🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 379
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Аз с Теодора приключих.
За съжаление ще я гледаме поне още седмица - и женски да е дуела, Мартина няма да избере нея, това е ясно.
Съсредоточавам се върху мъжката част, там има повече за коментар.
Тримата главни герои с подкаста , който О, чудо - само фермер не е бил, това чакал този коляЧ на животни, дето подскачаше в епизод 1 или 2 беше, че една мишка не може да убие...та в тези има повече поле за изява на пиперливия ми понякога език. А и те ми дават достатъчно поводи, особено в дни като днешния.

# 646
  • Разпиляна във въображението
А Виктор знаеше ли, че Любо пази Коцето за рождения ден?

# 647
Ако Пламен  й се извини пред другите, може да поплаче отново  , и да обясни за нейния свят ( психически отклонения ????)   да е в главна роля още за малко😁
На саме не е същото. Как ще разберат всички колко е целомъдрена и омърсена???

# 648
  • ново
Мери, може да се каже и "Сърби, боли, драго ми е!" Повече от сигурна съм обаче, че и тя харесва Пламен. Увърта се около него, уж му търси извинението. Ако има да казва нещо, да го направи с две думи, не да влачи рЕчи.

# 649
Хахахахах, епизодът беше досаден като изключа дуела, но тук се скъсах от смях. Много благодаря за всички остроумни коментари, които поне неутрализираха изсипаните на едро тъпоумия във фермата! Flowers Hibiscus
Това за кокошката пред петела беше много точно. Laughing

# 650
Тарзан си пази Коцко за него, обаче Виктор щял да е страхливец, ако го дръпне на дуел. Както го подценяват, как ще се изкефя плахият гласец да ги победи.

# 651
  • Велико Търново
Кажете , че се чудя...нали Пламен е използвал думи от Алманаха , за да кодира мераците си към Девата от Чикаго...как намери дума " палчета" в текста...впечатлена съм.
Че да не би пък да има "целувам"?

И понеже се правят опити за конспирации относно злополучната бележка...

Точно 25 цифрови комбинации са. Т.е. 25 букви.

Гледах и аз викторината. Не знам на какво точно се дължи, но Ваня наистина е много зле! И как чистосърдечно си каза, че не е гледала "Маргарит и Маргарита", "Вчера" и "Козият рог"...
А, и още нещо. Понеже на няколко пъти прочетох, че тази викторина (за фермер на седмицата) била с въпроси от Алманаха. Явно някои хора така и не са разбрали досега, че не е така. Такива въпроси се задават на другата - за определяне на щайгите с провизиите.

Марчина ще се скатава от ратайството, като се извинява с ръката, то е ясно...
А като/ако изберат Виктор за първи дуелист, тя остава сама ратай. Тогава вече дали ще ѝ е минала ръката? Rolling Eyes

почти просълзен, обиден от другарче, обясни, че не е тъп, щом е отговорил на 2 въпроса от викнорината. Плача!
Даже на един. Satisfied

Тедка искаше да игнорира Пламен. Май няма да стане. Обаче пък аз някак успявам да игнорирам нея. Не вярвам да пропусна нещо кой знае какво...

# 652
Към момента за всеки от мъжете ще ме е яд да си тръгне преди Теодора. Уви, при мъжки дуел още две-три седмици ще има да дъвче Пламен, тъпата бележка и криви палчета.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:59 от Mama xxl

# 653
Не мисля, че мъжа и е ревнивец, който я тормози. Ако имаше нещо такова, отношението и към мъжете щеше да е съвсем различно според мен.

# 654
  • София
Значи.... гледам и не вярвам на ушите си! Какъв е този булшит /простете френския ми/, с който ни заливат от два дни?! Какви са тези противни хора, как успяха да ги намерят в такива количества и как се побира на това малко пространство толкова огромно его?!
Изпитвам непреодолимо желание да предпиша спешно на Теодора някакви лекарства. Жалко, че не съм лекар, защото съм сигурна, че това се лекува. Това просто не е нормално, премина всякакви граници на фантазията и междупланетните норми с измислиците си.

# 655
Любо само Девата ще пази. Всички други под ножа. И въпреки това е тъпо парче.

Коцко ли имаш предвид?

Доволна съм, че Живка и Георги се спасиха. Тарзан или има някакви свои си планове или си мислеше, че "неговите" хора са непобедими. И реши да ни даде "зрелища". Joy
Хахах, не ТеУдора.Joy
Замислих се за това Т и аз. Ми...нормално е сЕкаш са омеква до И-то.
И не мисля че е грешно. Това си е чиста фонетика. Тъй че Ивчо-Противчо ( край, вече го намразих), да не се прави на професор. Както не казаш "НожЪТ", натъртвайки на пълния член, така и това натъртване на Т- то ми се струва прекалено. Все едно по пернишки да втърдявяш Л- то. Ето, той пък казва Уъ. Да взима уроци при Уогопед.

# 656
Какво пък толкова се е запънал Урко да варди Коцьо? Та и всички други трябва метани да правят на Свети Коцьо! Любо да го прати на дуел, па да иде той втори дуелист, пък да падне / от любов /. И ей ти го на Коцето, отива на Куииз за фермер.
Joy

# 657
Ех, фермата се преполови аз едва сега набарах тази тема и чета ли, чета! Ми то тук по-интересно отколкото на екрана било!

# 658
Кажете , че се чудя...нали Пламен е използвал думи от Алманаха , за да кодира мераците си към Девата от Чикаго...как намери дума " палчета" в текста...впечатлена съм.
Че да не би пък да има "целувам"?
.............
Права си. Мислех, че може да има "целувам " в описание на някой обичай ...докато "палчета " едва ли.

# 659
Бе тоз Кочо не се нахрани, бе. Чак на кравата се наканил. Май се мазни на Урко. Грижи се за него да хапва протеинчета.

Общи условия

Активация на акаунт