🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 353
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Иван е предаването каза, че едното число показва кой ред, а другото число кой номер подред е думата. Ако числото показваше букви шифърът щеше да е много по дълъг според мен. И наистина в алманаха едва ли би имало думата "палчета'? Thinking Дали не е всичко по сценарий? Точно излезе Цвети и се прекъсна любовната нишка с Виктор и вкараха някакви бележки и драма с Теди и Пламен?!

# 527
Не е имало дума "палчета" в Алманаха. Първото число показва кой ред да се гледа, а второто номера на буквата на самия ред.

# 528
Палчета-малчета за мен е уйдурма/ измислица на продукцията/. И Пламен игра роля  като пето разряден артист. Не усетих почти никаква емоция или чак толкова неудобство от конфузната за него ситуация.

# 529
  • Варна
Палчета-малчета за мен е уйдурма/ измислица на продукцията/. И Пламен игра роля  като пето разряден артист. Не усетих почти никаква емоция или чак толкова неудобство от конфузната за него ситуация.
Че Пламен кога е показвал емоция?

# 530
Изгледах викторината и не мисля, че Ваня нарочно е паднала. Може и да е добра актриса, знам ли, ама съм по-склонна да вярвам, че си се обърка и забърка. На последния въпрос имаше шанс да изравни точките, но го профука. А въпросът не беше с кой знае каква трудност. Любо и той не блестеше хич, поне на въпроса за Батенберг можеше да вземе точка по метода на елиминирането на два от отговорите.

# 531
Пацо:  син на кмета на Ябланица...заиграва се с женени какички ...
Нова за мен информация 😁
Теда не е вкарана само да реве...ако наистина се знаят с Пламен преди формАта, може да стане интересно.

# 532
Не е имало дума "палчета" в Алманаха. Първото число показва кой ред да се гледа, а второто номера на буквата на самия ред.

Ами значи трябва да има 25 реда на бележката, защото буквите в цялото изречение, което е написал Пламен  са 25. На мен ми се сториха по- малко. Някой ако има скрийншот да качи, но на мен ми се сториха по-малко редовете на бележката. Това би показало дали е реално или не Blush

# 533
Вие сега шифърът на Пацо ли се мъчите да разчетете?

# 534
Ах, този кметски син! Изложи кмета, изложи Ябланица, майка му сигурно и тя реве у тях от мъка Grinning Направо се вбесих на Гласа, че натърти, че е син на кмета. Явно Пламен с друго не може да блесне ли, що ли...

Айде някой да ходи на купи Алманаха, да дава скрийншот на бележката и да разгадаем текста, дали аджеба пише нещо за палчета Joy

# 535
  • Варна
И аз съм изненадана че е син на кмет. Мисля че го нямаше във визитката му.

# 536

Ами значи трябва да има 25 реда на бележката, защото буквите в цялото изречение, което е написал Пламен  са 25. На мен ми се сториха по- малко. Някой ако има скрийншот да качи, но на мен ми се сториха по-малко редовете на бележката. Това би показало дали е реално или не Blush

Не ми се търси сега, но най-отгоре пишеше "стр.79" и отдолу имаше 2 колони с по 2 числа.

# 537
# 538
Аз виждам комбинации в 2 колони на десетина реда. Достатъчно за 25 букви.😀

# 539
  • София
Изгледах и аз викторината.
Трагикомично представяне и от двамата, особено от повелителката на светлината.

Ваня не е гледала Козият рог и Вчера. И колко гордо го каза.
Ще си спестя коментара, че няма да е приятен...

първи дружки 🙂
ами като деца са, честно.

Общи условия

Активация на акаунт