🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 075
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 080
  • sofia
Издразни ме и подмятането на Иван “Сбогом Коце” на края на гласуването. Да всички се шегуват, но така се упражнява психологически натиск върху Виктор, че видиш ли всички очакват той да избере Костадин и сега само, за да ги обори ще избере друг. И докато това за участниците е ОК, от страна на продукцията за мен не е.
Аз тези напъни за "едната чест" не ги разбирам (ама съм си просто другарче, та може би за това). 1000% съм сигурна, че тези "най-честните" биха си избрали слаб противник без да се замислят даже.
И защо вместо да си изсмуква от пръстите някакви доводи или още по-лошо, избере дуелисти според очакванията на някого, Виктор не каже "така съм преценил, че ще е в моя полза играта". Той е в позоция да избира и не виждам нужда да "оправдава" този избор.

То това се отнася до всички поставени в аналогична ситуация.

# 1 081
Ако Виктор по-весело и леко гледаше на нещата, би посочил Коцето като един от трима дори без да има намерение да се дуелират. Ей така, да изкара реакции и от двата лагера.

# 1 082
Ако Виктор по-весело и леко гледаше на нещата, би посочил Коцето като един от трима дори без да има намерение да се дуелират. Ей така, да изкара реакции и от двата лагера.

Хахаха, Любо ще получи удар, а кокошките радостно ще закудкудякат.

Моята прогноза: Георги, Кирил, Ивайло.

# 1 083
Мартина определено е далеч от представата ни за красива жена, но мъжкото око гледа по друг начин и съм убедена, че за тях има някакво привличане / тук да се изкаже мъжката част от форума/ Ние си я гледаме чисто визуално, но когато някой те привлича има повече от физическо привличане, усещането е и на друго сензитивно ниво или първично. Затова може и да имало нещо... Пламен си пада по семейни дами и не го крие. Не обърна поглед към нито една незадомена мома. Привличат го по-зрелички...
Ко? Не!
Откак някой пльосна без предупреждение един едър план от играта с бъркането на белтъци, нещо съм се наплашил.
Като фермер си е ок, а защо другите й се подлагат толкова, не знам. Може би, за да не ги бие? Или ги е завладяла с дар слово? Wink

Виж, Лора без звук е друга работа. Не знам защо е във Фермата и защо изобщо са й закачили микрофон, но не се оплаквам.

# 1 084
Ивайло сам се провъзгласи за водач на дебилите. В някоя от многословните си речи, той каза "групата на Ивайло и Мартина", присламчи се, залепи се за Мартина и иззе функциите на главатар. Заедно с нея, но себе си постави на първо място. Та и тоя се е взел за фараон най-малко!

# 1 085
Пламен ми е като Ваня от миналия сезон. Не, че нещо си приличат по характер, но по-скоро позицията им в играта. Ваня беше леко отритната от групата на готините миналия сезон, така както се и случи с Пламен, но в края на краищата повечето от мненията и гласуванията й се припокриваха с тия дето колиха и бесиха, отново сходно с Пламен. Ваня се доказа на арената, което предполагам ще направи и Пламен. Тук идва голямото нещо, че Ваня реално се изправи срещу злобния балък Калоян, компрометирания Боби и безкрайно нехаресваната Надежда на финала, което й поднесе победата на сребърен поднос. Ако Пламен се класира на финал, пак предполагам, че ще играе роля това дали Живка примерно ще е там. Ако е на финала с Кирил, Мартина и сие, 100 % ще спечели. Не съм убедена обаче, че ще спечели срещу Живка.

А и аз ще хвърля още по-смело предположение Grinning ако Ралица тихо и плахо избута до финалните седмици, като нищо може да се окаже фаворит на евентуален финал. Тиха, спокойна, неконфликтна, с талант и симпатичен занаят. Ако беше мъж, абсолютно щеше да е един от фаворитите вече. Подобни риалитита най-често се печелят именно от типажа - мъж около 30-те, който предимно е тих и не казва много, много по по-спорните въпроси.

# 1 086
  • Варна
Подобни риалитита най-често се печелят именно от типажа - мъж около 30-те, който предимно е тих и не казва много, много по по-спорните въпроси.
Стефан?

# 1 087
Подобни риалитита най-често се печелят именно от типажа - мъж около 30-те, който предимно е тих и не казва много, много по по-спорните въпроси.
Стефан?

Добро предложение. Няма да се изненадам, ако се върнем на този пост след месец Grinning

Бих казала и Пламен, въпреки че той все пак се е обаждал малко повече, но не чак толкова. Но от друга страна майка му доста бясно атакува Живка, така че няма да се изненадам, ако предстои някакъв конфликт между двамата и евентуално това да хвърли сянка върху образа на Пламен като тих мъж. Той вече доста бясно и озадачаващо атакува Ваня, а тя е най-близката до Живка.

# 1 088
Мартина определено е далеч от представата ни за красива жена, но мъжкото око гледа по друг начин и съм убедена, че за тях има някакво привличане / тук да се изкаже мъжката част от форума/ Ние си я гледаме чисто визуално, но когато някой те привлича има повече от физическо привличане, усещането е и на друго сензитивно ниво или първично. Затова може и да имало нещо... Пламен си пада по семейни дами и не го крие. Не обърна поглед към нито една незадомена мома. Привличат го по-зрелички...
Ко? Не!
Откак някой пльосна без предупреждение един едър план от играта с бъркането на белтъци, нещо съм се наплашил.
Като фермер си е ок, а защо другите й се подлагат толкова, не знам. Може би, за да не ги бие? Или ги е завладяла с дар слово? Wink

Виж, Лора без звук е друга работа. Не знам защо е във Фермата и защо изобщо са й закачили микрофон, но не се оплаквам.
Ша, ма извините, но едно мнение не  е меродавно за всички мъже. Очевидно нещо е придърпало една камара мъже около тази жена, че и ги залепило за нея. Намират Ваня за по непривлекателна отколкото Марта. На нас ни е доста грозновата, от близките кадри, кожата е груба, няма много красиви черти, но има хубави очи. И е предизвикателно, явно нещо ги събира и пърхат като комари около газена лампа. Тя има първично излъчване с тези бомби, татуси и стегнато тяло.
Що не харесаха Красимира, Ваня, Деси, къде по-красиви и женствени персони, за Ваня не ми е толкоз красотна, но е прилично изглеждаща.
Ивайло даже я засече, като каза, че Фермата имала нужда от красиви цветя и той и каза, че тя не е от тях.
Хората не се харесват само с очите. Има идеали за красота, които са променят през различните епохи, но има привличане отвъд очите, така че няма как да знаем какво и харесват. Може и за мъж да приемат.

# 1 089
Има една аналитична техника, Predictors of Success, пак основана на B5 модела, която измерва шансовете за успех в живота.
Оценява капацитета на човек за принос към групата / общността.
Напълно неприложима за такъв тип шоу и освен това е правена за САЩ, но все пак я ползвах.
Излезе, че от участниците в този сезон, най-висок резултат от мъжете има Стефан, а от жените - Ралица, като Стефан бие Ралица с голяма разлика.

(Едно уточнение, във въпросника има "адекватна самооценка", на което на Ралица цъкнах доста точки, а на другите доста малко.)

# 1 090
Стефан не ми е любимец, но нямам против и той да спечели.😁

# 1 091
Но пък Георги не разцелува Марта, а Ваня и Краси 🙂

# 1 092
Но пък Георги не разцелува Марта, а Ваня и Краси 🙂
Хахаха, така е, но и Жорето е извън групата на актуалните, хахаха, баш ни минава за убавец, макар да ми доста по-симпатичен вече с поведението си от повечето аполоновци там. Даже както се е засилил да ме радва и аз ще си подам челото за целувка, хахаха.

# 1 093
Това, което е събрало всички мъже около Мартина, е теорията, че ще изкара всички жени от Фермата. Абсолютно важи стадния ефект и при тях, по-слабите се отлъчват от групата. Обаче за толкова сезони не се научиха, че Фермата и игрите там, не са като оцеляването в дивото, та дори някой привидно по-слаб може да им обясни накрая откъде изгрява Слънцето... Ама на... следват си още природните инстинкти.

# 1 094
Жорката, ако беше целунал Марта, щеше да яде боя. Първо от нея, после от Любо.😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт