🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 927
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 55 (13.11.2021)

.

# 1 591
Според мен Виктор ще посочи Стефан за кандидат за фермер. Интересно ще ми е да видя Стефан като лидер на тези "групички" вътре.

# 1 592
Има ли право да посочи Пламен? Аз си мисля, че трябва задължително да посочи някой от другите.
Доколкото разбирам се твърди, че му е подарил победата, защото са си близки

# 1 593
  • Варна
Не, не му я подари.

# 1 594
И аз мисля, че Виктор искаше да си тръгне, но се би на макс. Така че не е подарена победата на Пламен.

# 1 595

И след като го смята за близък го избира за втори дуелист?!
Глупости на търкалета. Виктор до последната минута игра с всички сили. Просто Пламен си прецени точките много добре.

Мисля, че предложението за фермер на Виктор ще бъде Кирил.

# 1 596
  • Другата България
Аз само минавам да питам Дора плетката имаше ли проблясъци от рода на "дишааайййй" и дали те бяха на играта с редене на пъзела?

Иначе знаех победителя, няма и да го въртя утре. Пирова победа за Любо, страхотен подарък за РД си направи.

# 1 597
А Любо с една и съща блуза спи и е на дуел или аз така си мисля ?

# 1 598
Супер, че си тръгна пишман любовникът.

Любо за пореден път голям лицемер, какво се обяснява на Пламен, че подкрепял и него да не си помисли нещо. То ясно си пролича, че подкрепя Виктор и на четири очи му каза, че предпочита той да се върне.

Какво стана с приятелството му с Мартина, че я изпрати ратай? Държеше сметка на други за избора им, а сам си противоречи с действията си. Щеше да гони жени, а гласува за Виктор.
Пламен бил лайнар, че си харесал ревлата и отчет чак иска да му дава, а той е голям пич, че се сваля с Лора...

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 01:35 от ShoxXx

# 1 599
  • earth
Като сложат някой пъзел или стрелба където има голяма вероятност играчите да запецнат, останалите, физически елементи от играта се обезмислят. Най-интересните игри са тези, в които има постоянно развитие и двамата грачи напредват с едно и също/близко темпо.

Водещите като са организирали това предаване толкова години, как това не им е ясно? Или им липсва въображение да измислят игри? Ама от двойкаджии по геометрия какво можеш да се очаква.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 05:09 от morisay

# 1 600
  • София
Много хубав дуел се получи, браво и на двамата. Не го очаквах. Мислех, че Пламен ще победи категорично, но явно доста го надцених. Очаквано е много бърз и взривен и с много добро кардио. Профила му е повече за Игри на волята отколкото за Фермата. Тук му липсват основните фермерски умения, защото има много слабости в коването, а и в сеченето и рязането също. Да добавим и логически задачи и ако съдим по неговите думи, баланс. Макар че аз не видях да има проблеми с баланса, но той си знае най-добре.
Но няма значение, победителите не ги съдят! Беше истинска наслада се гледа как лети по халките. 🙂

Браво и на Виктор. Погледа, думите, абе цялостното му поведение беше на човек, който не иска да остава повече във Фермата, но от това което видях се вложи максимално в битките и в никакъв случай не може да се говори за подарена победа. Поне според мен. Успех в живота на Виктор. Беще ми на минуса, но ми хареса как се вложи в битките и го изпращам с добри чувства. Стрелбата му е голяма, голяма ахилесова пета. И вчера се видя.

Реално дуела се реши от реденето на битките. Пламен си взе неговите битки, а Виктор своите. Никой не успя да направи пробив в игрите точкувани от съперника. 3-3 игри, но тежките точки отидоха в актива на Пламен. Малко е кофти да напуснеш така Арената, защото битките, които взе Виктор бяха класически за формата (две от тях).

Тази нова битка, ''Варели, халки и прашка'' беше една от най-комплексните и трудни битки от началото на сезона, защото включваше в себе си, бързина, издръжливост, сила и точност. Иван и Андрей правилно прецениха на кои двама дуелист да я дадат...

Пламен да почерпи Георги, защото Георги му даде съвета да нареди битките от 4 до 7 точки, а на Виктор да даде от 1 до 3. И добре, че го послуша, видя се от изхода на самия дуел.

Гледах внимателно реакциите на Теодора по време на дуела. Пазеше се... Но, определено си харесва Пламен, вече съм убеден.

Очаквам Виктор да предложи за фермер, Кирил или Стефан, но залагам на Кирил.

# 1 601
  • earth
Тази нова битка, ''Варели, халки и прашка'' беше една от най-комплексните и трудни битки от началото на сезона, защото включваше в себе си, бързина, издръжливост, сила и точност."
Тази битка трябва да я наименуват просто "прашка." Даже и елемент на точност нямаше, а по-скоро на случайност, както е при rare events.

Пламен да почерпи Георги, защото Георги му даде съвета да нареди битките от 4 до 7 точки, а на Виктор да даде от 1 до 3. И добре, че го послуша, видя се от изхода на самия дуел.
Ако Пламен беше дал от 1 до 3 на същите игри, на които Виктор даде 1-3 и 7 на играта, на която той (Пламен) даде 7, резултатът щеше да бъде идентичен.

Тази задача няма универсален, правилен подход при разпределението на точките, защото оптималното разпределиние зависи от конкретните игри и играчи. Допълнително може да има повече от едно решение, както моят пример горе показва.

# 1 602
  • София
"Животът зад Фермата" Епизод 28:
Отпред играем за 0:0, отзад - каквото стане!

Доста интересни неизлъчвани кадри и бъзици от Арената и дуела между Пламен и Виктор.

И Анна е впечатлена от Пламен стрелеца... 😉

Цвети изпраща сърчице на Виктор

Сия в компанията на Паулина от Игри на волята

# 1 603
По броя мнения в темата си личи колко интересни са ни съботните епизоди.

# 1 604
  • София
Според мен малкото изписани страници се дължат на фактора спойлери. Явно над 80% от редовно пишещите са знаели как ще завърши дуела, за това и не се пише... Ето до какво водят спойлерите, до убиването на тръпката. А на дуел бяха двамата красавци и любимци на сезона. Особено визирам Пламен, сериозен фаворит тук във форума.
А до един момент Виктор водеше с 6:5 точки и 3:1 битки. Ако нямаше никакви спойлери щяха да са се изписали 7, 8 стр. с доволно над 100 мнения.
Та така...

при мен след седмица 9

++
Кирил и Пламен

+
Стефан, Георги, Теди и Живка

=
Мартина и Иво

-
Ваня, Ралица, Лора, Коцето и Любо

Повелителката на светлината след овчата гордост с която изплеска как не е гледала Вчера ; Козият Рог и Маргарит и Маргарита директно замина на минуса с почти нулев шанс да излезе от там.
Давам нов шанс на Мартина, заслужава мисля. Не ми хареса, че цяла седмица като ратай нищо не прави, но не е луд този, който яде баницата. Така си е постлала. Дори Живка мелеше брашно и нито веднъж не обвини за нещо Мартина в любимите си синхрони. Определено Мартина всява сериозен респект вътре. Има такива хора, не е нужно много да говорят, просто останалите ги следват или се съобразяват...
Георги е другата положителна промяна. За първи път от началото на формата ми е на плюса. Да видим докога...
Това са ми промените в сравнение с миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт