ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Дени ,марка избрала ли си ? За жени подхожда червения цвят и белия е хубав. Нашата е бяла и компактна ,не обичаме ламбурници.

Ще може ли да събереш в колаж колите на Емир.
Ох толкова е секси като кара всичко му приляга. Stuck Out Tongue Winking Eye
Блу тв се правят на хитри  и  бавят останалите пет епизода. При Нетфликс чакаш търпеливо.

През Новата Година ще ни зарадва с нов проект . Засега е мъгла всичко около него.
Зимата по прогнози ще се раздвижат нещата.
Мисля и филм ще снима.    
За комуникация с хората и почитателите е мираж.
Ех ,Спомени !

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:12 от femmi2

# 31
Ще може ли да събереш в колаж колите на Емир.
Ох толкова е секси като кара всичко му приляга. :stuck_out_tongue_winking_eye

Събирам, събирам, днес ми хрумна да го нашаря с всичките му коли (в роли и в реала).

Днес направо съм се развихрила. Два колажа в един - с костюм и фрак/ спортно с джинси и тениски.
Бях събрала хиляди снимки и вчера без да искам изтрих всичко вместо да ги прехвърля в облака.
Така се ядосах на себе си, ама няма какво да направя. Започнах да търся и събирам нови.

# 32

От Сторито на Хазалджим с не мога да скоча от тук и се усмихва. Smile

Heart ExlSleepingSleeping

Sparkling Heart

Дени , във вихара  си  супер колажи и вдъхновение . При такъв мъж Wink

този е с Особен заряд Stuck Out Tongue Winking Eye

принца на нощта с бяла ризка Heart Eyes

Чаатай - Семих бей . Heart Eyes

фенка в Туитър  написала моят фаворит . Ча е номиран за ролята си в Йешилчам за Келебека и хората гласуват .

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:12 от femmi2

# 33
Нещо от моята работилничка

# 34
С фотоапарата е любима снимка , като гиф е чок ефектно . Често я ползваме . Camera

Дидеее как го измайстори това ? FlushedHeart EyesHeart Eyes
Шедьовър ! Hands Plus1

Yum
това също е от Дидето .
Ще примамя ли една наша маргаритка в темата. Батко Гирай и малката принцеса Gift Heart

---------------------------------------------

Алперен Дулмаз на риболов. Сравняват и с баш рибаря .
Ще се радвам да играят двамата в проект.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:59 от femmi2

# 35
Сигурна съм,че някой го е виждал този клип но ще го пусна
Клипа е правен от моя много близка приятелка фенка на Серенай,Озан,Чаалар, Керем и тн
Гиземчето ми невероятен висш пилотаж
Насладете се на Мине и Семих.

# 36
Диде , Мерси за клипчето. Като ръкавица и пасна ретро визията и  ролята на Мине. Изненадващо с любимеца я харесахме.   Масово се коментира от зрители повече харесват Семих и Мине отколкото Семих и Тюлин . Ча и Селин повече си паснаха и химичат отколкото с Афра . Хубавка е но  с Чаатай не става.
Има още какво да се желае. Сработиха се от раз и хубави думи казаха Ча  я последва това рядко го прави.  

Smiley

Нови от Хазалджим , която ви желае усмихнат ден макар и студен.

Доза ХазЧаг Sparkling Heart Готини колажи творят хората.

това е истинско от галата на Защитника Gift Heart

Дени , може ли да спретнеш нещо подобно като колаж  с нашите хора.  Горещо и чувствено.

---------------------------------------------------

Кога ли ще излезе интервюто и корицата с още снимки.

-------------------------------------------------------

тъкмо ми се въртеше  тия дни не съм палила фитила с Дуда  Joy
Веднага се появи.   Фотото е хубаво и усмивката не дразни. Това рядко го пиша.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 16:12 от femmi2

# 37
Цитат
🎬💫 Главната звезда от вчерашния разговор с Хазал Кая Фикрет Али Атай твърдо и като мъж заяви "Дойдох!" и реши да остане в ефир. Собственикът расте😍

# 38

Прекрасно видео, а музиката с гласа на Cem Adrian  е невороятна. Този музикант е един от любимите ми турски композитори и изпълнители. Поздравления за приятелката напрвила видеото Simple Smile

Дени , може ли да спретнеш нещо подобно като колаж  с нашите хора.  Горещо и чувствено.

Може и да мога, но не съм се опитвала Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се пробвам, но не в близките дни. От днес съм в болница с дъщерята и няма да съм с компа.
Каквото направя с телефона през времето когато не съм заета.

# 39
Майсторски колажи сътворяват . Sleeping

Дени:hugs: , бързо да минава и да се връщате у дома . Не мисли за колажа сега си имаш грижи.  

Eхааа , какви гифки . Топлят ти сърцето Heart
Естествена Хазал с детето без позьорство. Някой други звезди ми фалшивеят като ФЕ и Бурак и си го казвам.  

Мъж на място.  Дойдох и оставам в ефир ! Свикнал е с камерите и разбира професията на мама и тате. Красавец ще стане.

Хазал се смее , мамин Фико отговаря на водещия. Преди старта на Мисафир имаше лайф.

Сериала набра на първи епизод един  милион гледания в тубето. Харесва се и се чакат епизоди.

Признаться честно, я не большая поклонница Хазал, но сериал с первой минуты зацепил, очень понравился, думаю буду и дальше смотреть. Удачи сериалу и хороших рейтингов!

Признавам не съм  голяма фенка на Хазал, но сериала го загледах и много ми хареса. Искам още да гледам. Успех и добър рейтинг!  

Сама ще се справя ! Гирай подаде салфетка и поиска да  изтрие лицето. В кошмар е живяла и трудно се доверява.

зад кадър.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 23:58 от femmi2

# 40
ГирДже през моя спектър

# 41
Здравейте през новата седмица .

Дидеее Flowers Hibiscus Тешекюлер за красотите които ни носиш в темичката . Интерсно ми е каква програма ползваш и дали е сложно да се науча да правя такива.

Уауууу каква красота ! Това трио се превръща в любимо на зрители и фенове .
Хазал в червено е Огън ! Heart

ново Ози и Бюлент в караваната на сета. Големи скици са двамата в сериала.
Ози е пушач. Хазалка отдавна ги спря и не сме я виждали с фас.

ново от нашето усмихнато слънчице Фико Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 14:42 от femmi2

# 42

Здравейте от УМБАЛ "Свети Георги", докато минаваме разни прегледи и чакаме пред кабинетите запълвам времето с ровене в социалните мрежи. При нас положението се подобрява видимо, но при Чаатай новините са изненадващи, но не толкова учудващи. Все още няма официално съобщение, но в мрежата се пише и коментира, че Чаатай е отхвърлил целия сценарии за новия проект "Кралят на рибарите" или както там се казва работното заглавие. Екипът му изобщо не е харесал сцените и направо са върнали сценария. Според инфото трябва да пренапише всичко и отново да го предложат за разглеждане от Чаатай и хората му. Ако и от втория опит сцените и ролята не бъдат одобрени, Чаатай ще се оттегли окончателно от проекта. Веднага щом има линк или друго, а не само коментари ще редактирам и добавя съобщението.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1460183073971130372?s=20

Çağatay Ulusoy, #YalıÇapkını dizisinin senaryosunu beğenmedi. Bunun üzerine senaryo yeniden yazdırılmaya başlandı. Yakışıklı oyuncu yeni çıkan draftı da beğenmezse dizide oynamayacak. (Birsen Altuntaş)

Çağatay Ulusoy не хареса сценария на сериала #YalıÇapkını . След това сценарият беше пренаписан. Ако красивият актьор не хареса новоизлезлия проект, той няма да играе в сериала. (Бирсен Алтунтас)

https://twitter.com/khaledulusoy/status/1460186247046078466?s=20

# 43
Дени , тъкмо идвах с инфото . Радвам се че при вас нещата се подобряват.

Бирсен го е писала.
Хич не го долюбва ЧУ.  
Несла освен да рони сълзи друго не прави.
Ще играят  двамата с Кадир в цифров проект.
Да играят все ми е тази.
Доволна съм като не е с любимеца.

Претенциозен бил само той ли е актьор ?
Може да си позволи да отхвърля сценарии и екипа му.
Самият той е заявявал, че историята за него е важна и как ще се предаде на зрителя.  
В лигавщини няма да играе!
Сценарият да е написан предварително, като на платформите.
Така е като се пише на парче и се сменят екипи става мазалУ. Примери колкото щеш .
Нетфликс върна за пренаписване сценария на Протектор . Забравих името на сценаристката турската, която писа първоначално.
Дали е истина това за отхвърлянето вероятно е така. Не разбрали няма да останем ще го бъде ли този проект.Rolling Eyes

За настроение господин продуцента Sweat Smile
https://twitter.com/AliAv77/status/1460134343041372161

от сета

Спомени ! Gift Heart

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 15:34 от femmi2

# 44
  • Варненска клюкарка
Дени, бързо да се оправяте, каквото е да минава!
Като се има предвид кой е пуснал "новината" вероятността да има нещо вярно клони към 10% и по-малко. Там всъщност са наблегнали на "отказа" на Несла Scream Отказала да партнира на Ча моля ви се и то при положение че е дълбоко безработна.  Тая ще има късмет ако изобщо я поканят някъде,  едва ли повече ще помирише главна роля в читав проект, не и след като загроби перспективен сериал. Не и след като се наложи да я заменят по средата на историята с друга актриса и в крайна смегка след няколко серии да закрият сериала...
Има една дружина безрабатни актриски, проблеснали в един проект и после години без работ. А Бирсен е платена. Нито Ча, нито продуцентите с които работи са някякви паднали от небето че доброволно да се насадят с някакви проблемни. Даже не е сигурно че Ча подготвя такъв проект - от опита през годините знам че докато спрягат Ча за някой проект, той се появява с нещо  друго.

Общи условия

Активация на акаунт