🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 244
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 495
Църквата допуска кръстникът да е роднина. По време на соца много хора кръщаваха децата си скришом по селските църкви. И за да остане тайната в семейството,  кръстникът обичайно е бил роднина. Аз и моите братовчеди сме кръстени от баба ни.

# 496
Както няколко души вече казаха - Пламен само ще спечели от разграничаването от "забавната" група. Приказката с Любо му носеше само негативи в моите очи, така че сега вече има доста повече поле за изява. Ако много търсим конспирацията, можем лесно да кажем, че продукцията е искала да раздели Пламен от приятелчетата му, за да изчисти образа преди финала, и използваха момента. Grinning Все пак, той ми направи добро впечатление, че не залитна да се оправдава пред Живка, която се обяви на негова страна.

Сред цялата вселенска драма, държанието на Мартина в началото на епизода остана на заден план. Събрали се готините, дъвчат от почерпката за победата над техния човек и тя се възмущава, че другите се били изнесли на другата маса. 'ми като сте толкова яки и open-minded, ми отидете вие. Поздравете я тая жена, че се раздаде на арената, че е спечелила. Опровергайте думите им, че има разкол във Фермата. Ама не, по-лесното е да се правиш на жертва и да хвърляш някакви пасивно-агресивни и агресивни коментари.

# 497
Ох, хора с глас се смея на някои забавни коментари тук Joy Определно последните събития във Фермата отключиха писателски талант в пишещите в темата Blush Коментарите са по-интересни от предаването, както обикновено Simple Smile

# 498
За цирка снощи обвинявам най-много продукцията. Нарушили правилата - ОК.Наказание - ОК.Ама трябваше ли след като няколко пъти питат Пламен ще каже ли какво пише и той отказва,да го изтипосат пред драгия зрител това целуване на криви палчета.
   И правят-струват, Тедка пак до Пламен седнала.
   Не михареса и това,че сто пъти гласът зад кадър ни подсети ,че е кметски син.И кво? Пълнолетен,  дееспособен, да не и баща му да носи отговорност за него.А и какво толкова е направил?!
   Харесвам играта му , а сега още повече. Замълча снощи,не прехвърли вина на никой, не се опита да се оправдае.И айде сега,големите мъжаги ,  дето толкова се засегнаха от постъпката Пламен, да отиват ратаи и да го викнат на дуел.Ей тъй,по мъжки.
    Таа пъ Теодора река направи от сълзи.Толкова пък ми олеква тя.......Що не налазиха Ралица след паметната вечер с ракията?!
   За кръщавката - евтина постановка. Голям зор да изиграят сценката,че и духовните люде и те.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 12:08 от марулета

# 499
Аз мисля, че не излъчват всичко. Това с кривите палчета ми звучи като да е някаква шега между тях. И как така без никаква предистория някой ти пише бележка конкретно за някакви криви палчета. Joy Със сигурност е било коментирано преди това. Да не говорим, че има доста сексуален подтекст въпросната бележка. Напълно е възможно и палчетата на краката й да са криви. Stuck Out Tongue Пламен ми е ясен, млад мъж, в който бушуват хормони, вече не знам колко седмици е без секс и Теодора го привлича. Но Теодора да се прави на ударена ми е нелепо. Не знаела, че той я харесва, да бе да! Тези неща се усещат. А и той Пламен не е като да го е прикривал особено, директно си го казваше. Grinning Но и Теодора не е като да се е дистанцирала от Пламен, напротив постоянно е около него. Според мен неговото внимание я ласкае. Просто не е предполагала, че той ще предприеме нещо и че нещата ще излязат извън контрол.

# 500
  • Асеновград
Нали отбора на ,,готините,, миналата седмица коментираха че имат да чистят преди Живка , Ваня и Ралица. Сега е момента да отива Мартина на дуел и да вика една от двете.....
Искам и червендалестият Жоро , вече да си ходи. Туй , муй , игрътъ , курбаните .....айде стига толкова , като развалена плоча едно и също дъвче.
За сега си подкрепям Пламен , но какво му трябваше да иска да целува тези палчета , на сълзата???
Коцето голям лисугер , много загрижен видиш ли за Пламен.....ей луда  работа.

# 501
  • София
Ахахахахаха това е много много сладко и смешно! С глас се смея! Joy
Ами Теодора първа започна със смешките. Joy
На мен ми става все по-любопитен този шизофренен неин свят - в него очевидно мъжете не харесват жени, не ги свалят, там всичко и всички очевидно са толкова праволинейни, че нещо толкова дребно и злободневно може да я извади от равновесие и да я хвърли в неописуема драма. От друга страна ми е абсолютно непонятно как от този чист свят на розови еднорози,  дъги, слънца, красота и доброта , наша Теодора изважда и ни показва само гнилост и липса на достойнство. No Mouth
Ако исках да се самоубия, щях да скоча от висотата на претенциите й на нивото на поведението й. Joy

# 502
Още нещо ме навежда силно на мисълта, че Теди е издала Пламен.
Значи, поставям се на нейно място. Някакъв пич ми написал бележка, от която нищо не разбирам, а и нито искам да знам. Отделно ме е страх да не ми изкарат паднала жена - по Киро Simple Smile
Няма ли да е по-добре направо да скъсам бележката и да забравя за нея, отколкото услужливо да я скътам в джоба си, за да може да бъде прочетена после от опосумите на всеослушание?? Освен ако не я пазя именно като доказателство.

# 503
  • Другата България
Аман от обидчиви потребители с лични познати в предаване.

Тесногръдието ми е чуждо, та в никакъв случай не бих се нарекла обидчива,  а ако някой ме определя като такава, не ме засяга по никой начин. Колкото до личните познанства,  не познавам Кирил, но няма и да седна да доказвам,  че нямам сестра.
Повтарям се, но прожектирайте си, нямам проблем с това. 😌
О, моля ти се, от дни само за това пишеш - как тук се напада Кирчо, който е познат на познат или твой познат - сори, не мога да помня всичко от всеки, как не бил такъв, как едва ли не пишейки за него, обиждаме гилдията и чак до Търновската сцена стигнахме....изобщо не те определям, далеч съм от това, наблюденията и впечатленията са ми само и единствено от написаното от теб. Дни наред не спря да критикуваш и определяш нас тук само заради мнението ни за участник в ТВ шоу, базирано върху представянето му в същото шоу. Отново ще го кажа - след като се е цанил да влезе в такова предаване и да показва това, което показва, трябва да е готов да понесе и добро, и лошо от зрителите. Той затова е влязъл - да играе, сцената му в момента е фермата в с. Шума. И нашето, моето мнение е въз основа на показаната му за мен слаба игра, това и пиша. До днес нито коментирах теб, нито някой друг, който си защитава любимеца - независимо от причината за пристрастията. Обаче ти взе да влизаш вече с бутонките, та затова се обърнах конкретно към теб. И не спря да повтаряш да си "прожектираме", защо, ти какво правиш - от първи ред ли наблюдаваш? Може, но на търновската сцена, тук всички гледаме едно и също, и според това кой какво вижда, пишем и коментираме. Моля, ограничи се до коментари за предаването, досатъчно интелигентни хора пишат тук, за да могат да имат собствено мнение.

# 504
И мен много ме развеселихте с коментарите си. Grinning

Да ви кажа, аз първо за палчетата на краката си помислих, че става въпрос. Има хора, при които те са силно изкривени. И абсолютно става дума за някаква предишна заигравка между тях. Абсолютно нелепо би било без предишна заигравка, Пламен ей така от нищото да заговори за палците й. Но просто много неща са ни спестили досега и само можем да предполагаме какво се е случило. И на мен щеше да ми е интересно какво развитие щеше да има на историята и Теодора какво щеше да направи с въпросната бележка. Продукцията прекъснаха историята на най-интересното.

А за групата на "готините", бяха много смешни снощи. Как си вярват, че някой ще хареса поведенето им, не знам. И с идиотщините в спалнята удариха дъното. Първо, Киро беше меко казано гнусен. И второ, откъде накъде някой е длъжен да им търпи цирковете късно вечер. Интелигентният човек би се съобразил, че има хора, които искат да спят, и би се оттеглил в друго помещение. Ама от тях ктде ти толкова акъл.

А накрая забелязахте ли как Теодора пак се запрегръща с всички? Ами за мен не е нормално да търсиш такава близост с мъже. По-рано дадоха и кадър как прегръща Любо и го целува по бузата. Странно разбиране за отношение като между мъже...

# 505
Тя Теда можеше  и да излъже, че я е хвърлила, ма пусто любопитство... Сигурно не беше разбрала как да си я прочете 😂

# 506
Ох, много грубо звучи това с кучката и опашката. Била съм свидетел мъж да ухажва настойчиво жена, която не му е дала повод, дори е заявила, че няма да го огрее и не й е приятно. Обаче той си я беше харесал, та чак пощурял. Та не е само, когато "кучката си вдигне опашката". Нормално е, че Теодора е пофлиртувала, жена е все пак. Само дето може и да е прекрачила границите на нормалния флирт и да му е дала основания да смята, че може да се получи нещо между тях, поне вътре. Все пак на нас доста ни е спестено. Както не разкриха докрай дали Мартина си е свалила горнището или не в крайна сметка. И тя е омъжена, реномето й ще пострада от това изказване, даже повече от глупавата бележка. На мъжа й определено му е интересно дали жена му си е показвала гърдите на младите "келеши". Ама от продукцията не се впечатлиха, че "едно семейство може да бъде развалено". Та Пламен може да е решил да действа с бележки, за да нямат "шегите" му на запис, да не го излъчат, а и да не разберат другите участници за случващото се. Тарзан е приятел на мъжа й все пак, трябва да се пази тайна и от него.  Мен у нея ме подразни "шокът и ужасът", които демонстрира, като разбра какво изпитва Пламен и какво е съдържанието на бележката. Голяма актриса.  В случая тя си е флиртувала, кокетничила и накрая се прави на изненадана от развоя на събитията. Какво щял да си помисли мъжът й? Ами ако не си дала шансове на Пламен и не приемаш бележките криейки ги, вместо да се изясниш с него защо ти пише това и на какво основание, на какво се надява и т.н., мъжът ти ще си помисли каква хубава жена има, как я налитат мъжете, ама той е късметлията. А като го питаш кокетно, след като ти е обяснил, че цяла нощ си била в мислите му: "и какви бяха мислите ти в главата", и мълчаливо си прибираш бележката в гащите, ще ревеш после.

# 507
  • Варна
И да , ако кучката не вдигне опашка.......Що не налазиха Ралица след паметната вечер с ракията?!

Този израз е много грозен.
Пак жената виновна, че подвела горките мъже... Разгонена кучка един вид. Сама си е виновна
Не е за конкретния случай..
Ако става въпрос имах куче, което налиташе по краката на всеки като се разгони, никакви вирнати опашки не чакаше. Trollface

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:04 от Хексе

# 508
  • Другата България
Ако многострадалната беше директно попитала Пацо каква е тази бележка, или беше споделила на някого за нея - от приближените ѝ, то аз щях да ѝ повярвам. Или почти. Тя обаче какво прави - прибира си я, просто така, без нищо. Можем да гадаем с каква цел, сега обаче ще каже, че е забравила за нея евентуално - не помня какво каза снощи.
Помня обаче как си закри лицето с ръце, когато започнаха с избраните моменти на Пацовите откровения, как пък не се срамуваше и не си криеше лицето, когато директно ги чуваше, а сега пред публика вече много, ама много я е срам.
Не помня дали коментирах "прозрението" на Урко, че Пацо се е сближил с него само за да бъде по-близо до чикагската му НЕпозната...., вече се чудя кой е повече във филма - ето това е наистина филм, прожектиран от няколко човека, реален филм, та се чудя Урко или Теодора са по-петокласни артисти. И в двата случая е не трагично, трагикомично е.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:39 от Merri_An

# 509
Вчера пак даваха откъс как Мартина се къпе до джакузито със златисто горнище. И както е мокра, с настръхнали зърна, все едно си беше без горнище и мъжете определено са оплезили езици. Може Живка и този момент да е визирала, не буквално гола, а почти.

Общи условия

Активация на акаунт