💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 077
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Испания

Номинирахме Наполеонката с пълно болшинство.

# 1 396
Знае ли се от кой отпада Елизабет?

# 1 397
  • София
А, велика стратегия е измислила Елизабет, дума да няма! Как други от племето да отпадат преди нея! А не ѝ ли хрумна да спретне така племето, че да не се налага да ходят на съвет? Не знам дали Рабухчиев, че и той е облъчен от козата, но да беше взела Борис (или и той е от предалите я?!), или Валентин?

Кремена не я виждам на тая игра, Миленка ще се хвърли в неин стил.

# 1 398
Стратегията на Елизабет е за стигане до обединеното племе, не за играта в него. Защото там е полето на индивидуалните битки. И ще проработи на 100%.
Следващата и мишена на 99% ще е Неделчо според мен, независимо коя от Милена или Кремена се върне. Защото с уменията си в логическите игри е огромна заплаха в обединеното племе. А през финалната седмица не е като да няма логически игри. И то ще постигне целта си, ползвайки върналата се от елиминация жена като глас.

# 1 399
Знае ли се от кой отпада Елизабет?
Накрая като спечели ще видим всички Grinning

# 1 400
Не мога да повярвам, че Морунов и Неделчо са такива наивни идиоти, ако не са натиснати да са. За две седмици с Елизабет толкова ли да са слепи? "Нейната стратегия" я разгадахме още докато беше Отшелник Smiley

Обаче ме изкефи, че е по-злопаметна от Андрей. И аз не забравих думите му, че жена в Игрите не му е конкуренция.

Аз с тези капитански гласове не мога се оправя.
Ако четиримата слепци бяха номинирали Елизабет - отнася 4 гласа. Тя и Андрей номинират Кремена - 3 гласа. Капитана има ли право на още един глас? Или само при равенство избира кой да е номиниран.

# 1 401
Kishada, моля те, пусни поне спойлерче за Елизабет, че не се трае!

# 1 402
Да ви кажа, че на мен Елизабет ми допадна в този епизод. Ако от самото начало си следваше стратегията с по-малко злоба и по-малко приказки, то щеше да е желязна. Никой не мога да съдя за това, че избира себе си пред племето. Даже ми идва малко фанатизирано като започнат да плямпат как племето е семейство, звучат ми като кухи лейки с промити мозъци. Жалко, че не е по-умна, прикрита и пак казвам - жалко, че е толкова злобна и отмъстителна. Това също не го разбирам, да гониш до дупка еди кой си и да си отмъщаваш. Махай с ръка и си следвай линията, ако имаш шанс го разкарай, ама чак така да се обсебваш.... че то на теб ти пречи.

Надявам се, че няма да направят някоя от жените победител, никоя не заслужава през този сезон.

# 1 403
  • Испания

Ако четиримата слепци бяха номинирали Елизабет - отнася 4 гласа. Тя и Андрей номинират Кремена - 3 гласа. Капитана има ли право на още един глас? Или само при равенство избира кой да е номиниран.

Капитанът е с два гласа. Ако има равенство, след като всички са гласували, капитанът решава кой да отиде на елиминация.

# 1 404
Стратегията сама по себе си е супер. Също и това да гледаш себе си, а не племето. Но поне да бяха избрали по-умна и приятна пионка, не баш Елизабет.

# 1 405
Надявам се да има поне 1 интелигентен възрастен близо до Елизабет сега след предаването, за да седне с нея и да й обясни някои важни неща в живота.
А, има той. Майка ѝ е супер горда сигурно. Нали си имат дете, и за детето си грижат се те. 🤷😆
А, велика стратегия е измислила Елизабет, дума да няма! Как други от племето да отпадат преди нея! А не ѝ ли хрумна да спретне така племето, че да не се налага да ходят на съвет? Не знам дали Рабухчиев, че и той е облъчен от козата, но да беше взела Борис (или и той е от предалите я?!), или Валентин?
Боби беше от Жълтите, нямаше как да избере него, нито Симеон.

И все пак какво каза Мани по адрес на Паулина? 🤣

# 1 406
Скрит текст:

Капитанът е с два гласа. Ако има равенство, след като всички са гласували, капитанът решава кой да отиде на елиминация.

Значи си пропиляха шанса поне да я приземят с номинация.

# 1 407
  • Испания
Скрит текст:

Те не са и искали. Виж, че копче не смеят да ѝ кажат.

# 1 408
  • София
Sticky_fingers, помня, че е от жълтите, но не бяха ли в добри отношения с него? Той май лавираше между двата лагера и го раздаваше сдържан?

Така или иначе Валентин щеше да е добър избор. Но не знам дали те са наясно с отношенията в другите племена, може да не знаят, че Вальо е вече малцинство и ще се радва да се махне, или че Рабухчиев и Стратимир са поданици на Поли?

# 1 409

Да, пълни дебили. Номинират се едни други щото единият бил искал на битка (Андрей), дори Морунов можеше да ѝ откине един глас на Елизабет, за цвят, но нееее - да затвърдим още повече номинацията на Кремена!
Нямам точен фаворит за утре, ше стискам палци и на двете, но ще се радвам да се върне Кремена само за да разобличи Великия  схемаджия.

Общи условия

Активация на акаунт