чувстваш. Не се връзвай на бабини поверия. Щом мъжа ти има мерак още по-добре, че моя до последно отлагаше, аз не бих изпуснала такава възможност 😁. Много е практично даже да обиколките, пробвате, пък и да си набележете накрая и може в последствие да дебнеш промоции или да разпределиш за подаръци.
Единственото, което може да те спре на този етап може би е, че не знаете пола, малко или много, съзнателно или не се съобразяваме с това.

Беше от Русе ако не се лъжа - шоурума на Доналд Дък си е добър старт 😊

Здравейте момчета. Честита Нова година от мен. Понеже мине първа бременност и не съм наясно с това кога е редно да се започне с покупките. Наясно съм че е много рано , тъкмо влязох във 2ри триместър, обаче таткото все дава зор да ходим по магазините да гледаме по- големите неща , като колички, легло и т.н..

# 671
От Велико Търново съм , но уча задочно в Русе така че имам път и натам, а и не е далече. Относно пола , поне нещата които сме набелязали смятаме да са универсални като цветове (поне на количката), така че пола в случая не е проблем Grinning
Dobchi няма редно-нередно, както го чувстваш. Не се връзвай на бабини поверия. Щом мъжа ти има мерак още по-добре, че моя до последно отлагаше, аз не бих изпуснала такава възможност 😁. Много е практично даже да обиколките, пробвате, пък и да си набележете накрая и може в последствие да дебнеш промоции или да разпределиш за подаръци.
Единственото, което може да те спре на този етап може би е, че не знаете пола, малко или много, съзнателно или не се съобразяваме с това.

Беше от Русе ако не се лъжа - шоурума на Доналд Дък си е добър старт 😊

# 672
Момичета, някой знае ли как стои въпросът с ходенето на зъболекар? Падна ми коронка и не знам сега ли да ходя или да изчакам до след 12 седмица. Не се знае какво ще ми правят точно и не знам дали фраксипаринът, който бия няма да се отрази на процедурата. Някой да има познания по темата?

# 673
Момичета, някой знае ли как стои въпросът с ходенето на зъболекар? Падна ми коронка и не знам сега ли да ходя или да изчакам до след 12 седмица. Не се знае какво ще ми правят точно и не знам дали фраксипаринът, който бия няма да се отрази на процедурата. Някой да има познания по темата?

Има упойка, която е безвредна за бременни . Консултирайте се все пак със стоматолог.

# 674
  • Замък сред облаците
За работа по зъбите не е добре да се отлага, ако се рискува възпаление. Има упойки подходящи за бременни, ако това е основното питане. За фраксипарина не съм сигурна каква роля играе в случая, нали няма да вадят зъб и няма риск от кървене? Но по принцип на моя позната, която е в мартенската група, тя беше на аспирин и фракси и ѝ вадиха зъб в 5 месец, спряха аспирина за седмица, фраксито и него за 3 дни, пуснаха кръвни за хемостаза за деня на прегледа и ако те бяха ок (бяха) тогава щяха да пристъпят към вадене. Всичко беше наред, макар че доста я боля, че се беше възпалило мястото от отлагане.
Според мен иди на зъболекар да те види, да обсъдите ситуацията и той да прецени може ли да се отложи или не.

Буахаха, видях Соня горе и реших че пиша в юнската тема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт