💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 963
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 495
Много ми е неприятно да ги слушам как говорят с пълни усти и мляскат

# 496
  • Испания
Трио "Елизабет, Морунов и НИделчо" - какъв синхрон!

Много ми е неприятно да ги слушам как говорят с пълни усти и мляскат

Възпитание!

# 497
Хахаха, не може да не харесваш грозното червило на Злобарчето. Всичко нейно е най-най-най...
А Борис е длъжен да й пляска, дори когато плямпа глупости.
Цялото племе Бойци е дъното, барабар с Морунов, който ми беше един от фаворитите.

# 498
  • София
Не мога да разбера защо Паулина все с една купа храни козите и те се бутат една друга. Толкова ли няма още един съд?!

# 499
Паулина и Семира нещо не се харесваха.. Миналите дни с Красима нещо, а сега е ред и на Елизабет. Grinning

# 500
Милена ще се окаже голяма интригантка

# 501
  • Испания
Борис бил дъно. Елизабет говори за злоба. ХА-ХА-ХААААААААААААААА!
Само дето удобно забрави, че тя го предизвика най-нагло, казвайки че сега бойците били най-силното племе, по-силно от Шампионите в началото. Не й прави чест това изказване, така че реакцията на Боби е обяснима.

Тя като говори, жълтици ѝ падат от устата. Без Красима съвсем навири перушина.

Милена преди с Красима спеше, сега с Елизабет. От самото начало пиша Милена какво представлява. Прави се на умряла лисица.

# 502
Пф, айде съюзник сега.. Еми повечето бяхте прави значи.

# 503
Хахаха, не може да не харесваш грозното червило на Злобарчето. Всичко нейно е най-най-най...
А Борис е длъжен да й пляска, дори когато плямпа глупости.
Цялото племе Бойци е дъното, барабар с Морунов, който ми беше един от фаворитите.
Всъщност цялата драма и за червилото, и за Борис ги създаде Ралица! Или в случая явно продукцията, но все пак мен тя ме отврати по някакъв начин, заради начина, по който го каза наставнически, с цел да унижи другия, с надменност, с цел да провокира, но по тъп и просташки начин.

# 504
  • Буркина Фасо
Миглата рязко се наработи. захвърли мотиката Smiley

# 505
  • Испания
Ами като стоят там, за да ги мачкат, заслужават всичко. Алекс не е там.

# 506
Мани, пък, по-добре тя да ходи при Елизабет! На резиденцията!

# 507
  • София
Стискам палци на Вальо, не само за да натрие носа на навирилото опашка мишле, но и заради него - до сега се е показал като достоен играч, физически се справя добре, а на логическите задачи е незаменим за Приключенците.

# 508
  • София
Добре, Валентин се връща, значи не е директна елиминация (изключвам Елизабет да е отпаднала). Или е крадене, или помощникът го е отнесъл.

# 509
  • London
Не гледам, но ви чета. После ще пусна запис. Анонсвайте важните неща.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт