🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 981
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Ралица, че сгафи - сгафи, но Кирил можеше насаме да и каже каквото иска, а не пред всички да припомня резила и.

Точно така, ама трябва да си човек преди всичко. Ваня постъпи така с Георги - насаме се изясниха и разбрахя.

Пламен май го нямаше в спалнята, не спеше ли там?

Сега като коментираха, че Пламен бил влязъл за победа, известност и не знам си какво, се замислих… те хубаво повтарят, че са влезли заради каузата, но - кажете ми, ако бъркам - те знаеха ли въобще каква е каузата на тазгодишния сезон? Аз имам спомен, че Иван и Андрей им казаха за реновирането на манастира чак след като участниците влязоха във фермата. Демек те въобще не са знаели с какво ще се занимават вътре…?

Айде сега, не знаели, то възвишените им души са усетили, че трябва да са там за тази кауза. Laughing

# 1 456
Аз вече се отказвам да следя този сезон.
Те дават само злобните, лицемерни и нечестни хора. Цели епизоди около 5 човека се въртят. Ми не ми се гледа простотия.
Ще чета вас! По интересно е!

# 1 457
  • Другата България
Ралица, че сгафи - сгафи, но Кирил можеше насаме да и каже каквото иска, а не пред всички да припомня резила и.
Резил? Че го ударила два пъти по миризливия панталон с метлата?
Както и очаквах, всички пият, просто явно Ралица не може да носи. Алкохоличка обаче в никакъв случай не е.
Майкоооу, като се сетя аз какви гюбеци съм мятала по маси и столове в доброто старо време, когато имаше банкети....и снимки имам, и всичко си помня, и други имаше с мен, и весело беше, и никой не беше пиян, всички бяхме пийнали, просто страхотно изкарване си спретвахме по времето, когато още прилепът в Китай беше под формата на яйце...от ресторанта после в пиано бара, до сутринта докато се съмне...сега искам, ама няма....
Та Киро Морала ако това види, каква ли ще ме изкара - за клиника вероятно? 'айде нЕма нужда от толкова фалшиво и изкуствено НЕлицеприятни хориЦа!

# 1 458
  • София
За първи път, откакто има формати с игри, гледам битка с нежелание. Цялото ми същество се бунтува срещу това, че ще останат всички тези противни хора! Не искам да гледам това долно гнусно влечуго Кирил, мазния простак Ивайло, постановките и превземките на Коцето с психопатския поглед /"Обичам да коля!" Брррр!/, Тетка, която отново я хвана шизофренията и забравила, че два дена се тръшка и рони сълзи за бележката, днес щастливо и кръшно се залива от смях. Омерзена съм, не искам да вярвам, че болшинството хора са такива!

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 00:20 от Reinа

# 1 459
Друга мисъл ме мъчи мен… Коцето съвсем спокойно можеше да си отиде на дуел тази седмица и ПАК щеше да си присъства на рд-то на Любо. И Любо нямаше да може да манипулира хората с това си желание и щеше му се наложи да бъде по-откровен. :/

# 1 460
  • Варна
JoyJoy
... когато още прилепът в Китай беше под формата на яйце..
Ко каза? Joy

За Пламен
Не го видях да бие с много, или поне по-катерогично. Е, Виктор е слабичък и с лош мерник, но ако беше някой друг от останалите мъже, и тази игра можеше да я загуби. Така го виждам.
Няма мотивация и спортна злоба в конкретния дуел. Това оказва влияние. Виктор е наясно, че това е лебедовата му песен.

# 1 461
Когато Ваня реши на четири очи да си изясни случката с Героги е в пъти по-добра постъпка от това което направи Кирил на Ралица. Цел да я унижи пред цялата група един вид че е акохоличка което не му прави чест. Интересно ми е Георги се закани на Кирил да му изкарва кирливите ризи пред групата.

# 1 462
  • Другата България
JoyJoy
... когато още прилепът в Китай беше под формата на яйце..
Ко каза? Joy

Скрит текст:
За Пламен
Не го видях да бие с много, или поне по-катерогично. Е, Виктор е слабичък и с лош мерник, но ако беше някой друг от останалите мъже, и тази игра можеше да я загуби. Така го виждам.
Няма мотивация и спортна злоба в конкретния дуел. Това оказва влияние. Виктор е наясно, че това е лебедовата му песен.
Просто исках за момент да прозвуча като ТеДка.
Ама ми се получи, нали???
Иначе знам, че прилепите са бозайници и раждат живи малките си, ама ей така, за малко да прозвуча като Геновева Чикагска. И не, нищо не съм пила, поводът е утре.

За Пацо и аз мисля, че няма мотивация. Личи му.

# 1 463
Много грозен епизод....от Кирил и Ивайло вече знам какво мога да очаквам, но пак ми стана гадно и гнусно. Какво провокира такава мощна словесна агресия у тях?

# 1 464
Ох, да. Като започнат да правят анализи кой за какво бил там. Всеки може да е за различно нещо там и не мисля, че която и да е причина е срамна или не е достатъчно важна. Един може да е там заради парите, друг заради преживяването, трети може да иска да направи някакъв рестарт в живота си, четвърти може да се надява, че там ще срещне любовта, пети може да иска да се "прослави", въпреки, че не знам дали това работи, защото аз не помня почти никой от предните сезони, дори някои победители, та съм впечатлена, че тук има хора, които помнят и детайли.
Изобщо тия неща с нарцисизма и егото на Пламен си бяха абсолютно проектиране на собствените дефицити.

# 1 465
Днешният дуел ми беше скучен. Значи като няма конфликт, скучая. Което не одобрявам в себе си.
Или може би осъзнавам, че който и да си тръгне от двамата, ще останат може би максимум двама във Фермата, на които да симпатизирам. Днес като започнаха да мачкат Ралица, направо привключих.
Как се стигна до там, че както харесвах почти всички, сега не мога да ги гледам, не знам. Много ми е грозно и низко всичко.Frowning1

# 1 466
Идвам да се оглеждам за линк. Wink
И да си взема нова порция примери и поуки как не се прави. Memo

Mari_Mar, тук ли си?

# 1 467
  • Другата България
Ох, да. Като започнат да правят анализи кой за какво бил там. Всеки може да е за различно нещо там и не мисля, че която и да е причина е срамна или не е достатъчно важна. Един може да е там заради парите, друг заради преживяването, трети може да иска да направи някакъв рестарт в живота си, четвърти може да се надява, че там ще срещне любовта, пети може да иска да се "прослави", въпреки, че не знам дали това работи, защото аз не помня почти никой от предните сезони, дори някои победители, та съм впечатлена, че тук има хора, които помнят и детайли.
Изобщо тия неща с нарцисизма и егото на Пламен си бяха абсолютно проектиране на собствените дефицити.
Които са в изобилие при всеки един от тях.
Аз пак ще кажа - някога да се е чуло Пламен да коментира когото и да е от "колегите" си зад гърба му?
Да не говорим за съотборниците си, от Дрийм Тийм Джоки Марта Куин? Аз поне не съм го чула.
Стефан е същия, изключвам онази тъпня с Живка, от която тръгна всичката помия, тя си беше предизвикана от Живка.
Но Пацо е повече от коректен, Виктор също.
Виж, останалите същества, са просто .....

# 1 468
Идвам да се оглеждам за линк. Wink
И да си взема нова порция примери и поуки как не се прави. Memo
Ти не приключи ли работния ден?

# 1 469
  • Бургас
На Кирил цялата му драма произтече от това, че подпийналата Ралица му отне звездния миг да блесне  с "големият" си актьорски талант. Несъобразителната тя, мислела си, че се забавляват в някаква си халтурка, а то било представлението на вечерта. Joy  Актьорите са особена порода, далеч от моята. Отстрани забавни, за кратко мога да ги понасям, общувала съм с интересни екземпляри,  но в по- големи дози не ми понасят. Егоцентризма и патоса и всичко ми идва в повече...Ако бях във фермата сигурно щях да съм от групата на скучните и неготини Joy или бих бих общувала предимно със Стефан

Общи условия

Активация на акаунт