💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 032
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Това, че Елизабет ги е предала изобщо не беше доказано по никакъв начин. Това бяха предложения, което съвпаднаха с момента, в които блокира част от племето си.
Нямам предвид думите на Александър в IG Live, а синхроните с Елизабет, излъчени още в самия епизод. Тогава тя ясно каза, че е съгласна с постъпката на Продукцията, другите роптаеха. Много от тях и отрекоха за парите в чорапа, а признаха за храната, защо да признават за едното и да отричат за другото. Тя сама се постави в отбор "Продукция".

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:07 от La Vikinga

# 676
Изненадана съм, че се прощава постъпката на Борис. В Англия при намиране на помощни средства /без значение дали ги ползваш/ изчезваш от университета. И  Валентин много добре го знае. Не можа да каже, че не е честна победата.
Борис си чертае, насинява краката под водата, нагрубява играчи... Всичко е точно.
Това е неспортсменско.  Лично аз не мога да го приема. Лошото е, че при завръщане в племето и след разказа на Валентин, само остана да го аплодират. Тук следях реакцията им. Никой от там присъстващите не заслужава победата. Много харесвах Валентин. Жалко, че нямаше доблестта още при първото питане да каже, че така не се печели битка.

+1, на това му се казва двоен стандарт.

# 677
За мен лично днес си подпечата командировъчното Борис.
За тази постъпка Продукцията ще го сготви при първия удобен момент.

# 678
  • London
Писах го, но пак ще повторя. Ако беше спечелила Елизабет, на Борис нямаше да му кажат "копче", затова и не спряха играта. Но тъй като не спечели Елизабет, победата беше отнета на Валентин и Борис, макар че беше очевАдно, че с Неделчо горе, Елизабет отваряше правилните карти, а с Борис долу на два пъти отвориха всички карти, без 2 или 4. А Неделчо долу никакъв го нямаше. Та за капак не провериха неговата кула.
Що не се сетиха, че 10 метровото въже е нечестно .....🤣🍿💩 Долни, долни!

# 679
  • Пловдив
Ако наистина е било толкова нечестно и против правилата, трябваше веднага да направят забележка на Борис и след повторно мамене  от негова страна  да го санкционират ,или да дадат победата  на Хаяско и Неделчо. Така без победител  се чудим кое е по правилата, кое не е...

# 680
  • София
Що не се сетиха, че 10 метровото въже е нечестно .....🤣🍿💩 Долни, долни!
Потърпевшият беше друг.

# 681
Ох, мале. Милена, Елизабет и Неделчо засегнати, че Паулина не им е харесала червилото. Grinning

То какво има да му харесаш!

# 682
Продукцията и водещите са последните, които трябва да говорят за честност. Баш в това предаване и особено в този сезон.
Аз все още съм на мнението, че просто трябваше да прекратят играта. Не да оставят някой да победи и после да разиграват театър. Ама нали - да става шоу.

# 683
  • Испания
Ако наистина е било толкова нечестно и против правилата, трябваше веднага да направят забележка на Борис и след повторно мамене  от негова страна  да го санкционират ,или да дадат победата  на Хаяско и Неделчо. Така без победител  се чудим кое е по правилата, кое не е...

Правилата са, че няма правила или са "според зависи".

# 684
Най-голямата изненада в този епизод беше, че не дадоха служебна победа на Елизабет и Неделчо. Но все ще се реваншират на лиглата.

# 685
Вие явно продължавате да мислите, че това, което виждате е случайно и няма намеса на продукцията във всеки един момент, включително преписването.
Задайте си въпроса - защо ги качиха на кулите - единственото място, където може да пишеш нещо. Ако ги бяха оставили долу (както се видя нямаше никаква пречка) нямаше да има къде да се пише (освен в пясъка, което пък щеше да е очевадно) и ето - обрат, драги зрители, Борис пише - с какво и от къде го извади?
По същият начин съшиха с бели конци сценария за 3 в 1 и цигарите на Паулина - кой непушач краде или носи цигари? При условие, че никой от племето не пуши? Защо? - заради сценария и коментарите, разбира се.
За пореден път пиша, че това е сериал, с наети актьори, не спортно състезание.

# 686
Инстаграм лайф с Валентин и Туджаров. Включиха Джери и Любо.

# 687
Обичайно се забавлявам с епизодите. Този път съм изморена. Изморена от глупостите на продукцията. Ами изгонете го Борис. Това сега какво е? Валентин се протри по тоя пясък и нищо няма да получи. Така не се прави...

# 688
Поне актьорите да са добри 😃
Чувалът с храна е долу-горе същото като камъчето на кулата.

# 689
  • София
И аз се дразня, че не го изгониха. Трябваше да има наказание за Борис освен анулирането на победата. Много е нагъл и простак.

Общи условия

Активация на акаунт