Най- често срещаните имена за момче?

• 8 073
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
За мен масовостта на някое име също не е критерий за отказ, но за повечето хора явно е, съдейки и от коментарите тук, във форума.

# 61
Едно от имената на който се спряхме с мъжа ми е Йоан зареди причината да е с неговата буква/А аз го харесах че не е популярно мн поне не съм го чувала и покрай нас няма никой с това име/ а сега като ви чета разбирам че май е едно от често срещаните имена/за мен не е проблем това/
Може ли да ме предложите име за момче  с буквите Й,Д,Е
Аз лично не се сещам мн с тези букви и вече ще се побъркам а нямам време.
 Аз имам 2 имена който харесвам мн ама той не иска  защото са с буквите на мойте родители и  да няма после сърдити и затова той иска да е на него или поне с неговата буква.
Ох пак мн се отнесох с писането извинете ме

# 62
Емилиян, Емануил, Евгени, Емил.
Димитър, Данииел, Данаил, Дамян, Деян, Добрин, Добромир, Детелин, Дарин.
Йордан и Йаан.
Това са имената, за които аз се  сещам.
От изброените ми харесват и бих ползвала и за мое дете - Емилиян, Емил, Димитър и Даниел.

# 63
Предлагам Йосиф и Йоаким.

# 64
Ели90, Йоан е много хубаво име. Набира популярност напоследък, но си е много красиво. Харесва ми повече от възможните имена с Д и Е.

# 65
На мен пък Йоан ми звучи някакси женствено.
Аз бих избрала Димитър - традиционно, силно, мъжко име. Образува и хубаво бащино и фамилно име.

# 66
  • Крайбрежен район
Йоан, Йован, Йордан, Йосиф

Димитър, Дарин, Деян, Давид, Драгомир, Десимир

Емил, Елин, Евгени, Евелин, Евлоги
, познавам и едно момче Есен. Нетипично име. Харесва ми! Relaxed

# 67
  • София
Има си статистики за страната, но около мен има доста Матей, Мартин, Вихрен и Йоан.
Нито едно не харесвам 😅 Но щом хората си ги избират, явно са хубави.

# 68
  • Wonderland
МАТЕЙ. Като чуя за поредния Матей и Misc Gun
Моето име е популярно, затова и изтръпвам като си представя колко Матеевци ще има в един клас след някоя и друга година и колко мъка ще им е на момчетата.
Йоан също стана безкрайно популярно напоследък?
Не знам за статистиките на НСИ, явно трябва да си сменя обкръжението и хората, които следвам в инстаграм Grinning

# 69
  • София
Наистина имената Матей и Матео напоследък много зачестиха.

# 70
Филип. В групата на големия ми син имат три момчета с това име. В групата на малкия са двама. Имаме и съседче  на етажа, което също е Филип, както и няколко деца на познати. Аз името го харесвам, но е най-често срещаното мъжко име около нас. 😁
По повод женските, малката е с едно от най-популярните имена в последно време, но ми е любимо от дете и не си представях че ще я кръстим по друг начин, ако имаме момиче.

# 71
Сава и Матей. Много ги възродиха.
София и Никол са също доста.

# 72
  • София
Сава за пръв път чувам да е възродено. 😀
Онзи ден си говорихме с ЛЛ и каза, че най-много при нея са Калоян и Борис, преди са били Мартин и Кристиян. 😀

# 73
Няма гаранция че ако днес избереш име, което не е масово след 2-3 години няма да стане масово.
Аз исках име, което е да е сравнително често срещано, но не прекалено много. Преди 4 години Божидар ми се видя такова, но сега се превръща в масово.
Така че просто кръщавайте с името което ви е на сърце. И да стане масово, вие пак ще си го харесвате Simple Smile

# 74
По-добре масово, отколкото изчанчено.

Общи условия

Активация на акаунт