🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 299
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изгледах и ви изчетох. 🙂

Продукцията раздуха всичко за рейтинг, това е ясно за всички мисля.
Но би трябвало да е ясно, че имат това право, а и кой продуцент на риалити формат няма да го направи?

Знае се, че бележките са забранени. Явно обаче Пламен не е знаел или е мислел с… долната си глава, та го разбирам. Ако и пред мен жена като Теодора се чекне по такъв начин с клинче и аз ще пропиша и то такива сложни шифри, че и факир като Робърт Лангдън няма да се справи. 😃 А и съвсем други неща ще искам да целувам не криви палчета… 😉

Сега сериозно
В епизода дейно бяха замесени двамата ми топ фаворити и няма как да не взема отношение, а и двете жени на плюса. Само Швейцарията нещо ни се чу, ни се видя…

Пламен си се изложи каквото и да въртим и сучем. Но не много. Това няма да го събори.
И аз продължавам да го харесвам, все още ми е фаворит, но по принцип това малко или много си е влизане в личното пространство на човека отсреща. А и явно е флиртаджия и не му пука, че може да разбие семейства. И друг път го е правил. Готин е, осъзнава го, а и доста жени биха го погледнали с по-различни очи и той и това знае. А и няма жена, която да не обича да бъде харесвана и дори ухажвана, без да се прекрачват някои граници разбира се. Та в случая разбирам защо Любо реагира така. Припозна собствената си история. На мен Любо ми хареса как се държа. Мъжката. Защити приятелката си и нейния съпруг, който му е много добър приятел по неговите думи. И директно в очите каза на Пламен, че го смята за ‘‘лайнар‘‘ и в този миг не мислеше, че може да си създаде много силен враг в лицето на Пламен, а дейтваше инстинктивно и прямо. Няма да се учудя ако видим дуел именно между тях двамата в по-късен етап от играта. Няма значение дали е прав или крив Любо. Вярва в думите си, отиде при Пламен и му каза нещата така точно както един истински мъж би трябвало да направи.
Пламен стана по-нисък от тревата като цяло, стана ми жал за него. Явно се чувства гузен, жалко, но сам си е виновен. Сигурен съм обаче, че ще се оправи.

Киро избухна с много груби думи по адрес на Живка, Ваня и Георги. Явно са се казали и други неща, но от продукцията са ги изрязали. Защото ние не видяхме и не чухме такива неща, а само подмятания за общото наказание. Но думите му бяха грозни, явно наистина е бил сериозно афектиран. Трябва да се владее повече, така само се излага. Не см съгласен, че преди си е мълчал. Защити Цоньо макар и с половин уста. Бяха тръгнали да го ядат бай Цоньо и Кирил им направи забележка да се спрат, защото са на масата. И всичко престана. Но да, нямаше такива нападки и обиди към хората тогава. По-късно защити и Ваня, със същите думи, че не е хубаво всички да се хвърлят на един. Сега обаче е факт, че прекали. Много ме хвана яд. Не го защитавам, но казвам, че не за първи път защитава някого. Просто сега го направи прекалено шумно и с обидни епитети. Слаб му е ангела.
Не съм съгласен, че продукцията тика Кирил. Ако го гласяха за победител щяха да резнат някои негови изблици под афект.
А това, че беше кръстена дъщеричката му е чудесно и ме трогна цеия сегемнт с дечицата и кръщенето. 😊
И съм шокиран, че само Кирил и Лора са изявили желание техни близки (в случая дъщеря и братовчед) да бъдат покръстени.
Ами те за това са дошли, а не за да им вдигат рейтинга. Всеки би имал това право. Не виждам нищо лошо, даже напротив. Брави и на Кирил и на Лора! 🙂

Обаче един въпрос, аз останах с убеждението, че защити Пламен, че той е паднал и че заслужава подкрепа, защото Теодора не е паднала и не наказват персонално нея. Нито че заради нея групата е наказана.
Освен ако думите на Живка и останалите от нейния лагер не са пускали някои провокативни коментари за Теодора. Не знам, но според мен Киро защити и визираше Пламен, а не Теодора.

Теодора.
Първо бележката е само една. Това че е продължавало от дълго време, се има предвид интереса на Пламен към Теди. И аз го писах това, от десетина дена ги гледам навсякъде заедно. Дадоха видео с думите на Пламен към нея и пр. А не че е имало други бележки. А пък Дана се включи тук да поясни, че в нейния сезон е имало повече бележки, но не се е обърнало такова внимание. Явно двоен аршин (а може би не, просто там нещата бяха ясни и видни). Така ги тълкувам аз нещата. И за това съм сигурен, докато за това кой защити Кирил, Пламен или Теди ми е малко мътно.
Да се върна на Теодора. Според мен или излъга, че не е давала сигнали на Пламен или наистина си мисли, че е мъж и се държи като мъж с мъж?! Хъх, странно е това и трудно бих се вързал, макар че е възможно.
Но аз друго си мисля. Аз не знам да има жена, която да не усети когато един мъж има влечение към нея и гледа на нея с по-други очи и иска да и прави нещо… Хайде така да го кажем. Жените имат такива радари за подобни неща, каквито и в НАСА нямат. 😄 Така че тук си излъга. Това, че не обърна всичко на майтап, а започна да се тръшка и реве според мен се дължи на факта, че знае, че това ще се покаже и ще лъсне всичко пред мъжа и. Тя за това мисли сега. Според мен и тя харесва Пламен като мъж и сигурно и е било приятно с него, дори и без да прекрачва някои граници, но ето, че Пламен се е увлякъл и така… Ние мъжете сме лесни и бързи. Та не знам честно Теодора как я мисли тази работа…
За бележката. Нормално е да я сложи в джоба си. Просто защото още не я е разшифровала според мен. Или пък го е направила, но е била шокирана и не е знаела как да реагира. Но и продукцията се задейства много бързо. Не и оставиха време за реакция.
Като цяло не виня и двамата. Понякога в живота така се случва… Не е някакво престъпление. А и те дори до целувка не са стигнали, за какво изобщо говорим? Но Пламен според мен действа много тъпо в случая. Таен код за такова нещо? Абе отиваш и и казваш, ама с бележка по-трудно може да те отреже човек, пф.
Странно ми е, странно ми е всичко това. Има нещо, което или не ни се показва или просто е недоизказано и от Пламен и от Теодора. Но тук няма само дим...

Живка.
Имам чувството, че ‘Гласът зад кадър‘ ме чете, хаха 😀
Миналата седмица писах, че за мен Живка е жената стратег номер 1 от всички сезони на Фермата и буквално същите думи каза днес в епизода. Ще искам ‘копирайт‘ 😈
Майтапя се.
Сега, това което не ми харесва у Живка отново лъсна. Не човек, а калкулатор. Като робот лишен от емпатия. За нея всичко е стратегии и конспирации. Имам чувството, че и през трупове би преминала само и само да вземе наградата.
В един такъв момент в който имаме двама окаляни, абе стой си мирен и не се меси. Ама не, пробва се да привлече Пламен в нейния лагер по доста гаден начин. Не вярвам обаче Пламен да излезе толкова глупав. Аз си го искам соло играч. А Живка би се вписала като по поръчка в ‘‘Игра на тронове‘‘ например. Би си паснала идеално с Кутрето. 🙃

За викторината.
Убеден съм, че Ваня нарочно саботира! За втори път и се случва. Първо Мартина я размаза буквално сега и Любо. Айде бе? ОК, повярвах и. Според мен тази жена не иска да е в центъра на събитията и ще получи паник атака ако трябва да управлява и то в такава седмица точно. То си личи и от думите и. Ранима и нерешителна е. А и вижда, че не могат да я понасят вътре, ако стане фермер ще се навре още повече между шамарите. А и е много неориентирана. Аз някаква работа да върши не виждам освен да се прегръща с дърветата. И такъв човек да ходи да казва на Кирил и Виктор какво да строят и правят е нелепо просто.
Те за това и не са показали викторината. Ваня е давала нарочно само грешни отговори (как пък нито един верен, хех??? дори и математически все някъде би уцелила, шансът е голям за което), а Любо пък просто не знае и е пасувал яко. 1 верен отговор видях от Любо и после само пас, пас, пас. Явно и той я е усетил Ванчето.
Според мен ще ни покажат викторината в Животът зад Фермата на Мирон в някои от епизодите тази седмица.

Според мен утре двойките за ратаи ще са:

Стефан/Георги (по-скоро Стефан) и Пламен от мъжете
Ралица и Ваня/Живка (по-скоро Ваня) от жените.

промото за утре излезе
Пламен ще се извини (евала), на Теди нещо и липсва🙄 , а Шопски ще стресира горките кученца. 😁

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 05:38 от Diavolo

# 376
Епизода снощи беше грозен.Досега всичко вървеше лежерно и предвидимо.На продукцията това не се хареса и решиха да разбутат кошера.Иван и Андрей!Плоски сте и сте прозрачни.!Направихте от мухата слон.Това се гледа и навън ! Защото Теодора също има вина ,а това ще го гледа и семейството и.Не се ли сетихте,че може да има семейни неприятности.Знаете ли дали съпругът и не е някой болезнен ревнивец?А тя в оправданията си спомена ,че във външния свят била приятелски настроена и към мъжете и като усетела че преминава границата,се отдръпвала. Значи не е света вода ненапита.......Беше много ,много грозно....

# 377
Силно не му дреме на Любо кой ще отпадне преди него, само да не е Коцко от мъжете, за да си има Любо достоен съперник на финала, а че той ще е на финал, как е посмял някой да се усъмни!

И на този финал между Любо и Коцю, ще викам за Коцю, само за да видя шокираната физиономия на ЛюбчУ като падне Joy

# 378
В ретроспекция, тази бележка май не ме изненадва. Когато станаха ония драми с Живка, Мартина и #ЦициДоДжакузитоГейт, тогава на един от следващите епизоди съвсем, съвсем кратко показаха един разговор между Любо и Пламен, докато момичетата от тяхната група правиха упражнения и те са хилиха ехидно, като Пламен каза, че ще спретнат един секс, или нещо сходно. Теодора беше част от тази група и тогава Любо нямаше никакъв проблем с този коментар, даже ми направи впечатление именно това, защото тогава си помислих, че Живка сигурно е права и в тая групичка разговорите са предимно за секс, цици и автомобили.

А и мисля, че няколко потребители добре засякоха нещата, че това с "кривите пръстчета" е прекалено конкретно, за да не е било причина за някакъв тип флирт шега между тях. Аз имах случка, в която повод за флирт беше един паднал нокът Grinning чудното е как обаче в тия монтажи на епизодите никога не ни показаха тези моменти, за да си преценим ние самите дали е флирт, или просто шеги. За това пък слушахме как жените трябва да си седят вкъщи, защото имат цикъл, слушахме сума ти неща за изтърканата тема с Македония и гледахме девственика Виктор и неговия нескопосан флирт с Цветелина всяка седмица etc etc

# 379
Дяволо, много мъжки постъпи Любо, няма що... Защити един от „най-близките” си приятели в Чикаго, толкова близък, че не знае, че жена му ще ходи във Фермата... Всичките тези неща Любо ги наприказва като абслютна поза за пред камерите. Ходи и натиска Лорчето по ъглите, обвързаната Лора!, ама не й бил давал сигнали. Риъли? Май в Америка имат други разбирания за флирт и сигнали Joy Щото какъв е шанса и двамата американци да се тикат в една и съща ситуация, ама аршина е не двоен, ами стократен тука...

Като цяло Любо е такъв дървен философ, просто по приказките го усещам. Веднага  като има повод яхва вълната да се изкаже с адски банални клишета и да се изкара много морален и знаещ пред зрителите. А тая драма с жена му и семейството му, хич не му вярвам. Кой знае жена му какво има да каже по въпроса, но не ме и интересува. Абе, Любо всячески се опитва да се хареса на зрителите като мъжкар и морален стожер, заради финала! Grinning но мноооого се е объркал...

# 380
Момичета /не запомних никовете/, съжалявам, че не мога да вляза във филма ви. Не познавам лично Кирил, имаме общ приятел. Колкото до зодията му, всеки с ФБ профил може да я разбере. Ма вие си прожектирайте, няма лошо. 😏

# 381
Направо нямам думи, бе хора... Дори всяко нещо да беше по сценарий и да е нагласено от продукцията или  и тя да се възползвала от ситуацията, за да подсигури зрителския интерес, пак не мога да не се възмутя на обществото ни. Такива закостенели средновековни разбирания има, че направо се потресох. Където и да прочета коментар всичките бяха злобни, грозни и насочени към Теодора. Някой я набеди за вещица и я понесохте към кладата. Аз никъде не видях тази жена в предаването да показва специален интерес към някой от мъжете. Че реве и дразни и двойствения аршин, с който мери не може да се отрече, но чак да е предизвикала Пламен с нещо... Пратете кадър, бе хора, където се вижда да е в някакви интимни моменти с него. Тя се държи с всички по този начин. Не намирам осъдително и неговото отношение. Ми, харесал я, влюбил се и какво... хора са, Теди е хубава жена. Големи моралисти станаха българите, боже направо нямам думи. Аз в цялата ситуация нищо особено не видях. Продукцията да беше оставила да се развие, че да видим какво ще направят, пък те я съсякоха в зародиш, унижиха Пламен, не стана ясно дали Теди щеше да се поддаде на всичко това, но цялото общество скочи и ги заклейми. Но жената получи най-грубите критики, пък може и нищо да няма от нейна страна.
Средновековна драма...

# 382
  • София
Няма нужда от специален интерес - тя флиртува с всички. Позата й е на уязвима тийнеджърка, която уж не осъзнава, че флиртува. А и в допълнение е доста нестабилна емоционално. Имам чувството, че в реалния живот ще има проблеми с мъжа си по американски.

# 383
  • Варна
Скрит текст:
Направо нямам думи, бе хора... Дори всяко нещо да беше по сценарий и да е нагласено от продукцията или  и тя да се възползвала от ситуацията, за да подсигури зрителския интерес, пак не мога да не се възмутя на обществото ни. Такива закостенели средновековни разбирания има, че направо се потресох. Където и да прочета коментар всичките бяха злобни, грозни и насочени към Теодора. Някой я набеди за вещица и я понесохте към кладата. Аз никъде не видях тази жена в предаването да показва специален интерес към някой от мъжете. Че реве и дразни и двойствения аршин, с който мери не може да се отрече, но чак да е предизвикала Пламен с нещо... Пратете кадър, бе хора, където се вижда да е в някакви интимни моменти с него. Тя се държи с всички по този начин. Не намирам осъдително и неговото отношение. Ми, харесал я, влюбил се и какво... хора са, Теди е хубава жена. Големи моралисти станаха българите, боже направо нямам думи. Аз в цялата ситуация нищо особено не видях. Продукцията да беше оставила да се развие, че да видим какво ще направят, пък те я съсякоха в зародиш, унижиха Пламен, не стана ясно дали Теди щеше да се поддаде на всичко това, но цялото общество скочи и ги заклейми. Но жената получи най-грубите критики, пък може и нищо да няма от нейна страна.
Средновековна драма...
Просто е недолюбвана, затова. Ако Пламен беше писал на Живка, съвсем друга работа щеше да е... Simple Smile

# 384
  • До морето
И аз на опашката за спойлер!

Участниците имат ли инстаграм? Има ли някакви реакции там?
В съседната боза по Нова, която отдавна спрях да гледам, всички участници имат инстаграми, постоянно пускат лайфове. Коментират неща, които и те за първи път виждат, признават си, че нещата вътре са  били по друг начин. Въобще - отговарят на вечния въпрос на зрителя Как ли се чувства тия сега кат' се гледат НА телевизора???

# 385
Скрит текст:
Средновековна драма...
Просто е недолюбвана, затова. Ако Пламен беше писал на Живка, съвсем друга работа щеше да е... Simple Smile
Абсолютно! Но и аз не съм голяма фенка, но чак пък толкова, жените са много злобни същества.

# 386
И аз мислех, че ще ми падне в очите Пламен ама не. Издразних се как за не знам кой път Теодора беше жертвата. То рев, то сополи. Ако не си виновен няма да ревеш толкова, взимаш бележката и нищо не казваш, пък после ревеш. Не съм от консервативните, нито пък ми е такова и семейството, но не ми е нормално да се прегръща със всеки един мъж от фермата и да прави клекове точно в спалнята и да пита Пламен какво точно е сънувал. Такъв голям двор, тя точно там при мъжете беше застанала. Отделно на разкриването на бележката, те с Пламен пак седяха един до друг. Предполагам, че ако мъжа на Теодора е много ревнив, това също би му направило впечатление. Ясно е, че всичко е нагласено и режисирано. Защо не питаха Теодора защо е прибрала бележката, или как я е получила? Целия епизод според мен беше насочен към Пламен с цел да го очернят. Видяха, че и двата лагера го харесват и айде. Така няма да се осъществи планът им за победата на Кирил.

# 387
wiwala75,
упреквам единствено реакцията на Теодора, защото можеше да излезе елегантно от ситуацията. Да, разбирам, че чувствата и емоциите вътре вероятно са крайни поради затворената среда, но дори това не обяснява напоителната драма, в която тя влезе. Иначе поне за мен е ясно, че няма нищо гнило, колкото и да се мъчи да ни убеди гласът зад кадър.
А човекът, който преигра повече от Теодора, е Любо.

# 388
wiwala75,
упреквам единствено реакцията на Теодора, защото можеше да излезе елегантно от ситуацията. Да, разбирам, че чувствата и емоциите вътре вероятно са крайни поради затворената среда, но дори това не обяснява напоителната драма, в която тя влезе. Иначе поне за мен е ясно, че няма нищо гнило, колкото и да се мъчи да ни убеди гласът зад кадър.
А човекът, който преигра повече от Теодора, е Любо.
Не, Иван преигра всички.

# 389
И аз мислех, че ще ми падне в очите Пламен ама не. Издразних се как за не знам кой път Теодора беше жертвата. То рев, то сополи. Ако не си виновен няма да ревеш толкова, взимаш бележката и нищо не казваш, пък после ревеш. Не съм от консервативните, нито пък ми е такова и семейството, но не ми е нормално да се прегръща със всеки един мъж от фермата и да прави клекове точно в спалнята и да пита Пламен какво точно е сънувал. Такъв голям двор, тя точно там при мъжете беше застанала. Отделно на разкриването на бележката, те с Пламен пак седяха един до друг. Предполагам, че ако мъжа на Теодора е много ревнив, това също би му направило впечатление. Ясно е, че всичко е нагласено и режисирано. Защо не питаха Теодора защо е прибрала бележката, или как я е получила? Целия епизод според мен беше насочен към Пламен с цел да го очернят. Видяха, че и двата лагера го харесват и айде. Така няма да се осъществи планът им за победата на Кирил.
Много точно казано! А дали самата Теодора не е сигнализирала продукцията, защото се е усетила, че не е толкова "света вода ненапита", а атаката е най-добрата защита.

Общи условия

Активация на акаунт