) - НИ-ЩО! Всеки, който реши да влезе, би трябвало да си прецени как това ще му се отрази на финансовата ситуация. Няма как да ви дам материално доказателство просто защото никъде не пише изрично - "Няма да получа хонорар". То това дори не фигурира в договора като точка под никаква форма. Ако решите да ми се доверите, добре. Ако не, вярвайте в каквото желаете, но аз лично съвсем пък няма за какво да ви подвеждам.
- когато аз влязох, също като много хора, предполагах, че има сценарии. Страхувах се именно от това, защото не знаех как стоят нещата отвътре. И останах приятно изненадана от това, че няма никакви уговорки, влияния или предначертан развой на играта. Особено за битките и дуелите. А пък и аз самата влязох в интересни взаимоотношения с хората вътре, а не съм го правила по сценарии, насила или заради финансови облаги. Тези процеси се случват естествено! И чак в края на цялото нещо, осъзнах, че всъщност е много тъжно, че се заблуждаваме, че има сценарии. Така сме разигравани от кой ли не, че не умеем да повярваме в истиноостта на нещо. Е, отношенията във Фермата са напълно реални. За добро или зло, никой не им влия пряко.

А за хонорар ми се струва още по-абсурдно. Пълно е с хора, които искат просто да се покажат по телевизията. На този фон би било голяма глупост продукцията да им дава пари. Пари се дават, ако искаш да привлечеш някой популярен, който да ти вдигне рейтинга, т.е. известните личности. А за обикновените хора какво им пука. Ако не е един, ще е друг. Каква е логиката да дават пари на никому неизвестен човек.
Препоръчани теми