Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

 • 60 731
 • 1 675
 •   1
Отговори

Анкета

Виктор или Пламен?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 15
 • Мнения: 1 057
Благодаря за темата. Гласувах за Сия.

# 16
 • София
 • Мнения: 19 257
Благодаря за темата!

Гласувах за Сия, но и на Боби бих дала шанс.

# 17
 • Другата България
 • Мнения: 25 117
Благодаря за новата тема.
Страхотни сте, момчета, толкова труд и инфо -
Страхотен колаж с Лорчето, ама по-интересно щеше да е такъв с подбрани моменти на Цвети, тя все пак имаше и добри моменти, като ратайка се справи добре, в обора също като фермер се представяше добре. Достатъчно материал има за колаж, а и от вчерашния дуел също.
В анкетата гласувах за Цоньо естествено, на сърце ми е и нямам нищо против да се върне, въпреки, че в тоя змиярник шанс няма. Иначе съм за да не се връща никой.
Теодора е красива жена, според мен е най-красива от там присъстващите, а и от напусналите. Хубава коса, хубави черти, добре сложено тяло. Изобщо не разбирам от корекции и това дали има или няма такива, аз и на останалите не виждам, защото не е натрапчиво явно, а и съм перде за такива неща. Така че е нормално Пацо да "лапне", въпросът е доколко и дали намеренията му /ако е било това/, са били сериозни или е само някаква шегувка.
Реакцията на Урко обаче.....уау!
Пропуснала съм момента, че мъжът на Теди е най-добрия приятел на Урко, бях разбрала, че са познати само, така нещата придобиват смисъл, а "изненадата" им, когато се видяха"случайно" вътре - още повече изглежда нелепа.
Какво ли още ще изскочи.....

# 18
 • Мнения: 706
Никой не заслужава втори шанс!
Това от мен в анкетата.
Имам чувството, че това с Пламен е режисирано.

  # 19
  • Мнения: 11 628
  Пламен не ми изглежда като човек, който доброволно ще позволи да го набутат в това, ама знам ли! Освен това такива игрички са опасни. Колко семейства са разтурили разни формати...

  # 20
  • Мнения: 486
  Защо да си разтурва Теди семейството? Сал зарад един влюблен Пламен ли?
  Тя какво е виновна, че той я харесва?
  Мъжът й като не ще да му точат лиги по съпругата, да не я праща по риалитита.
  Сега, личното ми мнение е, че ако на един семеен човек всичко му върви по мед и масло вкъщи, трудно би го напънало да ходи в някаква си Ферма. Освен ако не са го закъсали за пари и/или да си правят реклама на бизнеса.
  Ама обяснението, че търсиш приключения, преживявания итн...на мен ми звучи като неудовлетвореност от моментното състояние, следователно рискът да се стигне до разрив във отношенията с благоверния, е доста сериозен. Освен ако по чудо не стане точно обратното. Важното е да си готов и за първия вариант.
  Не знам колко здраво е хлътнал Пламен, ама виж Любо доста ми изглежда като да харесва тайно жената на приятеля си. Защо иначе ще се чувства предаден от Пламен?
  Мисля, че скоро ще го надушат Любо какъв е зад фасадата "мил другар на всички".

  # 21
  • Мнения: 5 381
  Бреее, сега загледах временните резултати в анкетата. Според тях "Коцето пита" ще остане без конкуренция в ефира на Фермата. Никой не иска да гледа и слуша "Репортажите на Деси" JoyJoyJoy

  # 22
  • Велико Търново
  • Мнения: 4 708
  Поредното благодаря към Diavolo за цялата поднесена информация и на Bengun за асистенцията!

  В анкетата гласувах за Боби. И аз мисля, че можеше да поседи още малко. Вторият шанс и за мен е излишен, но все пак, ако решат да го дават на някого, искам това да е той.

  Някой в края на предишната тема беше писал, че намира разлика в двете промота. И двете са налични на сайта на предаването, тъй че могат да бъдат видяни. Просто на едното в долния ляв ъгъл пише "понеделник", а на другото - "утре вечер". А, и заглавията, които са им сложили, са различни. Видеата обаче са напълно идентични. Много са ми интересни разните опити за конспирации, които се правят без да бъдат проверени фактите.

  # 23
  • Мнения: 7 148
  Кой пусна мухата ,за това ,че ревлата е разведена?

  # 24
  • Мнения: 888
  Гласувах за Боби в анкетата.

  Теодора е хубава, но държанието й е ужасно отблъскващо, което пропилява цялата й красота.

  А в първия пост, като видях снимката на Мартина, и в първия момент си помислих "Коя е тази?". Grinning Няма абсолютно нищо общо с това как изглежда реално. Явно доста се тунингова за да изглежда добре.

  # 25
  • Велико Търново
  • Мнения: 4 708
  MG18, потребителката обясни, че преди време е прочела коментар във ФБ. В края на предната тема са постовете. След всичко показано до момента обаче според мен няма никакви основания да се смята, че това е вярно. Аз, например, не бих давала гласност на нещо подобно при положение, че няма видими доказателства за това, но... всеки сам си решава.

  Хич не искам заради цялата очертаваща се дандания Пламен да загуби от позициите, които има засега сред зрителите. Дано да е повече дим, отколкото огън.

  # 26
  • Sofia
  • Мнения: 5 800
  Теодора , вероятно преди тунинг

  # 27
  • Мнения: 1 999
  Гласувах за Боби, защото сред мъжете ми липсва такъв позитивен образ като неговия. Обаче и Сия ми липсва. Но не вярвам да върнат когото и да е от напусналите.
  Това с общите наказания вече взе да втръсва. Да си наказват прегрешилите, ама нали трябва да има драааама и свади. За Пламен и лИбовната бележка съм пас. Нито мога да го съдя, нито съм наясно кое е предизвикало конспирацията му, кодираната бележка и всичкото дрън-дрън, което ще изсипят утре. За мен прегрешението на Мартина беше много по-голямо, пък те така я наказаха....хахах, да пие цитронада с другите. Да видим сега ще гладуват ли, писмата от близките ли ще им вземат или ще пратят Пламен и Теодора на интимна вечеря. Laughing
  На мен Теодора не ми харесва, много ми е.........черна, ама не в душата, а отвън. За душата имам само някакви съмнения.Grin

  # 28
  • Мнения: 2 343
  Теодора , вероятно преди тунинг


  Нослето ли е пипано?

  # 29
  • София
  • Мнения: 2 418
  Много сполучливи корекции на Теодора, хубава жена е. (“но грешна” по Йовков 😀)

  Общи условия

  Активация на акаунт