💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 044
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 170
Съгласна съм за Милена. Но според мен това снощи от Ралица, Елизабет и останалите по адрес на Милена беше грозно и абсолютно ненужно. Можеха да си я номинират, но да спестят повечето приказки. На мен чак ми стана неудобно за нея.

# 1 171
  • Испания

Не да се обръща сега гневна към хейтърите, а да го беше казала твърдо на племето си /тя измрънка нещо/ и на Ралица и да се беше защитила. Това сега е напъъъъъъъъъъълно излишно упражнение. Но ви казвам, че във формата играе нейна си роля.

А това, че е участвала в първенство на НСА и са били втори, изобщо не беше излъчено. Тя смотолеви, когато говореха кой на какъв пост ще е, че е играла хандбал в НСА. Това са много различни неща.
Възможно е продукцията да е изрязала малката, но съществена подробност.

# 1 172
Според мен промото е подвеждащо и това е част от играта, но мисля че ще има условия няколко човека да бъдат дърпани. Примерно две жени и двама мъже. Така всъщност доста равностойно ще стане щото приключенците са силни на мъже, но по-слаби на жени. Или пък ще има някакво допълнително условие, което не дават. Да речем да издържат, докато другите редят пъзел. Показват това точно, за да се настроим за загуба на бойците и довечера да сме...уааау какъв обрат!

# 1 173
# 1 174
Вместо колан и тиранти може да ползват жилетка, която ще разпредели по-равномерно натоварването в раменете и няма да оставя толкова видими следи около вратовете на играчите. Много неприятна игра за играча, който трябва да държи кола защото може да доведе до неволна контузия.

# 1 175
Като гледам каква ще е битката, ще разпертошинят на номинации дамския състав на бойците. Приключенците им разказват играта.
Но на снощното изявление на Мани, че се раздава за сините, съм се смяла с глас. Хаха. Някак игрите са такива, че не може да блесне съвсем. Или никой не се занимава с нея, което напълно я устройва.

# 1 176
От промото съдя, че този път Боби ще поддаде...Симеон не е ли по-подходящ за този пост или Горилата?

# 1 177
Симеон е най-подходящ за този пост при Приключенците.
Избора на Борис е странен, освен ако няма някаква ротация на този пост при играта.

# 1 178
Снощи изписах ферман и накрая вместо да го пусна го изтрих,  та затова сега накратичко.
Докато бяха равностойни горе долу физически племената-игри за баланс, редене на всякакви джаджи,висене и т.н.Сега само Харт игри.Явно,че се толерира племето на австралопитеците.Играта и последвалия съвет няма да коментирам(отнетата точка на Кремена, смачкването на Милена и т.н),но онези двамата маймуняци със скачането по масата,на която хляб ядат изровиха дъното.
Как пък събраха такава сган на едно място:хем тъпо, хем злобно и със самочувствие до небето -визирам и четиримата(Вальо го изключвам..засега)

# 1 179
Раните по раменете на Борис май са от тази игра. Явно са снимали изказванията след това.

Кой отпадаше тази седмица?

# 1 180
  • Испания
Никакъв шанс да я харесам.

Скрит текст:

# 1 181
Не мога да се сетя защо в първи сезон гласуваха зрителите и тогава Юлиян остана втори. Миналата май не беше така

# 1 182
Не мога да се сетя защо в първи сезон гласуваха зрителите и тогава Юлиян остана втори. Миналата май не беше така
Мисля, че отмениха гласуването, защото зрителите гласуваха против държанието на Юлиян. А той май беше гласен от продукцията за победител, вота развали плана Grinning

# 1 183
Мисля, че отмениха гласуването, защото зрителите гласуваха против държанието на Юлиян. А той май беше гласен от продукцията за победител, вота развали плана Grinning
Всякакви версии съм чел, но тази печели награда за оригиналност. Joy

# 1 184
😜Наистина интересен прочит на финала на 1сезон...

Общи условия

Активация на акаунт