🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 227
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 750
В първия пост на темата има една таблица, в която се вижда кога е снимана всяка телевизионна седмица.
Снощния епизод е тяхна 8-ма дори началото на 9-та седмица(и Цвети в писмото го спомена, че са били заедно 8 седмици), а по излъчване може би 4-5 телевизионна.
Техните седмици и телревизионните седмици са едно и също. Все пак и двете са по 6 дни. Просто има разлика между тяхната (или телевизионната) и календарната седмица. Така че тяхната девета е и девета телевизионна. Календарната обаче вече е десета.

Не съм се изразила добре, епизода е началото на тяхната 9та седмица и е заснет, когато се е излъчвала тяхната трета (проверих твоята таблица, сгрешила съм с 4-5-та), в края на септември. А го написах относно рейтинг, бележка и кръщенето (влизане на близки и оказване на влияние) които е трудно да бъдат предвидени.

В предния епизод съм абсолютно сигурна, защото прослушах, че Теодора казва" Пламен ми даде бележка на разминаване на входната врата. Аз отивах към градината."
А в снощния епизод Надето ни информира, че Пламен пуснал без да мисли бележката в нейния джоб. Тези думи върху кадри на Пламен и Теда седнали на леглото, якото метнато между тях и след ставането на Пламен, Теди си го взема.
Кой лъже?

Хареса ми извинението на Пламен към фермерите, думите които каза в интервютата също, и най-много извинението към Теда. За съжаление american housewife толкова се вживява в собствения си сериал, че я игнорирам като Шопски.

Георги ми е все така ограничен. Тоя курбан не спря да го повтаря, а жеста с рязането на глава не знам на кого му е смешен, в други страни би бил цензуриран.

Защо Мартина би симулирила за ръката, според мен Любо истински ги/я изненада с избор за ратай, а тя се оплака още сутринта. После каза, че са и поставени две инжекции.
Дуела беше страхотен. Живка рискува, но беше съобразителна със стълбата, на рязаното с трион Марта беше по-добра, а на цепенето отново Живка. Мерника на Мартина беше по-точен, но явно ѝ липсваше сила. Браво на Живка.
Виктор потъна в играта. Може и да е за добро, да видим избора на групата за дуелист.
Ралица като обърне две чаши много нахрабрява, дано не се изложи и тя.

# 751
  • София
Мартина не е била с 2 инжекции при битката с Живка.
Каза, че ако ще ходи на дуел- ръката няма да е проблем. Ще й сложат 2 инжекции и е готова. Направи се на много корава.
Което си е излишна демонстрация, защото ако се налага да й слагат обезболяващи инжекции- от продукцията ще й дадат имунитет. Иван може и да каза да се пазят, защото на този етап от играта имунитети не дават, но не е като това да е закон Божи или пък да не сме виждали да променят правилата както им изнася. Здравето на участниците е най-важно, все пак.

# 752
И аз разбрах, че репликата за инжекциите беше не за играта с Живка, а  за евентуален  дуел.
Това обаче не означава, че не са и били инжекции и преди това, но не ни го показват.
Не сигурна и доколко  инжекциите могат да помогнат при такъв силов двубой, а Мартина блъскаше здраво.

# 753
Вас като ви заболи нещо, ръка примерно, защото сте се пресилили или нещо сте я навехнали, веднага ли ви слагат инжекции, че и две? Кво па толко и стана на тая ръка, дето и била изтръпнала, с която блъска по дърво 10 минути с пет килограмова брадва, та две инжекции ще и трябват! Така се слагат то инжекции за болки в ръката... И въобще, ако я боли колкото казва, това блъскане просто не може да го изкара колкото и да стиска зъби. Или я наболва, без да е болка за умиране, или изобщо не я боли.
Скрит текст:
Мен коляно ме боля 1 година! Ей така една сутрин, след купон с танци, по време на които проблем не е имало, се събудих с такива болки в коляното, че едва ходех! За тая една година и бастун си купих, че положението беше... И ми сложиха 1 инжекция. Флостерон ми сложиха. И докторът каза "или ще мине, или няма да мине". Мина, ама за седмица, после пак почна и малко преди да стане 1 година от тъпия 3-ти декември, когато ме заболя, мина и замина и повече не се появи болка. Какво беше това и до днес не знам. На снимката нищо не се виждаше.

# 754
  • София
Не ми се вярва да са й сложили инжекции за тази битка. Ако бяха- това щеше да е поредната драма, която щяха да излъчат. Мартина-героинята, Любо щеше да й се извинява с влажен поглед, отбор “Сезонът е наш” щеше да изпадне в умиление и възторг.

# 755
И да , ако кучката не вдигне опашка.......Що не налазиха Ралица след паметната вечер с ракията?!

Този израз е много грозен.
Пак жената виновна, че подвела горките мъже... Разгонена кучка един вид. Сама си е виновна
Не е за конкретния случай..
Ако става въпрос имах куче, което налиташе по краката на всеки като се разгони, никакви вирнати опашки не чакаше. Trollface
    Да,права си. Съжалявам,че бях толкова груба.Редактирах си го и в поста.

# 756
С болки или без, Мартина само ще загуби, ако не отиде на дуел още тази седмица. Лора и Теди е въпрос на време да отпаднат, Ваня става по-силна след всеки дуел, Ралица вече почна да се отръсква и не е толкова смачкана като след фермерството си. Живка се показа равностоен съперник и в дуел, в който тя реди точките, може като нищо да я бие, а колкото повече жени отпаднат, накрая Мартина трудно ще си нагласи дуела за класиране за финал в свой интерес. Да не говорим, че Живка е напред и по брой фермерства.

# 757
Мисля, че Мартина с твърдото си и на моменти грубиянско отношение си навлича много повече негативи, отколкото всъщност заслужава.
Смятам още, че групата около нея се е заформила съвсем спонтанно и не е плод на някаква планирана стратегия или подмолен план.
Тя по-скоро бива въвлечена (не, че се противопоставя) в такива разговори (тип "сезонът е наш"), отколкото да им е mastermind.

# 758
Ок, аз разбрах, не преди, а че след битка са ѝ поставени две инжекции. Но явно е имала предвид при евентуален дуел.

# 759
По анкетата - Пламен не е първият мъж, харесал омъжена жена. Теодора пък от своя страна можеше просто да каже, че е омъжена и не желае около нея друг мъж в различен от приятелски кръг. Ама не - голям рев, голямо чудо, кара ме да се чувствам така, сякаш е направила нещо, което е останало скрито от камерите.
За Любо - ми той не прави ли същото нещо с Лора? Той ѝ се сваля нон-стоп, а тя е обвързана. Аман от превземане 😃

# 760
  • Наоколо
Пламен е психопат, който се опитва да го играе романтик. Теодора е няква луда, играе го мъченица. Мартина от какво точно я заболя ръката?? Ей така изведнъж!?! Че не разбрах... И на битката срещу Живка се раздаде като топъл хляб на сираци, а после, като станаха ратаи и няма накъде вече, "ох, аз с тази ръка нищо не мога да правя". Ами, като стана дума за дуел, "аз и с една ръка, над главата ще бия всяка от тях".  Добре бе, Шехерезада, тези приказки сме ги слушали.

# 761
Наистина Теодора ми е в топ 3 на класацията най-противни и нервиращи участници в реалити предавания за всички времена. Покрай нея и всички останали ме изнервят още повече. Ами, скъпа, като толкова си се притеснила какво си мислят близките ти отвън и колко предадени се чувстват, що не излезеш доброволно? Като семейството е над всичко. Ако беше искрена, мисля че така би трябвало да постъпи.
Как пък един не ѝ каза две приказки, та да се осъзнае малко. Даже Живка само клюкари с другите или пред камерата в стаичката, а пред Теодора само зяпа като пукал. (Всъщност в началото на епизода Теодора нали мрънкаше, че Живка не я харесва и само се заяждала с нея, ама аз такова нещо не съм видяла…). И на всичкото отгоре голяма част от хората вътре смятат, че Теодора е пич и добра душа???? Чак се плаша. 😂
Карат се само за някакви елементарни дребни нещица, а някой като откровено се държи НЕнормално, всички останали се оглеждат.

Съвсем сериозно след този сезон силно се съмнявам, че пак ще гледам каквото и да било риалити предаване.
Ма защо да ходи Живка да лекува Теодора? От кой зор? Я там, каква група си имат, и майка даже.  Да се оправят. А Живка я коментира, да. Каза , че тя е в основата на всички скандали. Което и ние тук, вкички, виждаме и казваме. Ама не може за всички проблеми там, все Живка да им е виновна.

# 762
То в едно друго предаване има една таква същата с контузия, дето печели всяка елиминационна битка, а иначе куца на отборните 😂

# 763
  • España
Хаха…темата е изключително забавна!!!! Респект!!!!

Значи какво излезе… Теодора причаква Пл : “ я ми ела тука да те поигнорирам малко !” 😁

Имаше и друг “паметен” за мен момент снощи : КоцАка , след като се е облекчил “духовно” ( оплаквайки се на баш- императора ) , влиза в “едното място” с топче тоалетна хартия в ръка , вратата зад него се хлопва и в центъра на композицията на екрана остава табелата “МОМИ” 😁😁😁  ! Гениално ! А ехото все още носи трели от предходната сцена : “ 6 кокошки съм заклалаааа….руйно вино съм налялааааа….” ! Следва ….завеса …

# 764
Българите в Чикаго явно страдат от един и същ вирус #двоенаршин7  Grinning
Теодора на масата кове Ваня за #прасковагейт, после и се извинява на четири очи.
Пак Теодора на масата по време на номинации вменява вина и критикува многословния (според нея) Стефан, после му се извинява/доизяснява на четири очи. Справка - "Животът зад Фермата", еп. 24, първа част 3,45 мин., обаче НЕ, Пламен на масата да ѝ се извини.
Как императивно изисква от другите, това, което сама не практикува.
Тя наистина е драма куин, с двойни стандарти, с клюкарски наклон. Това толкова ме отблъсква от нея, че дори това, че е чевръста и талантлива жена, има приятната визия не може да компенсира.

Общи условия

Активация на акаунт