🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 348
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 540
Поправeте ме , ако греша:
Винету като наруши правилата , я наказаха да не гласува с камъче. При положение, че нейното нарушение може реално да промени хода на играта.
Нарушението на Пламен е писането на бележка, тийнейджърски порив, дори не е във връзка с номинации . Наказан е повече , и Иван доста повече му чете морал...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 19:13 от dany_nik

# 541
Не разбах аз поведението на Теодора.
Получава някаква бележка, която не разбира. Не е ли логично да каже "абе Пламка, какви са тия шифъри, какви са тия кодове"
Тя си я прибира, въпреки че нищо не била разбрала.
После като ѝ казаха какво пише там, най-логично ми се вижда да се изхили и да каже, че изобщо не е предполагала за каква глупост става въпрос, да приключи въпроса, когато се обсъжда така пред всички и после на 4 очи да му каже на човека, че не е правилно това и че си има семейство, на което няма да му е приятно  да се случват тези неща и на нея също не би ѝ било приятно да се забърква в такива лав сторита.
Обаче тя почва с ревовете и олелията, от която изобщо няма нужда и се държи наистина каъо гузен негонен бяга.

# 542
Ами Тедка си е ревла!Какво и се чудите на поведението…Тя ходи се чекне,после кметския син виновен😁 Друго си е малко драма да вкарат!

# 543
  • Sofia
Абе жената си е красива, свястна и с добра душа, а ние тука я очерняме от завист.

# 544
Аз пък все си мисля, че това с бележката е уговорено между продукцията и Пламен.

# 545
  • София
Абе жената си е красива, свястна и с добра душа, а ние тука я очерняме от завист.
Да, аз действително най-искрено й завиждам, че изобщи не знае къде се намира. Joy

# 546
Оф, то ше кажете, че тайните на тайните служби е предал на Теди тоз кметски син, пък тя шъ ги предаде на американците, хахаха.
Пък, тя да ги опази взе да играе роля като истинска Мата Хари, за да не я хванат.

# 547
  • Вестерос
Аз пък все си мисля, че това с бележката е уговорено между продукцията и Пламен.
Абсурд

# 548
Малко не знам дали да гледам тази вечер продължението на бележковата драма.

Пламен не ми е паднал в очите, напротив, издигна се. Човек на място, дума не обели и запази мълчание по въпроса. Запази достойнството на Теодора, докато последната нямаше такива скрупули. Направи се на неразбрала, невинна и безпомощна и опищя орталъка колко е онеправдана.

Живка кефи с коментар. Иван ме попиля от смях. Много си вярваше, че му отива да чете морал.

Любо ужасно много ми заприлича на Георги от четвърти сезон. И онзи така се цъклеше, докато държеше сметка кой какво щял да прави с наградата.

Айде, от мен да мине, ще гледам. Тамън да видя какво ще е наказанието.

# 549
Да, аз действително най-искрено й завиждам, че изобщи не знае къде се намира. Joy

Аз й завиждам, че Пламен й е писал бележка Grinning Пламене, и аз имам криви пръсти!

# 550
  • Другата България
Омърсена? Това снощи съм го пропуснала.
Тя се чувства омърсена. Уаи? Кой я е омърсил?
И как извъртяха нещата групата на Урко, ей....

# 551
Оххххх пак се продължава с драмата. Започна да заприличва на Индийски сериал 🤮🤮🤮

# 552
😂😂😂ТедиТу се държи, като изнасилена😂😂😂Тя каква е лисица😂

# 553
Брей, Тедка все едно не бележка са и писали, ами са я изнасилили.. с извинение. Чак омърсена.
Не могат ли като нормални хора да изговорят нещата, а ще се игнорират?

# 554
  • Другата България
Тая Теодора верно не преиграва, а направо прекалява с преиграването.

Общи условия

Активация на акаунт