🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 483
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 630
Е, ся вече и аз спирам да я защитавам Тедка, ми нищо  достойно няма в постоянното мрънкане.
Двама фаворити ми се очертават, унизен Пламен и тихия Стефан.
За другите лицемери нищо нема да кажа.

# 631
Теодора е глупава като празна кратуна!
Егоцентричка и със сигурност има проблеми ментални.

# 632
Пак се чудя,  Урко ( мерси Merri ) и Винету не са ли гледали предишни сезони ...стратегии и интриги могат да те изведат напред в играта, но зрителския вот също има значение накрая.

Противни хора ...И непорочното моме от Чикаго , и Иво барман/ капацитет по всички въпроси, и Кирил артиста ...Лорчето горкото и то смотаничко, но ми изглежда  в някакви специални договорки с продукцията,  точно като Кирил .
Аз не бях фен на Пламен, но май на фона на другите е читав. Не ми дава мира твърдението, че се знаят с непорочната шивачка от преди сезона. Дайте инфо , де 😁

# 633
  • ново
Наистина не я разбирам тая какво иска? Май като приказката за кокошката, която бягала от петела, ама от време на време се обръщала да види да не би да бяга много бързо.

# 634
  • sofia
Тая егати мъката как изглежда в очите на другите. Всичко около нея трябва да се върти, аууу колко мъъъъка

# 635
Е, не. Извини й се, ама като в детската градина пред всички трябвало. Дано стане някакво чудо и изхвърчи тази седмица.

# 636
Пламен се опитал да влезе на едно място, в което никой не влиза. Дорее, къде ти е влязъл Пламен, че това не са го давали по тИлИвизора?
Много е зле тази, много. А Пламен ще ме загуби като фен, ако продължава да ѝ се обяснява.

# 637
В нейния свят ?..

# 638
  • Другата България
Наистина не я разбирам тая какво иска? Май като приказката за кокошката, която бягала от петела, ама от време на време се обръщала да види да не би да бяга много бързо.
Ако щеш вярвай, точно за това се сетих и идвах да го пиша, прочете ми мислите направо!!!
Аз вече се изчерпах, рядко ми се случва да няма какво да кажа, щото съм многословна по дефолт, но тук за тази жена наистина не остана неказано. Това последното, дето Пацо "влязъл с ВЗЛОМ" в личното ѝ пространство вече сложи окончателно капакът на и без друго вече прегорялата ми тенджера. Двамата ѝ авери я наковаха, толкова им личи страха от Пламен.....хем и двамата са по-грозни от него, хем са по-прости, хем са по-слаби.....толкова се чудеха как да ковнат "аверчето си", ей сега им падна перфектния момент. Скриха се зад една неуравновесена жена, и Пацо става грешник.
Дано спечели формата, и да им натрие носовете. Дано не е вярно това за Кирил, което продукцията ни демонстрира от доста време.

# 639
Много е зле тази, много. А Пламен ще ме загуби като фен, ако продължава да ѝ се обяснява.
Според мен окончателно се отказа повече да се занимава с нея! Joy

# 640
Теодора ще ме умори.😂😂😂 Да и се извинил, ама пред хората, да не говорили. Ама те забравиха вече, не ги чух да я коментират.
Пламен очевидно на масата не искаше да повдига въпроса, за да не и стане гадно на нея отново и после отиде да и се извини лично, както се прави. А не пред 15 човека да им прави пак сеир и да се унижава. Теди или е много глупава, за да не ги осъзнае тези неща, или е прикрита злобарка и просто иска да му е гадно.

# 641
Има една репетирана поза Теодора - с върната брадичка. И с присвити очи. И все едно гледа от високо, от балкона. И е толкова сигурна, че тя е центъра на вселената....Не я изтрайвам. От опечалено-надменната й физиономия ми се гади.

# 642
Теодора  е с видими психически проблеми, извинението трябвало да е публично. Защо ли, ами сигурно за да продължи цирка пред всички по дълго. Луда ми се вижда наистина, нещо не и е ок хич!

# 643
Само дано сега цяла седмица Тетка не обяснява на Пламен къде и как е сбъркал и как най-правилно да се извини.

А Любо какъв долен и той, изнудва Виктор да си избере  с чест и достойнство дуелисти. Живка добре му каза, с чест ще напусне Фермата.

# 644
То най-смешното е, че всъщност имаше ситуация, където можеше да се обърне по-специално внимание на действията на един мъж (Георги) към неподозиращи жени (Ваня, Красимира), но и Ваня, и Красимира успяха цивилизовано да обяснят, че не одобряват подобни близости и това получи точно две минути екранно време.

Но Теодора с една тъпа бележка, не можа простичко да каже на Пламен, че няма никакъв шанс, да не общува с нея и да не й създава проблеми отвън. Честно ви казвам единственото ми обяснение, което би я накарало да изглежда по-добре е, ако приемем, че може би съпругът й е някакъв мега агресивен и ревнив тип и наистина да направи голям проблем извън фермата, но пък не искам да клеветя трето лице, което дори не е във формата.

Общи условия

Активация на акаунт