💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 984
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Андрей ту е намусен, ту е с клинична веселост. Очакваше, че него ще изберат.

Елизабет: "Ще избера Неделчо, защото сила аз има, а ум... Неделчо".
Знаем, знаем.

# 526
Посочих Вальо, минах вече на синия отбор. Даже искам Мани или Борис да спечелят.
Андрей май взе да проглежда.

# 527
  • Варна
Анонс за La Catrala: Боби секундант и явно ще го отнесе, но единствения, който се сети за това е Мани, както и тя се сети, че не им трябва Елизабет, като пленник, с торбите жълтици.

# 528
Симеон не го харесвам, но мисля, че беше прав за Мани. Тя е логичния избор за племето пред неизвесността, която носи писмото. И точка за Мани, че се усети за парите на Елизабет.

# 529
Присъединявам се към форума и темата! Изглежда ми, че ако Елизабет прегреши и Неделчо  и е секундант, да може да избере или да си даде грошовете, или Неделчо да отпадне и тя разбира се, би жертвала Неделчо… на Андрей му пописна от нея бързо. А може и Неделчо да е измамил, и тя да избере да го отстрани… Вальо мисля, фалшиво тъжен изглежда на промото, от тоя тип дето се правят, а печелят.

# 530
  • Испания
Копай, Андрей, копай!

Играта я изпробва жена, а не мъж. Това да говори нещо?

# 531
Лиглата е много, ама много куха за такава игра. Играта не е сложна, но Елизабет си е тъпичка.

# 532
  • London
Анонс за La Catrala: Боби секундант и явно ще го отнесе, но единствения, който се сети за това е Мани, както и тя се сети, че не им трябва Елизабет, като пленник, с торбите жълтици.
Мани, ако не друго се оказа прозорлива. Горкия Боби, моля се провинилия се да е Неделчо.

За какво копае Андрей? Joy

# 533
Доста сериозна физическа част има играта, много кардио и издръжливост трябват в тази игра.

# 534
Продукцията си играе с нас! Така режисират епизодите, че определени играчи да се набиват на очи като дразнители, злобари, мързеливци, незаслужили, интриганти и т.н. Първо бяха Мани, Поли, сега - Елизабет. Не че не са такива, но това навежда на мисълта, че може да прикриват други и така да монтират, че същите да изглеждат обаятелни за зрителя!... Нищо от това, което виждаме, не е чистата истина.

# 535
  • София
На Вальо ще му е трудно да се провира през тези гуми за разлика от Елизабет. Дано и той има късмет като Елизабет, която нацели две еднакви карти още от първия път.

# 536
Оп, Борис си записваа..

# 537
Боби и Неделчо нещо си драскаха.

# 538
  • Където морето целува небето...
Ето го пищова... Бобката нещо пише в прахоляка по дъските май.

# 539
Боби пише ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт