Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат фигуристката, нейните изпълнения в състезания като Световното първенство, Европейското първенство и американското национално първенство. Публикациите включват технически подробности, оценки и мнения за представянето на участниците. Те също така споменават предстоящи събития като Олимпийските игри в Пекин.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
-
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са причините за оттеглянето на участниците?
Щетинина има интересна история като фигурист а и интереси като човек. Може да се чуе разговор с нея
.Та в олисезон оценките дори не трябва да ги гледаме ние грешните зрители на този спорт.
за писане сега. Но до скрития текст те прочетох. Голяма радост нали ?! И аз много се радвам. И за Денис и за Даниел. Голямо браво как се събраха. Знаем и на двамата слабите страни но ей на, на този старт се получиха по 2 силни изпълнения в едно състезания и при двамата и честито им медали и на двамата от EП- първи са им. Напълно заслужено. И аз се смях със Стефан и реакциите му, то и аз бях така не вярваща. Разбира се, че знам колко съм ги критикувала и Денис и Стеф последните години. И ей на, полза имаше все пак и то голяма. Браво!
направо си сипах малко вишновка снощи.
нещо по- прилично събра на волната. Предвид неволите му до тук в сезона това му е направо за браво
с тези нейни оценки. Та Нина на това състезание за мен пострада от съдиите, така се случва когато "напудрят" някой свръх с оценки при мен, запомням го с негатив по-скоро, за себе си иначе се реабилитира до някъде за срива на кратката, където също бе съдийски добре подкрепена, не може да се оплаче Петрокина на този старт. Сааринен можеше повече. Ева- Лота се стара, според мен можеше и по-щадящ скоков контен за глезените но те си знаят.
. От трите има половин фигурист на леда за мен и това е Трусова със скоковете ѝ. Останалото де художествена гимнастика, де абсолютно даже смехотворно предвижване по леда , плюс и хореото в стил - 100 кика във всевъзможни посоки. Нямам повече коментар. Тоалетите друга тема, особено на награждаването. 

. Нашата певица Стар реши най-накрая да се събере този сезон за едно такова изпълнение , браво, но защо един път на високосна да му се невиди, хайде да видим на волната, освен че това определено бе SB видях че ѝ е и PB. Браво! Haein LEE нейсе с чиста Аве Мария, заслужаваше тази програма такова чисто изпълнение на голям старт и дочакахме, освен SB се оказа че е и PB, може Haein. Браво! Yelim KIM желязобетонно стаблино изпълнение. И на Yelim и на Haein правилно подбрани музики
. Добре че Сомервил след тях, защото направо задремвах. Пайпър-Пол и сие справка тази волна програма, щото тяхната .....В този дует няколко големи питанки предстоят- ще се задържат ли или Иън ще е в търсене, Брати има тонове работа за да съответства на партньора си и най-голямата питанка е тя дали тепърва още ще расте на височина. Извън това ми бе много приятно да ги видя и тук и на националното им, желая им повече стартове. А и като представители на новата треньорска колаборация на американския фронт. Така де , гледаме наш Скот и е време да видим и Уайт