🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 461
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 615
Апхахахахахахаха GrinningJoy
Любо заяви, че има чувство за самоирония, но има и авторитет. После срина дори и илюзията за това, като почти просълзен, обиден от другарче, обясни, че не е тъп, щом е отговорил на 2 въпроса от викнорината. Плача! 🤣🤣

# 616
Леле, не бях забелязала как изглежда опашката на КирЕ. В ступор съм, що за безумие? Joy Joy

Обаче като станат фермери и нагледно ни демонстрират какво значи изразът: "наяла се въшка, навирила опашка". Но пък досега не е имало император за фермер.
Ох, Дора пак е неудовлетворена. Чакам да заплаче.

# 617
Теди Drama Queen!
И веднага се намери нов утешител за нея!

# 618
Ся изнасилената очаква клада и Пацо сам да драсне клечката, след което да се окачи на кола. Тая женица е толкова смешна и жалка, че не е истина! За Ивайло няма смисъл да говоря, този е абсолютната Нула за мен.

# 619
  • Разпиляна във въображението
Нещо пропуснах, за съжаление не и високото самочувствие на Любо. Какво е направил пак Георги, че Кирил отново е запалил?

# 620
Страшен кеф ми стана от това което Георги каза на Любо а той горкия се засегна и почти пусна сълзица като Теодорчитуу и тръгна да се обяснява на Кирил дето постоянно се подиграва на четворката. С чист късмет взе теста. И се тупа по гърдите.

# 621
Пламен да не е изнасилил Преподобната? Такава драма!

# 622
Тая женица има сериозни психологически проблеми!

# 623
Теди плаче. Теди шие на машината, Теди бродира. Теди бродира и плаче. Теди иска извинение. Теди пак плаче.
Одеве имах прозрение, че ми прилича на героиня на Емили Бронте.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:23 от Mysterious_Former

# 624
  • ново
Леле авторитетният какъв речник има...

# 625
Теди чакала специално извинение. И Ивайло й припява.
Мартина като наруши правилата, не се чувстваше виновна, другарчетата й бяха ок с поведението й. Сега Пламен да го разпнат, че Теодора не знам какво очаквала.
Киро и Любо сипят грозни, грозни думи.
Тия хора защо са толкова злобни?

# 626
Вече съм безмълвна, каквото и да кажа за тези, няма да е достатъчно! Гледам и ... давам заето. То самочувствие, то речник, то чудо!

# 627
Кефи ме групата на Живка. Тази злоба към тях от групата на простите и обидните думи, с които ги засипват, само показват безсилието на последните. Ще се отровят от толкова злоба и помия. Жалко е, че са толкова прости, че сега, когато се гледат, пак няма да осъзнаят какво дъно са.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Писах възмутена в страницата на "Фермата". Всичко това се гледа, слуша и монтира. Каквото и да е в момента са на свято място, а някои хора не спират, не спират да са отвратителни в думите си. Продукцията как го допуска?

# 629
  • Другата България
Теди плаче. Теди шие на машината, Теди продира. Теди бродира и плаче. Теди иска извинение. Теди пак плаче.
Одеве имах прозрение, че ми прилича на героиня на Емили Бронте.
Сега за капак ще иде да си търси пропуснатото извинение от Пацо.
Продължава да му се навира. После отново няма да е виновна.
Хора, това вече е безумно, тази жена наистина е с психологически проблеми, ужас!

Императорът с авторитет какъв речник извади, чухте ли?
Приглася му известния барман, постигнал много в живота благодарение именно на интелект - Иво Лондонски, и треторазрядното нещо с фалшивото смирение  и неуспешно превъплащение в праведна роля - Киро Хартиста. Тия тримата са направо...., на този фон Пламен е като глътка свеж въздух. А Стефан дори го забравиха, че съществува. И така трябва, от него няма какво да се научи, да се чуе - нова псувня, нова обида, нова сплетня или интрига - кротък възпитан човек, там в миманса да стои, там му е мястото!

Общи условия

Активация на акаунт