🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 266
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 570
И никой не скочи на Урко, че изпраща Мартина на дуел с болки и оток в ръката. Ако беше друг фермер, сещайте се Киро какви щеше да бълва!

# 571
  • На морето!
Аз си мисля, че ще са Живка и Георги ратаи и на дуел ще са Живка и Геновева.

# 572
  • Разпиляна във въображението
Като гледам как Мартина работи с дясната ръка, която й е контузена... започвам да се съмнявам.

# 573
  • Другата България
Хора, пак се чува Теодора, откачам направо!

# 574
  • Монреал
Ако някой има спойлер за тазседмичния дуел, моля да сподели на лични.

# 575
  • Велико Търново
По каноните на църквата кръстникът не трябва да е роднина. Да им имам и пробуждането, и всичко.
Понякога се изказват твърде категорични мнения, които звучат доста компетентно, но всъщност не са. Да, не трябва да са роднини - правилно. Само че не трябва да е роднина по права линия. По съребрена може.

Май забравяте, че снощния епизод е заснет първата или втората седмица от старта на сезона. Едва ли са знаели от тогава какъв ще им е рейтинга след близо два месеца. 😁
В първия пост на темата има една таблица, в която се вижда кога е снимана всяка телевизионна седмица.
Снощния епизод е тяхна 8-ма дори началото на 9-та седмица(и Цвети в писмото го спомена, че са били заедно 8 седмици), а по излъчване може би 4-5 телевизионна.
Техните седмици и телревизионните седмици са едно и също. Все пак и двете са по 6 дни. Просто има разлика между тяхната (или телевизионната) и календарната седмица. Така че тяхната девета е и девета телевизионна. Календарната обаче вече е десета.

Diavolo, тюхкаше се, че нямало активност в темата. Ами ей на - театрото си каза своето. Няма изчитане това нещо, и то само от днес. Отивам да наваксвам.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:06 от DamaPika

# 576
  • София
Е, не, тази Теодора яко я кълве щъркелът. То не беше драма, не бяха сълзи и сополи! Ще кажеш, че я е изнасилил човекът или най-малкото й е съборил ореола в калта. Стига измишльотини, викам аз!
А, тя междувременно е получила амнезия и в момента се изживява като гейм коуч. Ами добре. Joy

# 577
Живка и Жоро, ако паднат ще имат предимството да си изберат противник.

# 578
Какво е облякла МарЧи? Минижуп или ултракъси панталонки?

# 579
Дорето - "Не те боли нищо, човече, дишаш прекрасно"! Шъ ОмрЪ.

# 580
  • Разпиляна във въображението
Само на мен ли ми се струваше, че Живка някак се сдържа на моменти по време на играта?

# 581
  • До морето
Виктор ако дръпне Коцко, може и да бие.

# 582
  • София
Ух, че ми е кеф.
Живка много хубаво й намачка муцуната на Мартина. И естествено, че ръката й е виновна за загубата. Ей колко обичам такива хора. Грам гордост нямат и достойнство.

# 583
Крещя от кеф как Живка затвори устата на Мартина!! Не, че втората го призна - ръката, крака, бля, бля. Красноречиво беше.

# 584
Любо само Девата ще пази. Всички други под ножа. И въпреки това е тъпо парче.

Общи условия

Активация на акаунт