🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 340
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, хора. Нов съм тук, пиша за първи път, но отдавна ви следя какво пишете и коментирате. Но е крайно време да започна да коментирам и аз случващото се, запалихте ме с дискусиите.
Нека първо кажа за епизода от днес - наистина дойде тегав и бавен, издразни ме как претупаха, даже не го претупаха, а изобщо не показаха куиза за избор на фермер. Очаквах Ваня да го бие зверски, както бие и на арената, но явно въпросите не са й силната част. Щях да се радвам тя да е фермер на седмицата, дори да не ми е любимка. Умно говори, правилно разсъждава, справедлива е, обаче ми идва прекалено това нейното за светлината, духа, вечните розови очила, спокойствието и прочее.
Та, да си дойдем на думата - поредния скандал. Лично на мен ми намирисва на намеса на продукцията, защото логика в някои неща няма. Гласът зад кадър каза, че случващото се продължава от известно време, което ме остави с впечатлението, че Пламен и Теодора от известно време флиртуват явно и си разменят бележки. А уж това е първата бележка. Как Теодора хем не я е погледнала дори, хем знаеше какво има вътре, хем я е скрила да си я пази. За какво? Защо дори не го е поставила на въпрос, минали са няколко дни, откакто я е получила??? Все неизвестни.
Другото, което е - Пламен твърди, че било на шега. Кое е на шега, такива неща на шега не се пишат току-така на този и онзи. То хем е хумористично написаното, хем не е.
Предишният голям скандал за горнището на Мартина, отново беше намесена Теодора, която "подслушвала". Един кадър не видяхме как тя е застанала да слуша.
Изводът - и в двата големи скандала действащо лице е Мис Сълза, която не ми е любимка, виждам, че и на вас не е.
Пламен определено се сдуха, някак ми е все тая за него, смисъл случилото се не ми промени мнението за него, а по-скоро изкара на преден план Теодора, която представи голяма доза сълзи и обяснения.

# 346
Силно не му дреме на Любо кой ще отпадне преди него, само да не е Коцко от мъжете, за да си има Любо достоен съперник на финала, а че той ще е на финал, как е посмял някой да се усъмни!

# 347
Накрая да не стане един Стефан или Георги да бият Любо преди самия финал. Мале такъв кеф ще ми е ако стане. Grinning

# 348
  • Другата България
Именно, той си гледа само собствения...пийп, и това да е на финала с човек, когото може да отстрани лесно.
Абе ще го накарат този левент да я спечели тази ферма най-накрая, ако продължават така тези лоши хора......

# 349
  • Варна
Мисис Сълза, моля.
Любо е отмъстителен, ще прати хора от противниковия отбор. Каквото и да е станало днес, той няма да прежали първо Пламен, пред възможността, която си мисли, че има - да махне Георги или Стефан. И така ще изгърми негов човек. Според мен, двубоят ще е женски все пак.
Що да "прежалва" Пламен? Пламен е силен съперник, каза че ако е на дуел ще извика някой силен /който не е Любо щото има имунитет/ - идеален му е  за първи дуелист. Освен това Пламен не е твърдо в техния лагер, а и ще запише точки пред бат' Танко, че е защитил честта на съпругата му.
Е, вероятно Пламен ще вземе имунитет от ратайство ... или пък останалите мъже ще се уплашат..

# 350
Именно, той си гледа само собствения...пийп, и това да е на финала с човек, когото може да отстрани лесно.
Абе ще го накарат този левент да я спечели тази ферма най-накрая, ако продължават така тези лоши хора......

Той даже каза, че щели да го накарат да поиска да спечели. 'Щото той сега е влязъл да помага, да пази и да закриля. Амин. Много нагъл, мно-го!

# 351
Има спойлер от Фейса, да го пиша ли?

# 352
  • Другата България
За този дуел аз искам, да.

# 353
  • ВАРНА
Днешният епизод ме остави с неприятното чувство все едно съм ровила в нечии кирливи ризи. Нескопосан театър от водещите. Преекспонирана драма за няма нищо. По-морално ли беше Гошо да целува непозната жена, докато спи- там обаче нищо ...

Какъв рев, защото те харесал някой. И чак всички я утешават и прегръщат, сякаш опит за изнасилване е направен, а не ученическо обяснение в любов. Голяма смешка, честно. А очаквах нещо интересно.

Абсолютно подкрепям - глупава история, с още по-глупава реакция от страна на Теодора. И на Любо, който е обиден, че Пламен не го питал първо за бележката ... смях,смях,смях Сега очаквам да влезе съпругът на Теди, да предизвика Пламен на дуел за честта на съпругата си, а Теди красиво да рони сълзи до арената ...

Рядко гледам по цял епизод, но въпросната Теодора нещо ме съмнява. Такава ревла, толкова чувствителна, позивитва, прибрала бележката. Има нещо, което не е наред при нея, сякаш е избягала тук от мъжа си. И този приятел, дето я пази толкова.

И аз си го помислих. "Случайно" Теди и била мечтата да дойде в БГ и Фермата, влиза тук и " случайно " заварва приятел на мъжа и, който да я наглежда какви ги върши ...

Ох, Цвети направи фермер точно този, който я нареди на дуел с пламенната си агитация за Коцето. Доста глупаво решение от нейна страна, поне за приятелката си Лора да беше помислила. Или пък е помислила....Grin
Защо не показаха викторината? Имаше само един отговор на въпрос и то с помощ. Другото явно е пас и грешни на противника. Божеее, много умници гюровци в тази ферма. Очаквах Ваня да гътне с лекота чикагския бос, обаче и тук греда.............много калпав епизод. Направо ми развали настроението. За Пламен ми е жал.

И намен спечелването на Любо на въпроси от алманах много Х ми се струва, нереалистично до крайност. Всичко сочи, че и от лагера на готините всеки си играе играта, замо тръбят на всеослушание какви големи приятели са. И наистина в този лагер злобата извира, откъде чак такава омраза ?! То не бяха " трябва да ги стъпче' " да не им даваш да дишат" " ще ги смачкам" На Кирил гнусните обиди към жени даже не ги помня всичките, защото ги реди с бясна скорост. Аз такача злъч в другия лагер на виждам. Да, всеки си играе играта, но чак пък да се вживяват като за война... В крайна сметка и в спорта е спортсменско да уважаваш противника, защото започвате от равен старт,но явно тук някои са си повярвали повече ... Интересното ще стане като изгонят повечето от лагера на "неготините" и започнат да се пращат един друг за ратаи и на дуели - тогава ще има вой от обидени и предадени от " истинските си приятели " .

# 354
На мен ми се струва, че шайката вече не е около Мартина, а около Тарзан. Откакто наговори мъжете за женски дуел и дадоха Цветето курбан, сякаш той се изживява като лидер на простите.
А КирЕ се обърка днес. Каза, че паднал не се рита, а имаше предвид легнал. Нали сте чували поздрава - полегнала е Тодора за всички, които я пожелаха. Joy

# 355
  • Варна
Аз такача злъч в другия лагер на виждам. Да, всеки си играе играта, но чак пък да се вживяват като за война... В крайна сметка и в спорта е спортсменско да уважаваш противника, защото започвате от равен старт,но явно тук някои са си повярвали повече ... .
Е и Жоро прави едни "заколващи" движения и разправя как щял да прави курбани.

# 356
  • София
Те показаха дъските от Алманаха, Любо имаше 2.5, а Ваня 0.5.  Виждаше се, че Любо има една точка цяла, а другите бяха половинки от грешни отговори на Ваня.

Любо явно е давал и пасове.

Явно е била срамна викторината само с един верен отговор, нищо чудно и да е на късмет и той.

# 357
То целият епизод беше срамен.

# 358
Какъв рев, защото те харесал някой. И чак всички я утешават и прегръщат, сякаш опит за изнасилване е направен, а не ученическо обяснение в любов. Голяма смешка, честно. А очаквах нещо интересно.

Това мнение ми е "топ ъф дъ топ". Grinning

# 359
На мен изведнъж резко ми стана любопитно кой е дарил 50-те хиляди за стенописите. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт