🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 142
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 870
  • Наоколо
Хора, тая Теодора на мен някога, ако ми се изтъпанчи и ми заплещи тея небивалици, ще ѝ се смея в лицето 😀

Много говори, пък нищо не казва. 😃

# 871
  • Другата България
Защо не изчаках направо резултата? Толкова фалш, толкова много фалш.
Аз не видях никой да гласува искрено.
Стефан. Той го направи.
Всички останали бяха....Данеее, къде си....лицемери.

# 872
Защо не дадоха всички или аз нещо пропуснах, но не видях изборите на Кирил  и Георги, че Коцето нещо пропуснах.
Иначе и да са лицемерни казаните дотук неща от страна на мъжете, бяха добре поднесени. Добър изказ имат момчетата не може да им се отрече. Даже и гадния Ивайло.

# 873
  • София
Дадоха ги, гласуваха за Виктор.

# 874
Урко е окупирал екрана. Гади ми се.

# 875
Теодора при момите мачка грозде 😀

# 876
Коцето няма пропускане, като плюнка е появяването и тирадата му, иска ми се да си избърша телевизора след превземките му, изречени през зъби. Абсолютен Смийгъл и е сиво син на цвят като смърф.

# 877
  • Наоколо
Лорчето "МАЧКА", грозде за вино ... ама 🤫😉

🤣🤣🤣

# 878
Какво прави Теодора при момите на гроздето? Нали е майката и жената на века?

# 879
Какво прави Теодора при момите на гроздето?
Чуди се ... "...дали да му дам, чеки да му дам..."

# 880
То бива другарски съд, то бива чудо...! Прекаляват.
По логиката на Теодора, дето само с бележка се размина, Ваня трябва кръвно да се обиди на Жоро, че я целуна докато спи. Не мога да я гледам вече тая превзета лигла и лизачите около нея Confounded

# 881
Цялата история с Теодора и Пламен беше умишлено и неоснователно раздута от продукцията, което беше много нечестно спрямо тях. Все едно за сефте някой харесал някого и направил нещо. Малко ли са се натискали по ъглите и в този сезон, и в предни такива, и все някой обвързан е намесен. Grinning Та колкото и да не са ми симпатични и Пламен, и Теодора, стана ми жал за тях.
Пламен сега се опитва да се реабилитира в групата на простаците, което пък съвсем не ми прави добро впечатление, но всъщност е много човешко. Ако не беше предаване и не ги гледахме "по телевизора", със сигурност бих се опитала да ги разбера и приема, ако са част от обкръжението ми. Но сега Мартина и Ивайло са ми все по-неприятни. Всъщност излъгах, човек с поведението на Ивайло не бих се и опитала да го приема.
От продукцията за съжаление не държат на каузите, които уж имат. Може би смятат, че ако подберат малко по-възпитани участници, рейтингът ще падне още повече. Може да ни подценяват като зрители, може би не, но като гледам някои видеа на Мирон с отговори на зрителски въпроси, със сигурност разбирам, че не ни уважават.

# 882
Какво прави Теодора при момите на гроздето?
Чуди се ... "...дали да му дам, чеки да му дам..."
Освещава виното с белите си ноги и "светлото" си присъствие. Друго си е да си топнеш краката у родното грозде, со бялата риза и да приказваш за България и всичко българско и родно. После да си фанеш самолета и се топнеш в басейна у Чикаго и да гониш хамериканската мечта.

# 883
Ох, от кога си мечтае Коцето да е невяста... Фермата сбъдва мечти!

# 884
Пффф тая луда жена Теда отишла да се уедини точно там, където е заточен Пламен и видите ли той обаче и пречи да го игнорира,няма ли кой да иде да си я прибере, да ни отърве от мъките!!!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 22:32 от renji

Общи условия

Активация на акаунт