🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 962
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 470
Merri, писах резил, защото за нея е нещо непривично и за мен малко прекали с метлата(😂), но иначе си права. Ралица не направи нещо кой знае какво, но нали не се казва Марта, Теда или Лора и става голям проблем. Двойните стандарти станаха запазена марка на Кирил. Забрави като гони Джокондата и искаше да я мята в джакузито или пък като я окъпа с маркуча. Даже и пиян не беше, ама явно в неговите очи границата не я е прекрачил. Ралица обаче в някакви други селения отишла или там каквото се изцепи.🤣

# 1 471
  • София

епизод 54 (12.11.2021)
  Фермата - сезон 7

# 1 472
Ох, чак се стреснах като дадоха Стефан - тотално са го изключили от предаването напоследък и човек направо забравя, че и такъв участник има! Joy
Все повече се чудя що дири той в този формат.

# 1 473
Не мисля, че е алкохоличка Ралица.
Алкохолиците първо трудно се напиват, така че да ги хване. И сякаш нямат такъв рязък контраст на поведението като трезвени и пили. Не знам...може и да греша. Но ми беше много отвратително как искат публично да я уязвят. Възползваха се перфектно от моментната й слабост да иска и тя да се забавлява. А иначе пък били скучни от групата на Живка. Оф, даже не ща да ги мисля повече.

# 1 474
  • Варна
Аман от нереализирани комплексари в тоя формат. То не бе Киро, Ивайло,Любо...не съм срещала през живота си такива тънко@ишковци. И точно това е идеята на предаването, всички глупаци (вижда се кои визирам) са взети там точно, защото са такива, каквито ги описах. Това е целта на предаването, гадното е,че такива като мен, които могат да ги изкарат от улея на сценария, никога, ама никога няма да ги допуснат вътре.
Мога да накарам Кирил да си изяде опашката от яд много лесно и елементарно, а Теодора ще си пие хапчетата само, докато я погледна. Именно затова Ралица, Ваня, Георги, Живка и Чавдар са вътре, но от всички само Чавдар можеше да им обърка плиткото съзнание и затова е вън.

# 1 475
Идвам да се оглеждам за линк. Wink
И да си взема нова порция примери и поуки как не се прави. Memo
Ти не приключи ли работния ден?
Стар съм вече, паметта изневерява и гледам с бележник.
Пък толкова мъдрост не е за изпускане. Чак такива надарени хора не срещам всеки ден.

Ха, линкът вече е тук, време е за шоу. Beer Popcorn
Мерси!

# 1 476
Идвам да се оглеждам за линк. Wink
И да си взема нова порция примери и поуки как не се прави. Memo
Ти не приключи ли работния ден?
Стар съм вече, паметта изневерява и гледам с бележник.
Пък толкова мъдрост не е за изпускане. Чак такива надарени хора не срещам всеки ден.

Ха, линкът вече е тук, време е за шоу. Beer Popcorn
Мерси!
Гледай и се учи. Как не се прави. Там са талант до таланта.

# 1 477
  • София
Коцето- " Обичам да коля"

Ужас.. наистина звучи като психопат..

# 1 478
Снощи не изгледах целия епизод, тъй като това което показват напоследък в този формат започна да ми става все по неприятно, напрягащо, изнервящо и тн. Уж го гледам за да разтоваря, да се посмея, да разпусна след дълъг ден, а то по тегаво стана от турски сериал. Тази вечер също не изпитах желание да гледам, отдвам го на това, че голяма част от хората вътре са ми откровено противно и вече трудно издържам плюнчетето им, а то пък напоследък все тях гледаме. Дуела също не ме вълнува, харесвам и двамата, но Пламен взе да ме дразни, като продължава да се обяснява на тая лудата, Виктор пък се подведе по приказките на Любо и да си сърба попарата. Общо взето не съм сигурна, че ще догледам формата, ако бързо и спешно не изкарат поне 3-4 от натоварващите персони вътре, а защо не и повече/Любо, Киро, Иво, Теди направо като ги видя и сменям канала😂😂

# 1 479
  • Бургас
Коцето- " Обичам да коля"

Ужас.. наистина звучи като психопат..
Да, бе...същият този Коце, който в началото на предаването за една полуумряла мишка вика подкрепление:joy:

# 1 480
Много лоши емоции носят епизодите напоследък. Натоварващо е за емпатичния зрител. Знам, че скандалите вдигат рейтинга, но…

# 1 481
Трудно ми е да повярвам, че на някои от хората вътре не им плащат, за да се излагат така. Rolling Eyes
Ето, Кирил е професионален актьор, може да го изиграе гадняр.

P. S. След първите минути с Теодора, пак се налoжи да прибягна до гледане без звук.
#MuteTeodora

# 1 482
В Коцето виждам нещо отблъскващо още от самото начало. От тия неща, които знаеш, че не са ок, но и не можеш да си сложиш точно пръста, за да го посочиш. Много "No-No" ми е той. Чудя се всичките му приятели там слепи ли са за това нещо, или се правят на луди, но аз го виждам много ясно.

# 1 483
  • Варна
Трудно ми е да повярвам, че на някои от хората вътре не им плащат, за да се излагат така. Rolling Eyes
Ето, Кирил е професионален актьор, може да го изиграе гадняр.

Не го играе.

# 1 484
  • София
Миналата година спрях да гледам предаването, след някаква идиотска сцена, в която  Надя, Мария, Ванчето к Калоян си упражняваха простотията над Милена след връщането й. А те са като невинни херувими пред Кирил и Ивайло и тяхната войнстваща простащина! Сигурно наближава моментът, в който ще спра да гледам и този сезон. Нямам нужда словесната диария на тези двамата да се излива в къщата ми всяка вечер.

Мирон го каза в един скорошен епизод- угаждат на чалгарската аудитория, сеирът се харчи, и той бил искал да вкарат учени от БАН, ама нямало да има кой да ги гледа. Мерси - не съм чалгарка, значи не съм в таргет групата на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт