🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 064
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 095
Е не видяхте ли увисналото чене на Урко при вида на полуголата   Марта до джакузито?  Показва им " движения с гърдите".... Ма как няма да са в нейната група?

# 1 096
Не знам, малко наивно ми се струва вярването, че всички мъже са залепнали за едни цици там. Всички жени имат гърди.

# 1 097
Мъжете с висока самооценка и изобилно его, си падат по атрактивни, властни и предизвикателни жени, без значение дали на лице са хубави - Мартина, или по нежни, плахи, беззащитни барбита - Лора.
Истинските, нормални мъже си падат по стойностни и качествени жени, без да изпадат в крайности за външния вид.

# 1 098
Е не видяхте ли увисналото чене на Урко при вида на полуголата   Марта до джакузито?  Показва им " движения с гърдите".... Ма как няма да са в нейната група?
Предпочитам целувка от чичо Фестър. Така, по бащински... Wink

# 1 099
Мартина е абсолютна кифла в живота и то от кичозните. Стайлингът й ме убива Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Направо не мога да повярвам, защото във фермата го играе мъжко момиче. Иначе е ясно, че Пламен, Любо и останалите плакнат очи и й се възхищават. Инатересно ми дали и Теодорка се разхожда така по бански и сутиен във Фермата.Grinning

# 1 100
Има търси всички жени, да. Но не вкички са ги тунинговали и после показват фокуси с тях. На Любо очите му щяха да изпаднат.

# 1 101
Офф , Винету е голям цирк, жал ми стана ...

Явно знае, че не може да разчита на акъл, и изтрещява в друга посока..
Толкова отчаяна нужда да се направиш на маймуна за да те забележат...
В кой град се разиграва модната фиеста, къде е козметичка, не помня...

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:46 от dany_nik

# 1 102
Аз си мисля, че както каза един потребител, групата около Марта се сформира абсолютно спонтанно. Хората от една порода се подушват.

# 1 103
Миналата година участник Мара си беше голямо другарче с мъжете. Сега Мартина.

# 1 104
Мария също си беше мъжко момиче, но е в пъти по-красива от Мартина.

# 1 105
А като се обърнат към нея с Марти, и очакваш някакво сладко миловидно създание. Simple Smile

# 1 106
А днес Виктор има имен ден.

# 1 107
Офф , Винету е голям цирк, жал ми стана ...

Явно знае, че не може да разчита на акъл, и изкрещява в друга посока..
Толкова отчаяна нужда да се направиш на маймуна за да те забележат...
В кой град се разиграва модната фиеста, къде е козметичка, не помня...

В София се развива модната фиеста.

Мисля, че и в София е салонът й за красота.
Тя във визитката си казва, че обича да доминира и че е властна жена. Не виждам нищо нежно или сладко в излъчването й.

# 1 108
Ако Стефан спечели, ще е чиста нагласена победа. Много вероятно да дари парите за реставрирането на манастира и тогава Иван и Андрей ще избухнат в ефир, ти да видиш пробуждане на живо. Никой друг не може да си позволи да се пробуди толкова, колкото Стефан. Пазят го като свещенния граал. Никой не смее да го викне на дуел, никой не го напада, продукцията го излъчва лимитирано, само избрани моменти. Стефан избягва да гласува за мъжки дуел всячески, прикрит с уж справедливи думи. Тц. Има нещо гнило в Дания.

Продукцията - You are welcome! Може да ме наемете за следващия сезон да ударя едно рамо.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 18:58 от so what?

# 1 109
Няма смисъл да осъждаме природните не/дадености и добавената реалност на Мартина. Иска да привлича жената и го прави както и с каквото може.
Мисля, хич да не гласува, а да си пасувам, така че които и да остане, май ми е все тая.
Миналата година ми дожаля за Ванчето и дадох един глас за нея, но за тазгодишното Ванче... нещо не ме трогва. И с нея не се държат много мило, даже хич и ме дразни Ивайло с тъпанарското си поведение спрямо нея, но не можах да я заобичам.
Инак и признавам качествата, които показа.
Не търпим на Теодора сълзите и свръх емоционалността й, но и аз преди малко за нещо, което направи много щастлива дъщеря ми, ме накара да си намокря окото. Същата шматка съм и аз, та май взех да я разбирам, хахаха!

Общи условия

Активация на акаунт