🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 225
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Може на кастингите да са се опознали и посближили. Каквото и да е станало обаче, възрастен човек е, трябва да е наясно, че когато търсиш внимание, ще го получиш. И не върви на близо 40 години да не знаеш как да отклониш нежелан интерес, да се забъркаш до шия в л****та и за капак да се чудиш "Ама какво стана, та не вечеряхме?". Смешно е.

# 796
Никакъв психопат не е Пламен, а е направо...гений!
Този човек с една бележчица спаси заспалия сезон на ИиА.
Пък и съобразителност проявил- ''кривите палчета'', баш за ефир, че ако беше друго мястото на целувката Kissing Face язък за барута.

# 797
  • Sofia
Любо защитава пламенно семейството на приятел, пък уж не знаел, че жена му ще влиза. Едното не е вярно. Яко са в роля.  Аматьорски  сценки от театър "Сълза и смях".

# 798
Любо защитава пламенно семейството на приятел, пък уж не знаел, че жена му ще влиза. Едното не е вярно. Яко са в роля.  Аматьорски  сценки от театър "Сълза и смях".
Е той вече знае, че е влязла.
Joy

# 799
Любо и той се чуди как да го огреят прожекторите в тази ситуация. Най-много се смях, вечерта с Коцьо като коментират Пламен. Любо се излегнал и уж чете Алманаха. Видял го той Пламен, само да му бил казал, че ще пише бележка, щял да го таковам...такова, разбираш ли. Сигурно да го спре искаше да каже Smile Параван бил, използван бил, пък как е проспал тая заигравка. Wink

# 800
  • Варна
Гледахте ли промото за довечера?
Нямала да му даде прошка, не била готова. Пръдла 😂😂😂
Aaa и аз така бих постъпила. Никаква прошка за Пламен. Wink

Мислех, че Теди вероятно преиграва заради ревнив съпруг. Ама явно не.. Жената според мен е в депресия, на хапчета, липсвала й е България и затова се е записала в това предаване. Може и по идея на мъжа й.
Като терапия и хем той да си почине.
Теди обаче е яко във филма, играе някакви роли и ВСЯЧЕСКИ ТЪРСИ ВНИМАНИЕ. Определено това не е щастлива жена. Дано намери мястото си и читав психолог.

За какво да му прости, Хексе?

# 801
Че изпорти нещо...??

# 802
Не забравяйте, че участниците прекарват доста време заедно в различните фази на кастингите. Като нищо, цялата работа с Пламен и Теодора е почнала точно там. Включително компромата, който Дана спомена.

Като например май беше споменато, че конфликтът беше Милена и Надежда от миналия сезон се е зародил още на кастинг фазата. Също така флиртът между Красимира и Димитър.

# 803
  • Варна
За какво да му прости, Хексе?
По принцип... като се е хванал на хорото... ще си го играе ...Joy

# 804
Реакцията на Пламен след разкриването на бележката му в понеделник ме смути. Дотолкова, че няколко пъти връщах кадрите.

На мен ми изглежда не притеснен, а по-скоро сърдит, че го разкриват и му развалят забранената игра.
Гласът му не трепва. Може да е малко по-мек, но тонът е стабилен. Погледът му е спокоен, излъчва самоувереност и леко раздразнение.
Не виждам и следа от изчервяване, изпотяване, учестено примигване, свеждане на поглед надолу или каквато и да е тревожност.
Той не вижда и не чувства нищо нередно в действията си. През цялото време, контролът му над ситуацията е почти безупречен.
И това е в максимално стресираща среда: след двоен фал, пред цялата група, пред камери, пред един от двамата продуценти (т.е. най-високия авторитет наоколо).

В разговора с Любо виждаме още от същото перфектно самообладание.
Изслушва рецитала на Любо почти без да му опонира, за да може Любо да изпусне парата, да се покаже какъв е праведен и да се успокои. През това време, Пламен хладнокръвно го наблюдава и оценява - сякаш с любопитство.

Всичко това е твърде необичайно. За нормален нетрениран човек - ужасно трудно.

Давам много екстремен пример само за илюстрация.
Можете да намерите записи в нета как изглежда обикновен човек под натиск (дори когато не е направил нищо нередно) и как се държи опасен престъпник, хванат на разпит.
Първият се притеснява, вторият гледа детективите хладнокръвно в очите и почти си играе с тях.

Ще опитам да прикача 2 снимки от ситуацията: на нахакания Ивайло, който няма никаква вина и на Пламен, когото мъмрят в този момент.

Ивайло:

Пламен:

# 805
А Мартина как изглеждаше в аналогичната ситуация? Или тя не беше много подобна, защото "специалната" група не я намираха за виновна?

# 806
Наистина Теодора ми е в топ 3 на класацията най-противни и нервиращи участници в реалити предавания за всички времена. Покрай нея и всички останали ме изнервят още повече. Ами, скъпа, като толкова си се притеснила какво си мислят близките ти отвън и колко предадени се чувстват, що не излезеш доброволно? Като семейството е над всичко. Ако беше искрена, мисля че така би трябвало да постъпи.
Как пък един не ѝ каза две приказки, та да се осъзнае малко. Даже Живка само клюкари с другите или пред камерата в стаичката, а пред Теодора само зяпа като пукал. (Всъщност в началото на епизода Теодора нали мрънкаше, че Живка не я харесва и само се заяждала с нея, ама аз такова нещо не съм видяла…). И на всичкото отгоре голяма част от хората вътре смятат, че Теодора е пич и добра душа???? Чак се плаша. 😂
Карат се само за някакви елементарни дребни нещица, а някой като откровено се държи НЕнормално, всички останали се оглеждат.

Съвсем сериозно след този сезон силно се съмнявам, че пак ще гледам каквото и да било риалити предаване.
Ма защо да ходи Живка да лекува Теодора? От кой зор? Я там, каква група си имат, и майка даже.  Да се оправят. А Живка я коментира, да. Каза , че тя е в основата на всички скандали. Което и ние тук, вкички, виждаме и казваме. Ама не може за всички проблеми там, все Живка да им е виновна.

Ихаа, че аз Живка си я харесвам. 😂 Грешни изводи сте направила.
Просто ме е яд като от 15 човека един не се намира от време на време да каже две приказки на някой самозабравили се индивиди.

# 807
Разбирам, че искаш да изкараш Пламен психопат, но според мен той просто си е обран човек. Аз съм подобен типаж и за околните вероятно често изглеждам безчувствена, а не е така. Просто емоциите си остават вътре.

# 808
  • София

Всичко това е твърде необичайно. За нормален нетрениран човек - ужасно трудно.

Всичко описано е точно така.
Какъв човек би бил трениран?

# 809
Такъв който не за пръв път се забърква с омъжена жена и знае що е то дискретност и игра на криеница.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт