🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 238
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Само писма не! Не може да има такива писма три поредни сезона. Ужас!
Дано да не са й дали лист и молив!!!

# 826
Знам, че не обичате да се говори за зодии, но Пламен е скорпион (мисля).
Ако е Скорпион наистина реакцията му е класика.
Дори и да се чувства за нещо
 виновен, няма да го покаже.
А реакциите и драмите на Теодора само може да го вбесят.

# 827
Само писма не! Не може да има такива писма три поредни сезона. Ужас!
Дано да не са й дали лист и молив!!!
Може да вкарат мъжа й за малко и тя да му поплаче на рамото...

# 828
  • София
Реакцията на Пламен след разкриването на бележката му в понеделник ме смути. Дотолкова, че няколко пъти връщах кадрите.

На мен ми изглежда не притеснен, а по-скоро сърдит, че го разкриват и му развалят забранената игра.
Гласът му не трепва. Може да е малко по-мек, но тонът е стабилен. Погледът му е спокоен, излъчва самоувереност и леко раздразнение.
Не виждам и следа от изчервяване, изпотяване, учестено примигване, свеждане на поглед надолу или каквато и да е тревожност.
Той не вижда и не чувства нищо нередно в действията си. През цялото време, контролът му над ситуацията е почти безупречен.
И това е в максимално стресираща среда: след двоен фал, пред цялата група, пред камери, пред един от двамата продуценти (т.е. най-високия авторитет наоколо).
Аз пък видях друго. Да, в крайна сметка успя да запази самообладание, но разбра за какво става дума още когато Иван спомена писмото. За кратко изглеждаше притеснен и объркан, но се овладя. Пък и със сигурност за него беше изненада как останалите реагираха на ситуацията, сякаш е чудо невиждано.
Със сигурност видях и една гузна и засрамена Теодора. Просто се чуваше как мозъкът й щрака в паника да измисли как да излезе суха от водата, докато Иван говори. Поради отчайваща липса на въображение обаче, сведе вариантите до единствения познат - рев до посиняване.

# 829
А представяте ли си от Хамериката да дойде мъжо на Дева непорочна и с Пламката да направят един рицарски двубой. За награда на печелившия купичка сълзи.

# 830
На снимката от кадъра, пък и докато го гледах оня ден Пацо, има(ше) вид на отегчен, на човек, който си мисли: е, добре, вие в ред ли сте, до тук ли опряхте да ни разпъвате за една бележка. Аз съм ок, ма за нея мислите ли? Що правите такива неща!? Какви са тия циркове? - това чета аз в погледа му. Въобще не е нито трогнат, нито уплашен, нито притеснен, че са го хванали, по-скоро е раздразнен, че го правят на такова зрелище, каквото в неговите представи въобще не е.

# 831
А представяте ли си от Хамериката да дойде мъжо на Дева непорочна и с Пламката да направят един рицарски двубой. За награда на печелившия купичка сълзи.
Аз си го помислих това нещо, че може да го вкарат. Или да запишат видео с реакцията му по казуса и да им я пуснат във фермата. Важно е драма и рейтинг да има. Joy

Ако е имало и други бележки искам да ги видя. Grinning

# 832
За мен на Теодора не само палчетата, но и крачката са криви.
То и аз да бях на мястото на Пацо, повече щях да съм ядосана, отколкото друго.
Пък и ако системно ходи с омъжени, отдавна е претръпнал, че някой може да му чете морал.
Любо е много смешен. Знаел е, че Пламен си пада по омъжени какички, и въпреки, че не харесва такива л@йнари, както се изрази, до оня ден нямаше никакъв проблем с това. Докато не стана въпрос за Теди.Sunglasses

# 833
  • Sofia
Знам, че не обичате да се говори за зодии, но Пламен е скорпион (мисля). Като скорпион мога да кажа, че винаги сме хладнокръвни и ВИДИМО запазваме самообладание, независимо какво става вътре, защото всяка реакция Е слабост и оръжие в ръцете на "противника".

Явно отстрани изглеждаме психопати за някои. Joy
Пламен реагира мъжки - запази самообладание и не влезе в обяснителен режим. Чувствата , желанията и отношенията с жена са си негова лична работа.  За наказанието на групата и неудобството за нея се извини. Достатъчно е.
Иначе го виждам като тежък интроверт.

# 834
Много искам Коцето да отпадне. Толкова ми е противен с отношението си към животните. Плаши ме, изглежда сякаш и човек би заколил, ако му е нужно.
Кадрите с него са изключително гнусни и се надявам да ни ги спестяват.
Изпитването на удоволствие от отнемането на живот не го разбирам. И да и в моето село се колят животните като им дойде ред, но с уважение и без наслада. В Коцето има нещо много сбъркано.
Телето още не се е родило, те вече мислят как ще го "гътнат"! Двата опосума , ако и това допуснат просто спирам да гледам завинаги! По- добре турски сериал бахти!

# 835
Скрит текст:
Явно отстрани изглеждаме психопати за някои. Joy
Пламен реагира мъжки - запази самообладание и не влезе в обяснителен режим. Чувствата , желанията и отношенията с жена са си негова лична работа.  За наказанието на групата и неудобството за нея се извини. Достатъчно е.
Иначе го виждам като тежък интроверт.
Харесва ми това мнение.
Това дали някой е интроверт или есктраверт е различна дименсия от това дали е чувствителен или устойчив.
В случая ще да е стабилен / устойчив / уверен.

Допълнение: Ей, тия лакомници ако са посегнали на теленцето на кравата как ще ги псувам!!!

# 836
  • София
Определено Пламен запази завидно самообладание. Или е сериен убиец или професионален килър. Може и шпионин или в най-добрия за него случай професионален покерджия. 🙂 Избирайте на воля.
Всеки случай е крещящ пример за класически интроверт.

Само дано не вкарат мъжа на Теодора във Фермата, че И/А имат този афинитет още от Къртицата. Добре че е чак в Чикаго, та няма шанс (надявам се).

малките палавници 🤗

# 837
Ако има как Иван, Андрей и Ники Николов да разкажат пред строя за собствените си подвизи по време на браковете си, като поне двама от тях - с омъжени жени, рейтингът ще е феноменален. Тази клета бележка я издоиха още в понеделник, не знам какво още ще се дълбае и тази вечер.

# 838
Преди предаването има бая време кастинги.
Може да са видели, че има шушу-мушу между Тедка и Пацо и затова да са ги вкарали и двамата. Аналогично на Красимира и Димитър от предишен сезон . Тогава Димитър отпадна на ранен етап, но продукцията го върна и любовта имаше време да процъфти пред камера.

Само се тревожа , Теда да не напише някое писмо на мъжа си ( да му обясни , колко е непорочна, не за друго )   , и да гледам сълзи и драма , и да ме осведомява от екрана как е в нейния свят😁
Е,тогава ще ни се отрази на водомера на всички нас тук! Сълзи,сълзи .....много !!!!

# 839
На снимката от кадъра, пък и докато го гледах оня ден Пацо, има(ше) вид на отегчен, на човек, който си мисли: е, добре, вие в ред ли сте, до тук ли опряхте да ни разпъвате за една бележка. Аз съм ок, ма за нея мислите ли? Що правите такива неща!? Какви са тия циркове? - това чета аз в погледа му. Въобще не е нито трогнат, нито уплашен, нито притеснен, че са го хванали, по-скоро е раздразнен, че го правят на такова зрелище, каквото в неговите представи въобще не е.
И аз мисля, че не е трогнат хич от тая драма. Играе го разкаял се уж, щото знае, че това се очаква от него - да се извини, да спи 3 дни отлъчен от групата, да си посипе главата с пепел Grinning
Той не е длъжен на никой от другите вътре, нито те на него.

Теодора вече и аз почвам да си мисля, че е на някакви хапчета - те верно в Щатите с хапчета се събуждат, с хапчета заспиват, та знае ли се, да не е в абстиненция?

Общи условия

Активация на акаунт