🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 944
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 575
Жалко за Виктор, предполагах как ще завърши този дуел, но все пак се надявах.. И двамата ми харесват, то кой  да ми харесва в този сезон... Жалко, че остават основно хора, с които никога... никога не бих имала нещо общо в реалният живот. Отвратена съм.

# 1 576
Не е и кой знае колко бърз или сръчен, никаква мисъл не вкарва в игрите.
За сръчен не знам,но Пламен не просто е бърз,а има взривна сила..Което ясно се видя в последната игра.Радвам се,че продължава напред,защото е единствения,когото харесвам в тоя сезон...

# 1 577
Аз видях само как Императорът отнася кошницата. Отново той. Винаги той. Малко по-симпатичен сякаш ми е Виктор. И аз също останах с усещането, че Виктор искаше да си тръгне.
А какъв беше резултатът от игрите?

# 1 578
  • Разпиляна във въображението
Не гледах неговата последна игра, но май е добър в тези, които не изискват много мислене, без коване и без сечене. Според мен е преодолим, особено ако някой реди игрите.

# 1 579
При последните кадри на дуела дадоха император Лобомирий да опитва от пречистващата сила на сълзите. Даже ми се стори, че бяха сълзи на прозрение за глупостта, която стори с Виктор, играейки по тънката струна на честта му. Може би наистина се надяваше, че той ще си избере по-лесен противник и ще се върне.
Но както е казано "Човек предполага, Господ разполага" и по ирония на съдбата се върна атеистът.

# 1 580
Пламен е много силен и го показа.
Сигурна съм, че на дуел вече няма да го предизвикат.

# 1 581
Любо чисто мъжете занфинала. Колкото и да Реве, ясно е че това му е целта

# 1 582
  • София
Пламен е силен играч, но му липсват фермерски умения. Ако иска да остане, да се стяга и да тренира. С триона е добре, но му трябва повече сечене и забиване на пирони.

На мястото на Виктор бих посочила Пламен за фермер. Той наистина му мислеше доброто.

# 1 583
Ама Пламен е автоматично кандидат за фермер

# 1 584
  • Велико Търново
Пламен като победител от дуела е първият кандидат за фермер на седмицата. Защо и Виктор да го посочва? Оххх... мисля си дали няма да посочи пак Любо... Weary

# 1 585
  • Варна
Някой ще ми драсне ли какви ги дрънкала майката на Пламен за Живка? Може и на лично? Аз и тази вечер  пропуснах епизода, не ми е до тях. Тук е по разтоварваща и забавно😉
Предвид това, че нито майката, нито бащата на Пламен се появиха на видео да го подкрепят, дрънкането на майка му за каквото и да е, не мога да приема за меродавно.

# 1 586
  • Велико Търново
Да, и на мен това ми направи впечатление. Уж голяма защита му дръпнала във ФБ, пък никаква не го подкрепя с видеопослание. Може пък той да не е искал, знае ли човек...

# 1 587
  • София
Ама Пламен е автоматично кандидат за фермер
За да стане автоматичен фермер. Ако наистина Пламен му е най-близкият вътре, защо да дава шанс на друг да го бие.

# 1 588
Виктор предполагам че ще посочи Стефан или Кирил за фермер. Май двамата му баха най-близки.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 02:45 от chelsea97

# 1 589
Има ли право да посочи Пламен? Аз си мисля, че трябва задължително да посочи някой от другите.

Общи условия

Активация на акаунт