The Wheel of Time / Колелото на времето

• 29 475
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
Ох borosbg, ще ме умориш от смях Joy
Викам си какво толкова е станало, че така добре ти е подействала серията, ама като прочетох останалото и разбрах, че автокоректора е за бой tooth

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 19:02 от Елора

# 691
Оффф, ами то човек трябва да чете какво е писал, преди да натисне бутона за публикуване. Редактирах си поста.
Серията си я бива и битката е много добре направена, само с една много така съществено разминаване от книгите. По скоро 2 разминавания.

Скрит текст:
1. Лоиал  не затваря портала от вън, ами влиза вътре и го разрушава и пропада в мрака (може би след време ще го върнат, знам ли. Засега го пишем "умрял"
2. Перин се предаде на белите плащове, доколкото помня в книгите отказа да се предаде.

ПС: Не мога да пускам 2 поста един след друг. Та вече имаме официален певод на 1-ви епизод, дано преводачката да си е преодоляла трудностите в живота и бързо да навакса с превода.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:51 от borosbg

# 692
  • Варна
В сайта за суститри  потребителят Terrang е качен превод на първи епизод от трети сезон.

# 693
Ееее, браво. Много добра  новина.

# 694
Точно изгледах 7 епизод. Предполагам другата седмица е и финала, нали?
Признавам, че този епизод ми се видя изключително глупав, особено, че единствено и само за Перин се разказваше, а в колелото има и други главни герои ....
Първо много се радвам, че момичетата на МАТ най-накрая убиха противния бял плащ, значи умрях от кеф! Отървахме се от гадината.
Стана ми супер тъпо и гадно за Лоял, той трябваше още да живее и да продължи, а то какво стана ...
Перин... що за чест, доблест и разбирания? Заклел си се... голяма работа - убий го. Не си заслужава да живее тоя човек, независимо, че си е спазил на обещанието за тролоците. Луда работа ...
Сега и Перин точно като за Лоял ще умре за едното няма нищо...

Не ми хареса епизода...
Дано финала да бива поне.

# 695
На мен също не ми хареса, че в седми епизод само за Перин ставаше дума и накрая се жертва. Дано не го убият и дано Лоял да е оцелял. Все пак той познава пътищата, нали! Нито откъс за аилската пустиня и нашите герои там. Нещо ми е нахвърляно всичко.

# 696
Не съм гледала още 7 епизод, но Перин не би трябвало да умре, той е много важен за последната битка.
Аз не го харесвам в книгата(в сериала още по-малко) и винаги ми беше досадно да чета за неговата история. Повече от него не харесвам само жена му.

# 697
Дам, наистина Перин в книгите беше супер досаден с неговият прекален Морал и все нежелание да хване брадвата, а в слеващия момент имаше умопромачение и липсна на контрол на гнева и избиваше наред. Жена му си е противна, а пък и тая актриса добре са я нацелили, много лиценеприятна.

# 698
Изгледах днес последната серия за 3-ти сезон. Ами добре е направена. Има разминавания с книгите, но не са толкова важни за главната линия на сюжета. Клъцкат малко по малко страничните линии.
Спойлери няма да давам, на по-късен етап след като преведат сезона може по-обстойно да се коментира.

# 699
И аз сега гледах 7 - за да сме честни Лоиал няма чак такава важна роля в основната история, а и никъде не дават, че убиват Перин. Ще го измъкнат със сигурност. Засега не е толкова зле. Даже очаквах битката за Две реки да е по-скучна, но ме увлече. Чакам последния епизод - утре май.

# 700
Дали ще има 4ти сезон?

# 701
Аз не знам как ще го докарат до края, след като Розамунд Пайк вече е на 46 години. Следващия сезон ще е на почти 50, а после? А и Ранд ще е станал чичак вече Simple Smile

# 702
Е, ще я подмладят с малко ефекти. Joy

# 703
Кой знае, то и сега всички аез седай са далеч от идеята в книгата, особено онази лошата червена, как и беше името... Тя и в миналия сезон си беше застаряващ крокодил, как ли е в тази, а как ли ще е после?

# 704
Е може поне още 2-3 сезона да направят

Общи условия

Активация на акаунт