💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 963
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 480
  • Испания
Сигурно защото разбира от мода.

Колкото повече време минава, толкова по-малко Андрей говори като хората на български.
Държат се с Елизабет като семейство.

# 481
Еми и Милена беше със същото облекло, като Елизабет.. значи и тя е била с чорапите в басейна Simple Smile

# 482
То в басейн е хубаво като цяло да влезеш току що изкъпан, а не след битка мръсен и с дрехите, но на Елизабет всичко е простено  Grinning

Елизабет погали Андрей по главицата.... aако съм жена му влизам в предаването и я счупвам от бой, червеното на устата й няма да е от червило.

# 483
  • Испания
Какво ни занимават с тези двамата! Ако мислят, че са интересни, жестоко се лъжат.

То в басейн е хубаво като цяло да влезеш току що изкъпан, а не след битка мръсен и с дрехите, но на Елизабет всичко е простено  Grinning

Елизабет погали Андрей по главицата.... aако съм жена му влизам в предаването и я счупвам от бой, червеното на устата й няма да е от червило.

А тя я обича и я кани вкъщи.

# 484
  • София
Хаха, Елизабет идва надута и на Андрей... Grinning

# 485
И за Вальо съм днес, и за Елизабет.
Паулина изревнува ли от нещо, само тя може да има самочувствие, друга - не.

# 486
  • Където морето целува небето...
Ще ме извиняват феновете на Елизабет, но щом и мишенцето ѝ не може да я трае, значи смятайте какво чудо е Simple Smile
Приключенците също не са с никак добро мнение за нея.

# 487
Да пляскаме за Елизабет хахаха

# 488
Ами правилно са я усетили сините Елизабет. И аз не разбрах каква е причината Ралица да настоява Борис да ръкопляска и чак после да бъде залят от всенародната любов... някакво благородство на характера ли търсят, нима е нужно да се възхищаваш на всичко у другия, дори когато не е прав, но защото бил спечелил. Особено на лъжливото й твърдение, че е най-комплексното племе, когато по-силната им жена от двете си тръгна.

# 489
Ахахаха .. Най-комплексен не значи най-силен Simple Smile
Борис го яде, това което каза Елизабет, отделно го проектира грешно. На фона на държанието му по време на играта с поясите.

# 490
  • София
Паулина за какво има да завижда на малката мишка, че не мога да се сетя?

# 491
  • Испания
Борис бил дъно. Елизабет говори за злоба. ХА-ХА-ХААААААААААААААА!

# 492
Поли обича самостоятелно да свети.
Не харесва конкуренция за вниманието.

# 493
Неделчо ли намери да говори за среди, при положение, че е един от виновниците за токсичността в техния отбор?

# 494
  • София
Борис бил дъно. Елизабет говори за злоба. ХА-ХА-ХААААААААААААААА!
Само дето удобно забрави, че тя го предизвика най-нагло, казвайки че сега бойците били най-силното племе, по-силно от Шампионите в началото. Не й прави чест това изказване, така че реакцията на Боби е обяснима.

Общи условия

Активация на акаунт