🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 307
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
То целият епизод беше срамен.
А на мен това. Grinning

# 361
Има спойлер от Фейса, да го пиша ли?

Да, моля Simple Smile

# 362

Правилно, приемам забележката Hands V Въпреки че след днешното фиаско, може и Мис да е Sweat Smile
И аз не бих отказал спойлери, благодаря!

# 363
Тъп епизод, срамна история, ама навъртя 200+ нови отговора за няколко часа. Такова нещо този сезон не се е случвало.
Теодора здраво е объркала формата. С толкова рев е идеална за Биг брадър. Толкова сълзи и сополи и Тити Папазов не е проливал.

Любо защо говори така, сякаш някой с пистолет е отвлякъл бившата му жена? След като си е тръгнала, най-вероятно вина има и той. На база един час монтиран материал не обичам да си правя изводи за хората, но той ми е меко казано простоват. А тия речи и днес, и за пазенето Коцето ми звучат толкова изкуствено, че в Съдби на кръстопът играят по-реалистично. Интересно ми е дали ще си удържи на думата и ще гласува за женски дуел. Ралица със сигурност е единият избор за ратай. Ако не вземе имунитет е сигурен първи дуелист и ще стане идеално ако "глухонямата" отстрани другото "дете" или ревлата.

И аз ще помоля за спойлер, който каквото има.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 01:59 от Snow storm

# 364
С Любо нещата са ясни. Прекалено болезнено е да си признаеш, че си 50% от връзка, която се е провалила. Разбира се, нещата не са винаги черни и бели, но обикновено, когато се стигне до нещо такова, става дума за някакъв вид несъвместимост, която най-малкото е трябвало да се види, ако нямаш други тежки и явни грешки.

# 365
Гледам  и не мога да разбера Теодора , освен ако не е леко гузна , защо изпадна в такъв веристичен ампломб Simple Smile Лори няма свързано изречение в целия епизод, а може би ще е така и за всичките .  Но голямото внимание, което се отдели на моя "любимец" Кирчо провокира в мен и голяма многословност. Театралните му качества ги преценявам единствено във формата и те са на един сърдит шут, грубиянин в общуването с другите актьори , влагащ  театрален драматизъм в баналността  и показващ действия и  постановка типични за марионетка.  А " критичната театрална публика на старата столица", като казава една потребителка, може и да аплодира Кирил , но в предаването е отварат за мен. Но приканвам потребителката Hope  пламенен защитник и театровед ( " доста театри започват турнетата си на тази сцена, която е мерило ... ." Simple Smile  )  да сподели нещо за актьора Михов и току виж го видя аз невежата в друга светлина.

# 366
  • Враца
Как може, на този противен трол, да му викате Джери? Така опорочаваме милата животинка от едноименното филмче.
Не искам по никакъв повод да я свързвам с тоя.

# 367
  • earth
"Кметски син иска да целува криви палци"

# 368
Може ли спойлер,  please 🌺

# 369
  • earth
"Богоугодни фермери заточват неверник в манастир"

# 370
С Теда явно никой не флиртува никога, щом с такава драма реагира на една бележка😁

А Любо пък говори за разрушаване на семейство😁  'Щото на Пламен му е скучно.
Ако на една бележка се крепи семейството наТеда...тури му пепел.
Но се усети в главна роля и се възползва.
Мамина сладка, тя само е учила Пламен да плете , а пък той решил друго.Защо ли😁

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 06:51 от dany_nik

# 371
Трябва да имаш чувство за хумор за да пратиш "кодирано съобщение" на Теодора. Естествено, че беше шега. И щеше да е наистина голям майтап да оставят момата да разшифрова - някъде към Банго Васил можеше да светне някоя лампа в края на тунела и то след няколко вибрации.

# 372
Кирил няколко пъти нарече Теда "паднала жена"???😁

# 373
  • Варна
Кирил няколко пъти нарече Теда "паднала жена"???😁
Направо библейски думи.
Трябва да имаш чувство за хумор за да пратиш "кодирано съобщение" на Теодора. Естествено, че беше шега. И щеше да е наистина голям майтап да оставят момата да разшифрова - някъде към Банго Васил можеше да светне някоя лампа в края на тунела и то след няколко вибрации.
Мисля, че я подценяваш. Много добре знае тя какво е пишело вътре.

# 374
Може ли спойлерът? Стига с това пращане на лични съобщения, мисля че сме поне средно интелигентни и до момента не сме коментирали на всеослушание нищо. Много пъти са ме сърбяли ръцете да коментирам развой спрямо снимката с последните 10 участници, но се съобразявам заради хората в темата, които не желаят да знаят предварително.

Общи условия

Активация на акаунт