🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 293
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 390
Bengun,
неоспорим факт, но постигна целта. Висока активност на зрителите,  макар и в посока хейт.  Цифрите са важни, другото са подробности.

# 391
  • Варна

Много точно казано! А дали самата Теодора не е сигнализирала продукцията, защото се е усетила, че не е толкова "света вода ненапита", а атаката е най-добрата защита.
Как ви ги ражда главата? Теодора губи по всички линии с такова действие.

# 392
  • Асеновград
И аз искам спойлер  , ако може някой да ми изпрати.

# 393
Ако някоя от Лора и Теодора искам първо Лора. С нищо не ми грабна това момиче. Освен да злораства към 4ката и да бъде гръб на " фашливата цивреща Теодора" нищо друго не съм я видяла.
Ако може и двете да си тръгнат най-добре и да вкарат Боби и Чавдар, или Цоньо.
Чичо Киро ми е като съседа битов алкохолик, като е трезвен говори нормално, като е на градус вика и обижда.

# 394
И аз искам спойлер, моля

# 395
  • София
И нали знаете със спойлерите после какво се прави? Внимава се да не се издаде нещо ивън спойлер. И най-малкия намек от типа, 'Харесва ми' или 'Не ми харесва' спойлера. 🙂

Някой пита за инстаграм и активността на участниците.
Ами по традиция фермерите не са по интернета, а по трудния селски живот на къра. 😄
Сериозно сега, ами почти няма интересни сторита или снимки, да не говорим за 'лайфове' За това и не се публикува. То снимки има, ама на два, трима човека само. Някои даже нямат и инстаграм. Просто по традиция Фермата е по-слабо активна социално от Игри на волята. И дума не може да става за сравнение. В ИВ ако нямаш инстаграм и не си активен там имам чувството, че изобщо няма да те вземат за участие.
И не очаквайте от мен да пускам всяка разголена снимка на Сия (вече пуснах няколко такива и стига толкоз, защото тя друго не качва) или модните дрешки на Лора. Ако има нещо наистина интересно ще го публикувам, но и по принцип това не е мое задължение. Абсолютно всеки може да го прави или да си намери профилите им, да ги следва и да гледа какво пускат. 🙂

# 396

Много точно казано! А дали самата Теодора не е сигнализирала продукцията, защото се е усетила, че не е толкова "света вода ненапита", а атаката е най-добрата защита.
Как ви ги ражда главата? Теодора губи по всички линии с такова действие.

Ако се усеща, че сама се е вкарала в тази ситуация, това е единственият шанс да излезе "бяла и добра" от нея.

# 397
  • Варна
Сама няма как да се е вкарала. Като раздуха случая ще загуби Любо като закрилник, Пламен като приятелче, останалите заради наказанието  и евентуално мъжа си.  Явно е някакъв ревнивец за да се панира така.

# 398
Темата се е пораздвижила гледам. Grinning Та, в тази история с бележката реакцията на Тедиту много ме усъмни. Малко беше "гузен негонен бяга". Реално, ако не е дала повод, щеше ли да реве и да се жалва толкова? Нормалната реакция би била да каже, не отговарям за чуждите чувства, не съм предизвикала това с нищо, негов си е проблема. Другото съмнително беше, че не стана ясно точно как получава бележката от Пламен и дали се е опитвала да я разшифрова. Също, колко време я е държала в джоба и си е мълчала? Защото, ако нямаше интерес към него, веднага би пресякла всякакви опити за свалка и би поискала обяснение, а не да си мълчи и да си я държи в джоба. А и както сте коментирали, Тедиту се прегръща с всички и скъсява дистанцията, така че не сме много сигурни, че е съвсем невинна. Повечето в темата сме жени и сме съвсем наясно, че ако някой мъж е привлечен от нас, една прегръдка би му дала сигнали в определена посока. Наясно сме и, че винаги усещаме, ако някой мъж ни харесва, т.е. ако ние сме безразлични към него, не бихме поддържали близост, дори бихме се дистанцирали.

В началото мислех, че Пламен ще се изложи, но вече подозирам, че му направиха услуга. Групата вероятно ще се дистанцира от него и той само ще спечели от това. Искам малко индивидуалност от него, защото напоследък се беше залепил за неприятния Любо и ми беше станал оо-скоро негативен образ. Живка много умело го придърпа и той може само да спечели от това. С Пламен, лагерът на Живка би станал много по-силен и могат да отстранят много от другите участници.

Любо беше тотално смешен. Същия, който се задява с обвързаното Лорче, сега раздава морал.

# 399
  • София
Ели-Мели,

Не съм съгласен. Аз като мъж оценявам какво направи Любо. Така се прави. А вече няма как да знам дали го прави заради камерите (ами то там камерите са навсякъде, а носят и нон-стоп микрофони, то по тази логика можем да кажем за абсолютно всеки един че играе нарочно за пред хората) и да се хареса на зрителите или наистина го мисли. За това никой не може да каже със сигурност, а само Любо.
Даже се учудих, че чак обиди Пламен и недвусмислено показа, че не му харесва постъпката, аз не очаквах чак такава смелост и думи от него. Пламен дето е цяла глава по-висок се беше снижил като първолак пред него.

Любо никога не е ухажвал Лора или да и отправя сексуални намеци. Не и когато разбра, че няма никакъв шанс. Приятелски задявки са това. Съобразява се изцяло с нея. По никакъв начин не е провокирал нещо или навлязъл в личното и пространство.

# 400
Любо докато си пази Коцето, ще трябва да пази и Георги от ратайство. Интересно ми е доколко ще го пресметне и дали ще се сети да прати най-после Мартина за ратай и да подсигури женски дуел в полза на тяхната група. За финала, че са му криви сметките, е ясно, особено след като обиди грубо Пламен.

# 401
  • До морето
И нали знаете със спойлерите после какво се прави? Внимава се да не се издаде нещо ивън спойлер. И най-малкия намек от типа, 'Харесва ми' или 'Не ми харесва' спойлера. 🙂

Някой пита за инстаграм и активността на участниците.
Ами по традиция фермерите не са по интернета, а по трудния селски живот на къра. 😄
Сериозно сега, ами почти няма интересни сторита или снимки, да не говорим за 'лайфове' За това и не се публикува. То снимки има, ама на два, трима човека само. Някои даже нямат и инстаграм. Просто по традиция Фермата е по-слабо активна социално от Игри на волята. И дума не може да става за сравнение. В ИВ ако нямаш инстаграм и не си активен там имам чувството, че изобщо няма да те вземат за участие.
И не очаквайте от мен да пускам всяка разголена снимка на Сия (вече пуснах няколко такива и стига толкоз, защото тя друго не качва) или модните дрешки на Лора. Ако има нещо наистина интересно ще го публикувам, но и по принцип това не е мое задължение. Абсолютно всеки може да го прави или да си намери профилите им, да ги следва и да гледа какво пускат. 🙂

Не знам защо е нужно някой да се взема толкова насериозно? Зададох проС въпрос за инстаграм и дадох за пример ИВ? Защо и как реши, че някой очаква нещо конкретно от теб или ти вменява задължения???

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:33 от Boho chic

# 402
  • София
Не си, спокс, няма никакви проблеми.
Имаше запитвания и миналата година, даже и лично към мен и отговорих по същия начин, без да конкретизирам.
Истината е, че са много слабо активни, което си е леко дразнещо, ама това е положението. Иначе на мен не ми пречи.

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен това двуклетъчно Кирил, ме напрегна много 🤬🤬🤬
Гнусляр долен.
Толкова ми е смешно цялото това нещо снощи, моя мъж ако някой ми напише такава бележка ще умре от смях 😄
Какви са тези драми, какво е това чудо, от цялото нещо съжалих Пламен, тая всеки я прегръща и успокоява. Ама за какво я успокоявате бе, какво е станало, едно няма нищо 🤦🏻♀
Как няма да мърморят другите, те изобщо не им дреме Геновева и семейство, просто се дразнят, че не се спазват правила и ги наказват за втори път за глупости. Ма добре и Георги му се изрепчи на амебата Кирил, оня сви перките на мига.
Защо да не го придърпа Живка, ами те го отлъчиха Пламен, нали виждам как всички го нападнаха, а Геновева невинна, жертвата тя 🤦🏻♀
Срам голям беше епизода, и Иван там да ми сочи с пръст, Боже, Боже ….
Изписаха вежди на Пламен.

# 404
Изписаха му вежди и го пратиха да се наспи на спокойствие. За последното дори е за завиждане заради леко отровената атмосфера в къщичката.

Общи условия

Активация на акаунт