💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 466
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Аз не съм убедена, че Елизабет изненадващо е научила новата си задача чак когато е слязла от лодката. Все си мисля, че преди това са ѝ подсказали какво ще трябва да прави. И аз съм за Валентин като начин да остави сините без "мозък", евентуално Рабухчиев за чиста сила - а и той ми се струва по-малко омагьосан от Паулина.
Бях забравила за забраната да взима жълти, благодаря за напомнянето.

Кремена ми става все по-симпатична, кротък човек, търпелив, е, малко наивна май, но какво да се прави. Желая ѝ щастие.

# 1 771
Преди няколко седмици писах, че Мани ще отпадне от контузия, а не в битка.  В понеделник ще видим дали съм била права.

# 1 772
Преди няколко седмици писах, че Мани ще отпадне от контузия, а не в битка.  В понеделник ще видим дали съм била права.
Това е и единственият начин тя да си тръгне оттам! Иначе е невъзможно някой да я победи.

# 1 773
  • Испания
Непобедимата!

# 1 774
Не харесвам г-ца стратегическа мисъл, не защото не е играч. Напротив, играе що годе добре, а на нейните си игри дори много добре. Но не всичко е баланс и изометрия. На силови и логически игри е тотал щета, каквото и да си мисли. Не я понасям заради държанието и, ми не харесваш някой-ок. Но му го кажи, а тя плюе ли плюе зад гърба. И други съфорумки отбелязяха-как пък за един не каза добра дума. И сега най-важното-злобата и продължава и след играта. Е каква е тая стратегия да плюеш и мразиш, когато всичко е приключило. Никой, ама никой от останалите не си го позволява. Само тя и Андрей.
Не съм вярвала, че ще го кажа, но определено предпочитам Мани и Поли пред джуджето.

# 1 775
# 1 776

А тя говори с него все едно са си първи дружки Grinning Димо, мое ли смяна, Аре бе, Димо Satisfied

# 1 777
И за мен Мани и Поли по се търпят. Дори ме забавляват. Малката лигла не мога да я понасям и това е, няма как да си променя мнението за нея. Съгласна съм с предходните коментари - бива я в игрите, но не постоянно и определено не във всичко. Не съм фенка на кухи и злобни играчи. Не ми се гледат лиготии и постоянно плюене по бивши и настоящи съотборници. Напрягат ме.
Дано поне Елизабет осъзнае, че ще страда в живота, ако поне малко не си промени нагласата.

# 1 778
Ще ми бъде любопитно какво интервю ще излъчат с Елизабет след отпадането й. Със сигурност няма да й бъдат спестени неудобните въпроси. Интересно ще се явява ли на още срещи с участници, след като не остана неоплют съперник.
Също, интересно какво ще успее да си издейства с грошовете -  струва ми се, че няма да е имунитет. Предимство? Гласове на съвет?
Още около 2 телевизионни седмици бих й дала, ако ме вземат за сценарист 😉

# 1 779
Аз си мисля, че е възможно Елизабет да е толкова уверена, че няма да я номинират, че по време на някой от следващите съвети да откаже да използва грошовете и все пак бойците да я изпратят на елиминация и да отпадне. Едва ли така ще стане, но все пак ... мечтите са безплатни. Laughing

# 1 780
  • London
А коментирано ли е на Тошко изповедното видео? Аз бая се посмях с него......човека така цветно обрисува продукцията.Joy

# 1 781
Ще ми бъде любопитно какво интервю ще излъчат с Елизабет след отпадането й. Със сигурност няма да й бъдат спестени неудобните въпроси.
По-скоро обратното - със сигурност ще ѝ бъдат спестени неудобните въпроси. Тя е легенда все пак!

# 1 782
  • София
За анкетата отговорих с НЕ, защото това не е стратегия на Елизабет, а на продукцията, която е изцяло зад гърба на Елизабет. Тя няма капацитета за подобна стратегия и се видя през цялата първа фаза на играта, когато социалната и игра беше кръгла нула, никой не я бръснеше за нищо и накрая я наиграха. Което обаче не се хареса на Биг брадъра зад кадър! И го отнесе невинния глупак Мартин...
Просто продукцията фаворизира яко нежния пол в този сезон и си търсеха герой именно жена, за да са в такт с модерния канон. Но не подбраха сполучлив каст за това и ето защо сега всичко е толкова нелепо.
А, Туджаров ми олеква с тези небивалици, които пише по адрес на двете бастунчета. По-добре да си замълчи, а да не се излага.

Андрей се изложи много днес. Категорично не е симулирал, просто толкова си може. Дайте му да бичи маратон и не го търсете за друго.
И поредна победа за жена над мъж в този сезон.

С това предимство което дадоха сега на Кремена ясно се видя, че именно продукцията отстрани Красима. Срам и позор още веднъж!

Даже малко бяха тези 90% които дадох за Милена, трябваше да дам 99%, хаха
Размаза я на терена! Браво Миленче, много се радвам. Единствената истински читава жена останала във формата. 🙂

Кремена е пример за много наивен човек, но с много добра душа. Успех и късмет и желая! 🙂

Като изгледах промото първата ми реакция беше, я приключенците и намериха цаката на Манка. Сложили я на най-тежкия пост и ето тя сама ще се самоотстрани, защото явно на Арената никой не може да го стори. Племето на стратезите, така си тръгна от началото на сезона, имало защо. Ето как хитро се цака продукцията! 😃
Сериозно, на никого не пожелавам да отпадне след контузия, но така ако стане ще е доста болезнено за продукцията, така че всяко зло за добро.

# 1 783
По Нова на рекламите на игрите,Димо каза:"Рабухчиев, добре ли си?"- Дали пак няма да се спихне тоЗ?

# 1 784
  • Пловдив
Да,на промото показаха, че му стана лошо от висенето с главата надолу.

Общи условия

Активация на акаунт