🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 444
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 600
На Живка победата се дължеше на добрата подредба на звездите й, сори, ама битката си беше абсолютно равностойна и само шанс я измъкна. Бях за Мартина, защото не харесвам Живка, но се изкефих и на двете и наистина са силни.

# 601
Що па решихте, че Виктор отпада. Може да избере Стефан..

# 602
  • Другата България
Урко обаче започва да обработва Виктор да не избира Джери.
Как си лягат вечер тия хора, това направо........за да осигури собствения си американски з@дник, който отсега вижда на финала, и за да осигури до него з@дника на най-слабия мъж вътре, за да има той облага, е готов да манипулира наивния и доверчив Вики, насаждайки му.....ще чуем какво.
И Виктор ще клъвне като шаранче. Веднъж се хвана на кукичката на цветната стюардеса, сега ще клъвне и на тази на "бизнесмена от Чикаго".
Направо ми се отщя да ги гледам и слушам, и двамата с Кирил.

# 603
Любо само Девата ще пази. Всички други под ножа. И въпреки това е тъпо парче.

Коцко ли имаш предвид?

Доволна съм, че Живка и Георги се спасиха. Тарзан или има някакви свои си планове или си мислеше, че "неговите" хора са непобедими. И реши да ни даде "зрелища". Joy

# 604
Ей, такива битки искам - съспенс до финала.😁 Много ми харесаха. Браво на отбор Ж. Марта и Живка са ми много равностойни и отидат ли една срещу друга на дуел ще е много оспорван.

Не мога да го разбера това командорене на Виктор от страна на Куин Джокондата. Реши, че му е шеф още преди да са влезли в обора.🙄

# 605
Аз мисля, че това си е било уговорка на Любо и Марта, с половин дума са се разбрали, а ръката е чисто стратегически ход, ако Марти случайно падне, да си има оправдание.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:44 от renji

# 606
Аз пък не вярвам, че ръката е оправдание.
Също имам подобен проблем и е отвратително.

Виктор вече е безинтересен, той и преди беше, но покрай Цветка влизаше в кадър - може да си излиза направо.

# 607
Аз пък не вярвам, че ръката е оправдание.
Също имам подобен проблем и е отвратително.

Виктор вече е безинтересен, той и преди беше, но покрай Цветка влизаше в кадър - може да си излиза направо.

Аз не разбрах да има диагноза или конкретен "проблем". Изтръпване на ръката е нещо, което всеки човек е преживявал неведнъж.

# 608
Този пък не се наяде и не му стигна кръв.
Тарзан бил императорът. Rolling Eyes

# 609
  • Другата България
Няма да мога да ги издържа.
Утре вероятно ще пропусна.
Няма такива хора, Урко и Джери, просто....това са ужасни хора.
Толкова треперят за себе си, толкова ги е страх, толкова са жалки, толкова са смешни.....

# 610
Аууууу, Урко колел и бесел! Щото бил императорът. ЖДНБ

# 611
Тези човечета имат такова его, че направо не знам къде го побират в малките си душички...
Ох, допълвам се... Кресненския бек, седнал да обяснява на габровския бек, че са повече от севлиевския бек! Мале, колко си дребен, Любчо... чак си невидим с просто око - като амеба.

# 612
  • София
То егото обичайно е обратнопропорционално на интелекта.

# 613
Тези човечета имат такова его, че направо не знам къде го побират в малките си душички...
Имат си самочувствие хората, Марта и тя, ще ги мачка и размазва и с една ръка, нищо че падна, но то щото е с една ръка 😂😂😂😂

# 614
"Виктор плюе на това, за което аз мисля за него" - Любчо наистина се взема за голям "авторитет". Не бил тъп. Дали? Киро пък може ли да каже някое изречение без да избълва куп обиди срещу някого? Теодора също не може да свърже и три думи в една логическа единица.

Общи условия

Активация на акаунт