🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 178
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 855
Боже, някой вече да изкара тая луда жена от предаването. Предадена била, нямало да прости... Направо става смешна с поведението си, което е тотално нереципрочно на случващото се.

# 856
  • Другата България
На фона на принцеса Марта, която е статист, Урко говори за други статисти и мързеливци?
Ако Ивайло не млъкне, минавам на втора бутилка.
Опааа, и Преподобната се прояви,  агейн.

Моля, може ли ЛС кога ще си ходи лондонския галфон? Не издържам повече!

# 857
  • Бургас
От както е започнала днес фермата не спира Иван да рови и да повтаря за пустата бележка, мислят ни за малоумни.

# 858
Че от какво толкова е омерзена Теодора? Га яди бананите и му лежа в скута, не рИва. Аз съм далече от презумцията, че ако се държиш приятелски, даваш сигнали, но в случая и не виждам какво толкова е направил Пламен - нито е налетял да я целува, нито да я мачка. Написал някаква смешна бележка със симпатично послание и тя вече дълбоко възмутена, та чак никогаш няма да прости Grinning Grinning

Какво му харесвате на него? Аз виждам само един огромен червен нос с много черни точки Rolling Eyes
Иначе тЕло има, така е. Но май е някакъв лузър, който просто живее при техните?

# 859
  • Разпиляна във въображението
Какво каза Ивайло? Мартина и с една ръка щяла да ги бие и те се страхуват? Че то май само Ваня няма на колана си "скалпа" на Мартина. Другите две са я побеждавали.

# 860
Куизът беше много весел. Живка ми е адски досадна.

# 861
  • Sofia
Теодора се държи така, сякаш му е яла банана,  а той го е разгласил сред цялата група и отвъд океана.

# 862
  • Другата България
Урко се опита да замаскира естествената си глупост с уж умишлено давани грешни отговори.
Колко жалко човече!
Но пък гордо, че нарече 4 човека по възможно най-обидния начин.

# 863
Оф, тая Живка, изложили се били, тя щото много я знае историята. Не мога да харесам тая жена и това.
Колкото до другите женоря и те са ми на същото стъпало на класацията.
Бялата Теодора, дето търсеше светлината, взе да и се клати нимбът. Не познава прошката.

# 864
  • Бургас
Стефчо се включи. Мама Куин свършила най - много работа във фермата от всички. 😄

# 865
  • Другата България
Отново Ивайло.....Imp
Моля спешно психиатър за Теодора!
Наложително е.

Жалко за Вики.
Тия всички не мога да ги слушам.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:44 от Merri_An

# 866
Иво и Пламен, тъпаците.. гласуват за Виктор, обаче скачат на жените защо и те гласуват за Виктор.. хаха. Някой май го е шубе да ходи на дуел..

P.S. Само аз ли удрям муте-то като заговори Теди?

# 867
  • София
Хора, тая Теодора на мен някога, ако ми се изтъпанчи и ми заплещи тея небивалици, ще ѝ се смея в лицето 😀

# 868
Хахахх…Иван ме разсмя 😂
Мъжете са страааашни шубета

# 869
Защо не изчаках направо резултата? Толкова фалш, толкова много фалш.

Общи условия

Активация на акаунт