👢Нови придобивки в гардероба - 64

• 139 718
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Много ми харесва раничката. Може ли да споделиш от къде е?
От физически магазин от гр. Русе, иначе като напишеш марката раници David Jones и излизат от разни сайтове, но точно този модел не можах да намеря онлайн.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 13:04 от bubanka

# 511
David Jones има в сайта на Bagso и Стил99.
Скоро си купих на марката от Bagso- доволна съм от обслужването и вниманието към клиента.

# 512
  • София
ZedTeeEm, кафето е от този сайт, но явно са изчерпани вече размерите. Може скоро пак да заредят Simple Smile

https://vintagesummerfashion.com/produkt/%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b … spresso-yourself/

# 513
Незнайно защо, но ми е много студено тези дни и не се стърпях. Платото, дано ми е поне до коленете, Очаквам го до 2-3 дни и нямам търпение.

# 514
Извадих страхотен късмет с размери и цени:

+ това за крупната сума от 30 лв.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 09:32 от Аня Филипова 649504

# 515
Аня Филипова това са бански нали, от кой магазин са? Много са хубави, аз се оглеждам от доста време за нещо хубаво.

# 516
yana.i,
От оutnet и има много добри находки в момента, въпрос на шанс е обаче размерът, защото повечето са разграбени.

# 517
My protein.
За първи път поръчвам от сайта. Дано да се побера първо в тях, че не знам размерите им как са и дано е лесно връщането, ако не си вкарам следколедното Д вътре. 😃😃😃

# 518
  • София
Дънките

За MP винаги са ми харесвали повече на снимка отколкото на живо. Материите са ми някак странни...

# 519
  • София
Answear

# 520

тениските

подарък "Нежност"

Тия дни чакам от намаленията във FD Връщам ги, защото не ми харесват как ми стоят.

Тази бота е изключително трудна за обуване
ще видя кои ще избера

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 13:58 от Pink Dress

# 521
  • София
yana.i,
От оutnet и има много добри находки в момента, въпрос на шанс е обаче размерът, защото повечето са разграбени.
Аня, страхотни придобивки! От оutnet директно до България ли поръчваш или чрез превозвач?

# 522
Cesari,
не съм в България, но дотам също доставят директно със сигурност от европейския outnet. Мисля, че доставката е около 20 лв.

# 523
  • Стара Загора
От MyProtein до сега не бях поръчвала дрехи, защото не ми се даваше голяма сума за клинове. Но миналата седмица поръчах няколко, защото цената им беше нормална. Пратката пътуваше с DHL,  a днес ми я достави Спиди. Вчера направих още една поръчка, като при нея изписва, че ще я получа с Еконт. Честно казано не ги разбирам, но важното е да пристигне. ;д
Та, ето и клиновете. Довечера ще ги меря.
Клин 1
Скрит текст:

Клин 2
Скрит текст:

Клин 3
Скрит текст:

Малко ъпдейт: И 3-те клина са в един размер, различни материи, НО в последния не мога да влезна.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:46 от Phoenix_

# 524
  • София
Чакам пуловер и кожен клин ❤

Общи условия

Активация на акаунт