🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 059
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 110
И аз мисля, че Стефан е идеалният кандидат за победител. Или най-малкото за финал. Спокоен, философски настроен, безконфликтен, интелектуален тип, в същото време добре физически. Не е неприятен на участниците, хареса се на зрителите. И готов вероятно да дари цялата сума или част от нея за реставрация на манастира. Какво повече да иска един продуцент?

# 1 111
На мен пък Ваня ми е симпатична още от началото, даже позитивните ми чувства към нея се засилват с всеки един епизод. Аз имам тренинг с хора, които имат сходно на нейното мислене, де Grinning имам една приятелка, която има почти същите фразички и не, изобщо не е преструвка и преувеличение. Наистина си вярват в тези неща за позитивност, връзка с предметите etc.

# 1 112
Към сълзите на Теодора аз нямам особени възражения.
Даже съм благодарен за всичкия смях, който успя да предизвика.
По едно време малко се усъмних дали няма да ги наводни, обаче са се справили.

Единствено ми дойдоха в повечко от нея всичкият фалш и двойните стандарти, но малко остана.

# 1 113
  • Варна
Наистина си вярват в тези неща за позитивност, връзка с предметите etc.
Нека си вярва Ваня, но е злобничка. Умее да манипулира, да успее да вбеси някого, така че той да си изтърве нервите.
А после да заобяснява с тъничко гласче, колко е онепрадвана и разни лоши хора искат да нарушат нейния дзен.

# 1 114
Бих се радвала Стефан да стигне до финал. Не мисля, че продукцията го пази.
В малкото  моменти, когато има думата всеки може да си вземе неговатата си поука. И не го прави нравоучително.
За Пламен вече писах, че го харесвам и също го искам на финал от мъжете.

Урко ми е нетърпим. Не знам той или Ивчо повече.
С две думи не искам тъпи, невъзпитани и аргантни хора на финал.
Виктор също ми е симпатичен, както му каза Жоро още е много млад.
Ще му стискам палци.
За Винету 'ко да кажа.
Обикновено такива жени компенсират с нещо друго.
Я с облекло или без него.
Но не мисля, че само с визия събра групичката около себе си. Да, първоначално с външност, а после всяка вечер купон с тях.
Какво искат мъжете- някой да ги разбира или най - малкото да ги изслуша с разбиране и съчувствие.
Да им се повтаря, че са най - яките там. И те така...

# 1 115
  • София
Аз ще съм против Виктор на предстоящия дуел, набрал съм му заради Цвети. А и не само. 🙂

Нямам нищо против Стефан да спечели, сред личните фаворити ми е, но има едно нещо, което ми се набива на очи. Не работи или го мързи да работи. Но хубаво, хайде ще затворя очи. Тогава да спечели поне 2 дуела на Арената и може. Или поне 1 дуел + победа на полуфиналната битка. Ако покрие тези неща, нямам нищо против. Ето пак нарочно си затварям очите за работата му вътре. 🙂

Няма смисъл от анкета, 'За/против спойлерите' защото тя няма да промени нищо независимо от резултата.
В правилника спойлерите не са забранени, но се спазват неписаните правила за тяхното прилагане и е така откакто съществува Бг мама. И това касае всички подфоруми и теми. Аз лично нямам нищо против да си коментирате в спойлери колкото душа ви иска. Пак ще ви прочета, но след края на формата (копирам си линковете със спойлери и после ги прочитам набързо). 🙂

Също така според официалните правила не може да се пускат две теми за едно предаване (филм, сериал, риалити формат, роман и т.н. и т.н.). Това мислех, че се знае от години...

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 19:51 от Diavolo

# 1 116
  • Варна
Аз ще съм против Виктор на предстоящия дуел, набрал съм му заради Цвети. А и не само. 🙂
Що?? Какво й е направил?

# 1 117
  • София
Ревнува. Защото Цвети го целуна. Simple Smile

# 1 118
Бих се радвала Стефан да отиде на финал, но не виждам как ще се случи. Кого ще победи? За ратайския имунитет с Мартина тя измъкна тяхната двойка. И той като Ваня и Цвети ни сече, ни кове, че да се упражнява.

# 1 119
  • София
Лошо гледаше с бЕлото, имаше вид на свиреп талибанин.
Когато беше ратай, нито веднъж не отиде при нея, нито се поинтересува как е, как се справя, абе дори за 5 мин. да отиде за малко. А само 24 ч. по-рано я натискаше и мляскаше пред всички.
После когато стана дуелист, нито веднъж не я подкрепи, нито преди дуела, нито по време на дуела, нито в паузите между битките. Абсолютна статуя. Все едно беше без език.
Имаше още един момент. Мартина когато беше фермер и се фръцна задето му направи забележка и като малко дете отиде да спи и после цял ден странеше от всички и гледаше лошо като буреносен облак.
Искаше да бъде като Чавдар (неговия баща и бла бла), но в нито един момент не го подкрепи истински, последния да усети, че има неговата подкрепа. И беше в агитката на Ивайло.

Не знаеш какво мисли този човек.
Много тежък характер, все едно има някаква 'патия' ама не знам точно каква...

# 1 120
О, да, всъщност някой назад писа, че продукцията го пазела или нещо от сорта. За Стефан.
Аз влязох да пиша точно това, че ако го щадеше нямаше да излъчва кадри как лежи, докато другите работят и как за няма и пет минути смели брАшно,
когато им донесоха камъка. Чак аз се изпОтих, докато го гледах. 🤣

# 1 121
Ти хубаво си затваряш очите за Виктор, ама вземи си ги отвори за Цвета, че са ти намазани с дебел слой розов мармалад...

# 1 122
Майката на Пламен допусна голяма грешка. Синовете не обичат да бъдат защитавани от мама след оределена възраст. Особено в социалните мрежи. Особено да се месят в "техните работи". Особено да коментират емоционалните им връзки, а пък хептен - сексуалните им понождания. Детето е на 32, хубаво момче, здраво, силно, гледай и му се радвай. След Фермата може доста почитателки да го зарадват. Пък и снаха от род да ти доведе.

# 1 123
  • София
Явно майката на Пламен му е изписала веждите, хаха
Къде го чукаш, къде се пука. 😉

Азалия,
лошо няма, хубаво е живота да е в розАвко

кукери са дошли да търсят невеста!

# 1 124
Според мен Стефан е най-вероятният дарител на сумата за реставрацията. Тя е солидна - колкото половин награда. Та се чудя нещо - ако той достигне финал и вземе, че спечели на всичкото отгоре, дали няма да има спекулации, че наградата му е подарена, уговорена срещу дарение и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт