🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 188
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Оххх, Иван! Бляк!
Кирил, Любо - егати малоумниците.
Такова унижение на един човек, който беше харесван, всячески искат да му сринат "рейтинга", вдигайки своя....направо ми е жал за Пламен.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Брей този Кирил! Така ли бе настървен да защитава Цоньо. Тяхната група са хиени. А останалите коментират нарушените правила, а не Теда и Пламен.

# 182
Мери, Киро оглавява личната ми класация за гнусни твари.

# 183
Като уж само Пламен е виновен и тя е толкова морална да каже защо ходи сама с Пламен да разглеждат Фермата 6?!? Театърът и ми идва в повече!

# 184
Хора, не знам как ви издържат нервите?! Това нашето е мазохизъм.

# 185
Какъв рев, защото те харесал някой. И чак всички я утешават и прегръщат, сякаш опит за изнасилване е направен, а не ученическо обяснение в любов. Голяма смешка, честно. А очаквах нещо интересно.

# 186
  • София
Като уж само Пламен е виновен и тя е толкова морална да каже защо ходи сама с Пламен да разглеждат Фермата 6?!? Театърът и ми идва в повече!

Аууу Дана, какви трохички ни мяташ, дай още на сеирджийчетата 😀

# 187
Дана верно ли?

# 188
Преди Фермата 7 ли?

Иначе аз смятам, че всичко казано от Любо беше на място.

# 189
Мартина - красива, богиня, невероятна... Луда ли си, Цвето?! Любо и голям акъл? Едно и също нещо ли гледаме, хора??

Иване, Иване... абсолютен гад си!

# 190
  • Разпиляна във въображението
Урко тропа по масата, когато разбра, че е предложен за фермер. Тропа, уха, тропа. Жалко, че не се потупа по гърдите.

# 191
Леле, как са ги избирали тези хора? То бива такива хора? Теодора реве, че има обяснение в лИбов, ама нещо не ми е много тъжна. Хич даже. Киро, Ивайло, Лупчо - наистина са дъното като хора... А Лора, за мен е разочарование, защото я приемах за обрано момиче, умно, но за съжаление е момиче, готова на всяка цена да се добере до своето. И ако Любето стане фермер, след простотиите на Ивчо, просто май само тук ще чета.

# 192

Ееех! Ама пък Теди се нарева на воля...А Иван е отврат.

# 193

Аууу Дана, какви трохички ни мяташ, дай още на сеирджийчетата 😀

Има време, ще вървят с епизодите...😀
Във всеки сезон се случва това. Дори на продукцията изобщо не им пука, но сега за малко рейтинг. И миналата година е имало други бележки, но не наказаха никого.

Пламен го отнесе 😀

# 194
Ех, Ванчо, Ванчо, ти колко криви палчета си целувал под носа на Сарачинов...

Общи условия

Активация на акаунт