🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 341
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 330
Ох, сетих се как Любо се подиграваше на Ваня за радостта от победата, как се била възгордяла. А той след едно нищо и никакво дуелче ревеше и се тупаше в гърдите като да е сборил най-малкото мечка гризли  Laughing Grin

# 331
  • София
Пак съм аз.Simple Smile
Отново със спойлер. Май ама Май знам кого ще върнат (който иска на лични).
Епизода няма к'Во да го коментирам, всичко сте казали.
Мъка, мъка и пак мъка.
И на мен Пламен не ми пада в очите.
Теодора големи напъни на реве..
И май само на мен ми хареса кръщенето и ми беше мило, защото Кирил може да е всякакъв, но мисля, че към детето си е искрен и ми беше мило.
Разочарована съм,  че Любо е фермер.
И така общо взето, страшен турски сериал.

# 332
  • Варна
Пак съм аз.Simple Smile
Отново със спойлер. Май ама Май знам кого ще върнат (който иска на лични).
Епизода няма к'Во да го коментирам, всичко сте казали.
Мъка, мъка и пак мъка.
И на мен Пламен не ми пада в очите.
Теодора големи напъни на реве..
И май само на мен ми хареса кръщенето и ми беше мило, защото Кирил може да е всякакъв, но мисля, че към детето си е искрен и ми беше мило.
Разочарована съм,  че Любо е фермер.
И така общо взето, страшен турски сериал.

Ще съм ти благодарна.

# 333
  • Варна
Гледам си аз таблиците със спойлерите.. и умувам... И май ще ви разочаровам. "Излиза ми" че дуелът тази седмица ще е мъжки.
Няма начин Любо да не се възползва от имунитета си и да направи мъжки дуел.

П.П. Пиша го открито защото е спекулация, която не се основава на спойлер.

# 334
Аз ли нещо проспах или не дадоха въпросите от теста м/у Любо и Ваня? Директно резултата хванах.

# 335
Гледам си аз таблиците със спойлерите.. и умувам... И май ще ви разочаровам. "Излиза ми" че дуелът тази седмица ще е мъжки.
Няма начин Любо да не се възползва от имунитета си и да направи мъжки дуел.

П.П. Пиша го открито защото е спекулация, която не се основава на спойлер.
А Коценцето как ще спасява?

# 336
  • Другата България
На мен жокер за това кого ще връщат не ми е нужен.
То е ясно кой - Анастасия, няма кой друг да им направи сеира така, както тя.
Разбира се, за по-драматично ще вкарат една или две желаещи повече, за да има пореден дуел между тях.
Това го гледахме миналата седмица.

Хексе, Урко пази Коцето, нали така се бие в гърдите.
Ако прати Гошо на дуел, ако Гошо иде на дуел, той ще дръпне Коцето. И скалпа на Гошо ли да вземе тоя лилипут?

# 337
Аз ли нещо проспах или не дадоха въпросите от теста м/у Любо и Ваня? Директно резултата хванах.
Не си проспала, направо резултата дадоха с гранде победата на бай Любо Кмета.

# 338
  • София
Мери, а ако прати Пламен, Пламен не би взел Коцето, защото му обещаха. Би избрал измежду Ивайло, Виктор, Георги и Стефан. Зависи кой е ратай, но ако е Пламен, има вариант за мъжки дуел.

# 339
Оф, обещали му на Коцето... Сигурно им е издоил кравите и за това са му длъжни да го пазят. Детската градина пасти да яде. Grinning

# 340
Ако върнат Сия, точно като в сезона на Христина аз наистина ще спра да гледам, докато е вътре. Толкова ли са отчаяни, че да търсят най-евтин цирк? Имат спонсори, вървят реклами, кому е нужно Сия шоу?

# 341
Любо е отмъстителен, ще прати хора от противниковия отбор. Каквото и да е станало днес, той няма да прежали първо Пламен, пред възможността, която си мисли, че има - да махне Георги или Стефан. И така ще изгърми негов човек. Според мен, двубоят ще е женски все пак.

# 342
Ако Любо прати Жоро ратай и първи дуелист съм сигурна че ще дръпне Ивайло за дето елиминира Чавдар. Мое мнение.

# 343
Помня как Георги казваше на Чавдар, че поне трима ще отстрани преди да отпадне. Мисля, че е възможно - примерно Ивайло, Коцето, Стефан. А може би Любо вместо Стефан.

# 344
  • Другата България
Мери, а ако прати Пламен, Пламен не би взел Коцето, защото му обещаха. Би избрал измежду Ивайло, Виктор, Георги и Стефан. Зависи кой е ратай, но ако е Пламен, има вариант за мъжки дуел.
Помислих си го, и да ти кажа това ще е плюс за Пламен, защото ще докаже, че е пич и си държи на думата, независимо от създалото се мнение за него. Въпреки това обаче Урко няма да смее според мен, така си мисля.
Това от една страна, а от друга - прекалено много вече омраза - буквално, има натрупана от цялата орда, шайка безделници около Мартина - Ивайло, Кирил, самата Мартина, сега вече и Теодора. Всички те искат вендета, кога, ако не сега? За тях и Гошо, и Стефко са "врагове", и единия , и другия ще предизвика Коци като най-слаб.  Така че рискът за невестулката Костадин остава. Най-сигурно е женски дуел, обаче така трябва да се "жертва" или многострадалната му "случайна позната", или новопоявилата му се "случайна" непозната, която пък не искаше /уж/ да си ходи - ако помни какво е говорил..
Та все пак клоня към женски дуел аз.

Общи условия

Активация на акаунт