🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 496
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 120
Интересно защо Любо нарича бележката предателство.

Защото вероятно са прочели бележката и тя е обяснение в любов към жената на негов приятел.Wink

Няма как да каже Пламен, че е за Цвети или друга, в промото Теодора казва, че е намерила бележка, но не знаела какво съдържа...

# 121
Интересно защо Любо нарича бележката предателство.

Нали Любо е близък с Теди и семейството ѝ. Така си го обяснявам

# 122
  • София
Хексе,
защото Любо е много добър приятел с мъжа на Теди в реалния живот.
А може да им резнат и храната, а Любо е вечно ненаял се.

Not Sure,
да мой е. играх си доста време, защото събирах моменти от различни кадри и сегменти за компилацията. За това е и леко накъсан, не е перфектния гиф (който трябва да е само от един конкретен кадър и да се прави буквално секунда по секунда), но тя Лора толкова много експресии имаше, че просто не можех да ползвам само един кадър. 😉
Но си е бая игричка, особено по начина по който аз го правя и за това и рядко се захващам. Но с действията си ме провокира. Спонтанно стана, както с култовите хвърляния на Коцето в сеното.

Дано довечера е повече дим и по-малко огън. Наистина се чудя на глупостта на Пламен. Би трябвало да знаят, че бележките са забранени. Или не са гледали предишни сезони или са забравили какво са ги предупредили на влизане (вярвам, че го правят, но няма как да съм 100% сигурен).

Но и това са интимни и лични неща и ще е грозно И/А да прочетат пред всички какво е писал. Е, това вече е сценарий/трик за скандали и вдигане на рейтинг, а не че Пламен умишлено участва в това.

# 123
Не е намерила бележка, а е получила бележка! Ако я е намерила е друго...

# 124
Хексе,
защото Любо е много добър приятел с мъжа на Теди в реалния живот.
А може да им резнат и храната, а Любо е вечно ненаял се.

Not Sure,
да мой е. играх си доста време, защото събирах моменти от различни кадри и сегменти за компилацията.

Diavolo, мерси.
Култови са фасоните на Лора, като я изберат да ходи на арената. "Защо пак аз?" Anguished

Взимам повод от глада на Любо да споделя една мисъл, която ме забавлява от няколко епизода насам.
Обясненията му как иска да пази Коцето ми напомнят как хората си пазят прасето за Коледа.
Нищо чудно да го бутат до финала от такваз кулинарна обич.

# 125
  • Варна
Дъщеря ми в 5 клас преди малко ми каза, че сигурно Пламен е обиждал Теди в бележката, затова ще го наказват. На нея любовната драма още и убягва.  П.П. Знам че Любо е приятел на мъжа на Теди, ама Пламен с нищо не му е длъжен, че да го е предал.

# 126
  • Велико Търново
Защо на 15.11 - понеделник няма да има Фермата?! Казаха, че ще има по изключение "Гласът на България" от 20 часа.
Защото на 14 ноември са избори и няма как да има "Гласът на България"
Което обаче не означава, че на 15-ти няма да има Фермата.
Програмата за следващия понеделник вече е на сайта на bTV и в нея пише: 20.00 Гласът на България, 21.30 Фермата, 23.00 Новини. Значи промяната е за сметка на Шоуто на Николаос.

# 127
И на турския сериал Grinning

# 128
Стори ми се, че обявиха филм след "Гласът..." и преди новините, но е възможно и да съм се заблудила. Както и да е, питах, защото помислих, че може да има някаква връзка с това, което ще видим тази вечер.

# 129
Дъщеря ми в 5 клас преди малко ми каза, че сигурно Пламен е обиждал Теди в бележката, затова ще го наказват. На нея любовната драма още и убягва.  П.П. Знам че Любо е приятел на мъжа на Теди, ама Пламен с нищо не му е длъжен, че да го е предал.

Може би го нарича предател, защото Пламен му обясняваше да не се задява с Лора, че била заета. И накрая той има мераци към омъжена жена. А и трябва да се представи пред мъжа на Теодора, че пази жена му, да спретне скандал. Ама знам ли какво ще излезе накрая.

# 130
  • София
Аз мисля, че ще е, защото уж двамата са си близки, но мъжът на Теди му е най-добър приятел. Съответно Любо смята, че двамата с Пламен няма как да останат близки, трябва да избере страна. Особено предвид, че на него са му изневерили и мъжът на Теди сигурно е бил до него тогава.

Предател може да го нарича и защото така ще им разцепи групичката. Все пак след любовна бележка Теди няма избор освен да се дръпне рязко. Това ще попречи на играта им по някакъв начин. Все пак Любо се беше нагласил на финал вече и разпределил местата.

# 131
  • Другата България
Той Любо докато се ориентира с кой иска да е на финала, ще си тръгне преди тези, които много /не/ ги иска.......
Или поне се надявам да стане така.

# 132
Пламен направо му скапа предстоящия рождения ден. Любо като брат го има, в едно легло спят. Wink

Аз не резбрах или не останах с впечатлението мъжа на Теди и Любо да са най-добри приятели. Сближили са се след като Тянкови са кацнали в Чикаго, приятели.

# 133
  • Другата България
И аз бях останала с такова впечатление, но предвид, че пропускам материал се доверих на хората в темата.
Тук прочетох, че са били най-добри приятели.

# 134
  • Варна
Да приятели са мъжете мъжа на Теди и Любо, но не "най-добри".
Любо даже като говореше а него му викаше бат' Тянко.

Общи условия

Активация на акаунт