🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 335
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 510
Ама сега като се замисля те всички спят и се преобличат в едно помещение. Не вярвам мъжете да не са виждали жените по бельо, Та Пламен със сигурност е успял да огледа Теди волно или неволно. Тя има хубаво тяло. Със сигурност не е останал безразличен. Joy Сега, кривите палчета, са по-голям детайл, който не е толкова лесно да забележи, но може да е ставало дума под формата на някаква шега.

# 511
  • Варна
Вчера пак даваха откъс как Мартина се къпе до джакузито със златисто горнище. И както е мокра, с настръхнали зърна, все едно си беше без горнище и мъжете определено са оплезили езици. Може Живка и този момент да е визирала, не буквално гола, а почти.
Ееее, пак ли? Без горнище каза Живка.
То не беше в , на, около джакузито. Чисто гола, без , с малко горнище... Излъга умишлено.

Скрит текст:
Еми който и да се къпе на студа ще му настръхнат зърната. Innocent

Сега, кривите палчета, са по-голям детайл, който не е толкова лесно да забележи, но може да е ставало дума под формата на някаква шега.
И аз мислех, че са голям детайл, докато някой тук не постна снимката на Теди, която е на стената във Фермата. Точно там и се вижда кривия палец. Явно е коментирано.

# 512
  • Другата България
За дуела и отпадналия участник.
И аз се сдобих с такъв посред нощ.
Няма да го коментирам, няма да коментирам и ратаи и дуелисти, защото знам.
Ще ми е интересно как се стига до там, въпреки, че имам подозрения.

# 513
  • София
За мен Кирил не е читав човек. Оттам нататък дали е актьор, инженер, лекар или философ, е абсолютно без значение, дори да е гениален в това, с което се занимава. Не бих го харесала в никакво амплоа, просто защото не е читав човек.

# 514
Моята теория е, че става въпрос за палците на краката. Щом тези на ръцете й са леко криви е напълно възможно да има такава структура и на краката също да са криви. А и заигравка с краката би било нещо по-палаво, което разбираемо Пламен не искаше да излиза наяве, че е написал.

Аз мисля, че случката, която описва Живка се е случила. Просто не ни я показаха. Може Мартина да не е била точно топлес, а с някакво много изрязано горнище. А може и да го е махнала по някое време. Било е тъмно, може да е била седнала с гръб в дкакузито и да е мислила, че камерите няма да я уловят. Просто много пъти се повтори тази случка, за да е пълна измислица.

# 515
  • Варна
Просто много пъти се повтори тази случка, за да е пълна измислица.
Как така се е повторила? Само тук продължава да се дъвче това.
Когато поискаха обяснение на Живка, тя каза че няма да коментира повече и за тях там тази тема приключи.

П.П.
Викторината на Ваня и Любо
https://www.facebook.com/watch/?v=563502741377797

# 516
И аз моля за спойлер.

И също предлагам ако няма някакво родено в темата правило, да не се стига до персонално молене за спойлери, защото само пълним темата и е една излишна занимавка, вместо да се използва предвидената за целта функция на форума за скриване на текста при публикуване. С една дума - публикувайте ги тези спойлери, сложете един предупредителен надпис отгоре и който иска - отваря, който не иска - не отваря. Вместо да пишем 30 човека празни съобщения че искаме споменатия спойлер.

# 517
  • София
Ако Теди не беше ревала така и да драматизира излишно, хората щяха да са на нейна страна. Даже можеше и да порицаем Пламен. Но така изиграно беше толкова фалшиво, че трудно някой да я съжали, защото нищо не е станало или поне нищо не ни е показано. Тя си знае има ли нещо повече.

# 518
  • sofia
Ми, откъде да знае тя как да реагира, че хем агнето цяло, хем вълкът да е сит.
От там й произтичат всички неволи и поводи за рев на въпросната. Няма такъв филм да угодиш и да си лицеприятен на всички. Заемаш позоция и си я отстояваш, ако размислиш - добре, сменяш позицията. Ама аз така, ама след малко онака и ако може аз да съм бялата и с добрите намерения, а пък другите нещо са ми направили.

# 519
  • Другата България
Ако Теди не беше ревала така и да драматизира излишно, хората щяха да са на нейна страна. Даже можеше и да порицаем Пламен. Но така изиграно беше толкова фалшиво, че трудно някой да я съжали, защото нищо не е станало или поне нищо не ни е показано. Тя си знае има ли нещо повече.
По-фалшиво дори и от на Киро Артиста постановките.
Буквално от нищо стана не нещо, а много повече от неееееещо.

# 520
Кажете , че се чудя...нали Пламен е използвал думи от Алманаха , за да кодира мераците си към Девата от Чикаго...как намери дума " палчета" в текста...впечатлена съм.

Вече си мисля, че Любо е брат на Теда😁

# 521
Много е сложен шифъра, няма цели думи, а букви. Представяш ли си да търси палчета в целия алманах, току виж го прочел и научил Grinning

# 522
  • Варна
Ако Теди не беше ревала така и да драматизира излишно, хората щяха да са на нейна страна.
Теди се скъса от рев в ролята си на въображаема майка на Лора на въображаемата им сватба с Любо.
Теди плаче по всеки един повод. И без повод.
Как изобщо очаквате, че точно сега няма да реве? Grinning

# 523
  • София
Във ФБ са пуснали състезанието с въпросите за фермер на седмицата между Ваня и Любо. Който иска може да го гледа. Явно са получили много упреци затова, че не са го включили в предаването.

# 524
Сигурна съм, че Живка отново спомена сваленото горнище на Мартина. Беше миналата или по-миналата седмица. Не помня вече контекста, т.е. тя си държи на нейното, но дали е така е друг въпрос.😀

Теди ясно, че щеше да реве, ама друг път пореве малко и се спре, пък вчера беше без спирка. А и не бяха само сълзите. Цялата и реакция ми беше неадекватна и пресилена.
Пламен в моите очи постъпи грешно с тази бележка, но начина по който овладя ситуацията след това ми хареса - пое си вината и запази нейното достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт