💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 029
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Испания
И какво като пратят Елизабет на елиминация и продукцията даде удобна игра? Ще се върне с +100 гроша.

# 1 471
Да се объркат плановете й искам, че сега Елизабет се чуства сигурен финалист.
На елиминация винаги има 50 % шанс да отпадне.

# 1 472
Борис за играта вчера.

# 1 473
Или пък ако види, че племето се обръща срещу нея да изпука малко грошове за имунитет.

# 1 474
  • Испания
Или пък ако види, че племето се обръща срещу нея да изпука малко грошове за имунитет.

Ама виж колко е уверена и не ги харчи, защото никой не ѝ казал нищо в очите, освен някакво мрънкане на Андрей. Всичко живо говори зад гърба ѝ точно като нея.

# 1 475
Ако някой ѝ каже нещо, рискува директна номинация - с нейните грошове може да си купи достатъчно гласове, и то без да ги похарчи всички.

# 1 476
Гледам. Не пиша, но чета всяко едно мнение. Може да се каже, че съм фен на игрите.
Реших да споделя своето мнение. Като цяло най-слабият сезон. С най-лоши коалиции и стратегии (изключвам Туджаров, но рано отпадна).
Ще кажа за наличните към момента и започвам с Бойците, като племе, което харесвам.
Морунов – фаворит. Не мисля, че има стратегия. Не вярвам, че ще спечели, но ми се иска. Него го виждам на номинация тип Пламен от първи сезон.
Неделчо – интересен персонаж. Много говори и малко прави. Лоши стратегии. Добър в пъзели, но слаб в останалото. Никога не е виновен, но всички други винаги. Слаб стратег. Не разбирам останалите защо продължават да го слушат при построяване на стратегия в игрите. Очевидно греши всеки път.
Андрей – от самото начало не ми допада. Виждам в него подмолност, прикритост, не е добронамерен и е високомерен. Сега, скрит зад гърба на Елизабет, още повече мишкува и търси завет.
Милена – показва безхарактерност, мекушавост и безличност. Нито веднъж не застана твърдо и решително. Хвърля гласове на вятъра. Надявам се да не стигне до обединеното племе. Не за друго, а защото играе доста неуверено. Не вярвам да е стратегия.
Кремена – добър човек изглежда. Толкова. Довечера й желая лек път. Прецака доста игри разхождайки се плавно и блеейки блажено на терена.
Елизабет – казали сте много и всичко. Не я смятам за най-силната, нито най-комплексната. Стратегията й е лоша. Ако искаш финал ти трябва силно племе и хора, които ще те подкрепят. На този етап е рано да мисли само за себе си и това ще я провали. Дори и с грошовете. Защото не на всеки съвет има пазар и не на всяка игра. (В сезон 2 мисля, че Катя се раздели с нейните без една покупка, че ги и даде на Борислав, на кого най-малко искаше). Но, пък е най-долната. Абсолютен завършен нарцис и егоист. Даже не знам дали е толкова злобна, колкото проста. Дано племето да се усети и да я възнаградят според заслуженото. Стратегията сам за себе си на този етап е губеща.
Приключенците:
Валентин – добре му се получава за момента играта. Мисли малко напред. Сам е и стратегията му няма да успее. Харесвам го. Дано стигне в обединеното племе.
Рабухчиев – Добрин/Милен номер 2. На завет, смирен, кротък, не е конфликтен. Идеален за победител. Издръжливост 0 или както го нарекоха снощи Петминутка. Не ми е интересен и не вярвам, че може да има стратегия.
Стратимир – Голяма скатавка. Вечно се ослушва на номинации и при размяната на играчи умираше от страх да не е той. С дружбата и защитата на Паулина се обезличи. Дано си замине скоро.
Паулина – не я намирам за силна, нито комплексна. Но, не отричам, че се хвърля в игрите и има мерак. Високомерието й, нарцистичността й ще я провалят. Не я искам в обединеното племе.
Борис – Въздух под налягане. Има физически качества, но няма мозък да ги използва. Прекалено прикрит. Едвам се сдържа вече. Наглее, а може да победи в дадена битка без хитрост и наглост. Тарикатче. Но, ще е интересен за обединеното племе.
Симеон – Голям позьор. Не го харесвам. Глупав е за тези игри. Ще се промъкне между другите, но се надявам да не е финалист. Има само сила.
Мани – За нея е казано всичко. Все си мислех, че по-голямо недоразумение от Анна-Мария няма да видим, но видяхме. Такива хора като тези двете може Тупарев да взима за сценарий, но не да играят в племена. Доста добри играчи отстраниха без да заслужават. Много дълго време остана.
Като цяло сезона се откроява с доста мнителни игри и нагласени по сценарий персонажи и сценки. И този сезон ще спечели човек, който не е бил на нито една индивидуална битка, промъкнал се покрай племето. Жалко.
За понеделник – възможно е, продукцията (да се слави името й) да определи под условие, че капитан трябва да е жена и по този начин Милена да се спаси от номинации. Недоумявам защо бойците не номинираха Елизабет? Толкова страх или липса на ум? Имаше такива условия в предишните сезони.
Искам да гледам пленяване на играч.
Още в самото начало, след 2 игри, трябваше да се ориентират в коалиции и да изгонят слабите играчи. Защото сега слабите ще гонят силни. И този сезон няма подходяща жена от наличните в момента за финал. И аз съм сексист, но не искам тези жени на финал.

# 1 477
Една бърза сметка показва, че след елиминацията през 12 седмица ще са останали 10 човека.
Има два варианта.
Или през 12 седмица ще има още една внезапна смърт на Капитанска битка както през миналия сезон.
Или финалното племе този сезон ще е с 10 играчи, а не с 9.

Аз лично залагам за внезапна смърт.

Защото 13 седмица е финалната.

# 1 478
Stasiva, браво! Много точен коментар.

# 1 479
Оф, те и с тези внезапни смърти - когато им е удобно, тогава ги пускат. Два пъти имаше досега.. пак правила никакви

# 1 480
  • Испания
Прилича на магистралка, опряла се на "Мерцедес".

# 1 481
  • London
Прилича на магистралка, опряла се на "Мерцедес".

И отзад панелката за разкош.Joy

# 1 482
Въпреки, че харесвам Елизабет, много ме е яд на съотборниците й. Ралица пита в началото за грошовете, всички отказват, включително Елизабет.
Сега е момента да пробваш да я гръмнеш, тъй като тя е най-силният играч и в двете племена, именно заради грошовете си.
Въобще не мислят.

По-рано обсъждахме Любо Жечев и Къртицата, наистина няма такива състезатели като него. Всички се бият какви стратегии имат, а са толкова зле, че нямам думи. И Неделчо и Елизабет.... големите стратези 🤣

И да, Къртицата си остава най-доброто предаване лично за мен. Там освен игри, трябва да преодолееш също страх и гнус. Да скачаш с бънджи и парашут... аз, който имам страх от високо, едвали бих успял. Или пък да лежиш в ковчег със плъхове, хлебарки и змии. Да ядеш суров мозък или очи, тестеси.... страхотно предаване! Жалко, че няма кой да го направи вече.

# 1 483
Stasiva как ги под(на)реди … ами то един читав няма Joy

# 1 484
Stasiva как ги под(на)реди … ами то един читав няма Joy

Опитвам се да бъда обективна от моята камбанария и да се абстрахирам от външният им вид, но ме е яд. Защото игрите са добри, а изгониха добри играчи за сметка на няколко вътре.
Опорочиха статистиката, която се води тук с бездарието и неспособността си. Имам предвид Продукцията в лицето на Мани. И няма стратези. Това липсва.

Общи условия

Активация на акаунт